- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.481
evet yaaa diyorki kendi boyutlarına göreee dünya ile ay arası kadar mesafe kat ediyorlarmış... birde vücudumuzz onlara zorluk çıkarıyoruş.. yılllar yıllar önce national geograpich yaşama yolculuk diye yapmıştı belgesel an be an gösteriyor belgeselde... eşinle izle kız..
hoşbuldukkk inş. topik uğurlu gelecek bu ay hepimize
umarım gelir canımm benim umutlarım nisana kaldıı :)
umarım gelir canımm benim umutlarım nisana kaldıı :)
neden nisann..geç olsunda güç olmasın allahım sağlıklı bi evlat versinn
slm kızlar nasılsınız
iyim bende saolun bnde 4 gözle bekliyorum bu gün test yaptım çıkmadı yarın doktoruma gidecem bakalım hayırlısı
3 gün geçtiki akşama dogru kırmızılar geldi ben tedavim içiö gideceğim tedavimi yarım bırakmamak için
listeyi ben güncelleyebilirim kızlaar bisoluk hamile yapılcak başka neyi değiştiriym yazınız lütfenn :)
listeyi ben güncelleyebilirim kızlaar bisoluk hamile yapılcak başka neyi değiştiriym yazınız lütfenn :)
Kızlarr az önce ovulasyon testi ve 6 adet hamilelik testi aldım gittigidiyordan...
neden nisann..geç olsunda güç olmasın allahım sağlıklı bi evlat versinn
grip oldum antibiyotik kullanıyorum canıım ondann hayırlısı olsuun hepimiz içiin:)
yaz tatlım ebda doktora gitmiş,doktorlardan nefret ediyor yaz.paran yoksa bir hiçsin bu devlette.adam yüzüme bile bakmadı.testlere de bakmadı.çekirge devlet hastanesinde yılmaz çetin.ne kadar ukala,ilgisiz,sevimsiz bir adam.adını teşhir ediyorum ki,bilsinler ve boşuna ona gitmesinler diye.hsg burda çekilmiyor,burda çekilmeyen bir şeye bakamam diyor.hiçbir devlet hastanesinde hatta fakültede bile hsg çekilmiyor ki...nerde çektirdiysen sonuçlarını ona göster dedi ya.bu nasıl doktor?laboratuvarda çektirdim,laboranta gösterip ilaç yaz mı diycem?eee o zaman sen ne diye doktor oldun?tıp fakültesine git diyor bana.biz burda hsg sonucuna bakamıyoruz,yumurta takibi yapamıyoruz,öyle oturup hastalara kapris yapıp para alıyoruz dedi.biz bilmiyoruz sanki fakülteye gitmeyi.fakültelerde 5 ayda bir ultrason günü veriyor.böyle sorumsuz doktorları allaha havale ediyorum,vicdansız.
benıde yapcan hamıle cnm bıde bırsuru arkadas batlarını yazmıstı guncellencek ve yenı gelenler var ıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?