HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Tamam kuzucum izleyelim cok tesekkur ederimmm:)))

listeyi ben güncelleyebilirim kızlaar bisoluk hamile yapılcak başka neyi değiştiriym yazınız lütfenn :)

yaz tatlım ebda doktora gitmiş,doktorlardan nefret ediyor yaz.paran yoksa bir hiçsin bu devlette.adam yüzüme bile bakmadı.testlere de bakmadı.çekirge devlet hastanesinde yılmaz çetin.ne kadar ukala,ilgisiz,sevimsiz bir adam.adını teşhir ediyorum ki,bilsinler ve boşuna ona gitmesinler diye.hsg burda çekilmiyor,burda çekilmeyen bir şeye bakamam diyor.hiçbir devlet hastanesinde hatta fakültede bile hsg çekilmiyor ki...nerde çektirdiysen sonuçlarını ona göster dedi ya.bu nasıl doktor?laboratuvarda çektirdim,laboranta gösterip ilaç yaz mı diycem?eee o zaman sen ne diye doktor oldun?tıp fakültesine git diyor bana.biz burda hsg sonucuna bakamıyoruz,yumurta takibi yapamıyoruz,öyle oturup hastalara kapris yapıp para alıyoruz dedi.biz bilmiyoruz sanki fakülteye gitmeyi.fakültelerde 5 ayda bir ultrason günü veriyor.böyle sorumsuz doktorları allaha havale ediyorum,vicdansız.

bisolukkkkk tatlım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin canım.biz de aynı sevinçleri kısa zamanda yaşayalım inş.

canım sorma hepsi aynı bu devleti bu hale kim soktu işte bu millet kendi etti kendi buldu devlet hastanesi diye güveniyoruz ediyoruz insan muamelesi bile yapmıyolar insanlara acil ameliyat diyo 6 ay sonraya gün veriyo geber git resmen bunu diyo suratınaa baka baka.sakin ol yapcak bişey yok malesef onlar o kadar yıl okumuşlar ama önce insan olunması gerektiğini kimse bilmez bu memlekette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…