HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla canım harıl harıl doktor araştırması yapıyorum.biliyorsun martta olamıycak,nisanda adam akıllı çalışıcam.sonra da özele gidicem.zaman kaybetmek istemiyorum ve doktor kaprisi çekmekten sıkıldım.

bende bu sfer çatlama igenesi isticem inşallah vurur bu sefer kızlar ben çok istiyorum dua edin inşallah bu ay tutar ama kesin hamile kalınıyormu bu igneyle çok merak ediyorum lütfen cevap yazın kızlar

aynen canım yaa uygun olan özellerde var ayrıca hepsi pahalı olmuyo en pahalı en mükemmel diye de bişey asla yok.durum biraz iyiyse gayet normal seviyede bi özelde tedavide doğumda mümkün ben burda bikaç yer aradım normal doğum falan sırf bilgim olsun diye bazısı 15 bin üstü dedi bazısı 1.750 civarı yani en önemlisi biziz.benimde martta olmicak şuan yumurtluyorumm ayrıca bikaç gündür akıntım aşırı ovulasyonda yapmştım zaten martta bu günlerde full mikmik tam mikmikk

iyi geceler kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr anca grebldmmm kociş beni dışarı çıkardı haberi alnca suratını görmelydnzzz çoookkk komikti:))) buarada gizemcm ve bebeek ve dier tüm arkadaşlar yazılarınızı okudmmm çoookk teşekkür edermm yarn kan tahliline gdicem kısmetse dua edin bana kesin sonuçlarla dönerm inşşalllahhh. rabbim hepinize tattrsn... yanımda oldunuz hep çok teşekkür edermmm... bnmle birlikte mutlu olduğunuzdan ve heycan duyduğunuzdan şüphem yok çnkü bnde topikteki hamiş haberleryle mutlu olup heycanlanıodumm.... ayrı ayrı teşekkür ederim kızlaaaaarrr hepinizeeee:))))

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) hadi sende belirtilerini yazda öğrenelim Özsercim seninki de hayırlı olsun buarada :))

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) hadi sende belirtilerini yazda öğrenelim Özsercim seninki de hayırlı olsun buarada :))

saol cnm aminn tüm isteyenlere versin rabbimm ama kan testinde de değerler yüksek çıkar inşallahhhh... belirtim çok olmadı aslında mesela şuan kasık batması denen şeyi yaşıorm ama gaz sıkışmış gbi daha çok bide adet belirtileryle benziyo denio ama bnmki pek benzemedi ağrım fln 1 hafta önceden başlardı adet olacaksam bu kez 2 gün önceden başladı öncesnde bi ağrım olmadı bide accayip ayaklarım üşüdü ısınmadı bi türlü her yemek yedkten sonra bulantım oldu ama az şiddetli değildi... bide ben temzlik yaptım 2 gün önce bel ağrım geçmedi aksine gün geçtikçe artıo... bilseydm hamiş olduumu yapmazdım o kadar derin temizlik.... göğüslerm çok acımadı ama dolgunluk ve hafif ağrı var.. başkada bi değişiklik yoktu çok dikkat edince anlaşılıo bazı belirtiler..... öle işte:)))

cnmm hamişsin demek nasıl sevindim anlatamam gözün aydın cnmm Allah kucagına almayıda nasip etsin inş...tekrr tebriklerr

ayyy canımmm hamilemisin sen şimdiiii nasıl sevindim halaycı başı hamile demekk vayy bee ohh ohhhhh çoook mutlu oldumm canımmm senin adınaa vallaa ben heycanlandımmmtebrikk ederimmm çoookkk :)

çok saol tatlım çok teşekkür edermmm rabbim sana da nasip etsn ennnnn kısa zamandaaaa:)) yarn kan testine gidicem inşallahh tescilleriz:))) inşallahhh halaycı başı hamiledr gerçekten:))) hiç düşündüğüm gbi değilmiş yalnız çok farklı oluomuş insannn... hep hayrlı zamanı diledm rabbimden öle de oldu sanırım.... hepiniz duamdasınızz kızlaaarrrr:))) yarın yne yazarm inşallahh güzel haberlere devm ederizzzzz....

cnmm hamişsin demek nasıl sevindim anlatamam gözün aydın cnmm Allah kucagına almayıda nasip etsin inş...tekrr tebriklerr

aaammmiiiiiinnnnnnn teşekkür edermm canmmm inşallah hamileymdir gerçektennn... sevincine inanırım tatlım çünkü daha düne kadar bende hep öleydmmm kızların haberini aldıkça halaya başlıodummmmmm:))) rabbim sizlerede nasip etsinnnn cnmmm

Aynen canım benim de yarın adet gunüm ıkı uç gün acayip bir batma var kasıklarım da kitliyor benı resmen bugün bende temizlik yaptım belim koptu ağrıdan hayırlısı yarın olmazsam Çarşamba tekrar test yapıcam.bide yemek bir yana su bile içsem sanki tekrar boğazımdan geri gelecekmiş gibi oluyor ve gazım çok oluyor su iki gündür fln İNŞ. Bende hamileyimdir gelmez o kırmızılar

günaydın canımm cumartesiden buyana sancı çektim dün gelemedim bugunde gelemeyecektim olmadı adet oldumya önce sabcısızdı ama 2 gün ne yattım ne oturabildim.

günaydın bebeğim tahmin etttik birşey oldu herhalde diye.. hatta deidm bu hatun işede gitmedi herhalde gitseydi girerdi...

şimdi nasılsın şekerim o kadar sancılımı oluyorsun sen yoksa üşüttün falan mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…