- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.501
canım sorma hepsi aynı bu devleti bu hale kim soktu işte bu millet kendi etti kendi buldu devlet hastanesi diye güveniyoruz ediyoruz insan muamelesi bile yapmıyolar insanlara acil ameliyat diyo 6 ay sonraya gün veriyo geber git resmen bunu diyo suratınaa baka baka.sakin ol yapcak bişey yok malesef onlar o kadar yıl okumuşlar ama önce insan olunması gerektiğini kimse bilmez bu memlekette.
3 gün geçtiki akşama dogru kırmızılar geldi ben tedavim içiö gideceğim tedavimi yarım bırakmamak için
valla canım harıl harıl doktor araştırması yapıyorum.biliyorsun martta olamıycak,nisanda adam akıllı çalışıcam.sonra da özele gidicem.zaman kaybetmek istemiyorum ve doktor kaprisi çekmekten sıkıldım.
iyi geceler kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr anca grebldmmm kociş beni dışarı çıkardı haberi alnca suratını görmelydnzzz çoookkk komikti:))) buarada gizemcm ve bebeek ve dier tüm arkadaşlar yazılarınızı okudmmm çoookk teşekkür edermm yarn kan tahliline gdicem kısmetse dua edin bana kesin sonuçlarla dönerm inşşalllahhh. rabbim hepinize tattrsn... yanımda oldunuz hep çok teşekkür edermmm... bnmle birlikte mutlu olduğunuzdan ve heycan duyduğunuzdan şüphem yok çnkü bnde topikteki hamiş haberleryle mutlu olup heycanlanıodumm.... ayrı ayrı teşekkür ederim kızlaaaaarrr hepinizeeee:))))
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) hadi sende belirtilerini yazda öğrenelimÖzsercim seninki de hayırlı olsun buarada :))
iyi geceler kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr anca grebldmmm kociş beni dışarı çıkardı haberi alnca suratını görmelydnzzz çoookkk komikti:))) buarada gizemcm ve bebeek ve dier tüm arkadaşlar yazılarınızı okudmmm çoookk teşekkür edermm yarn kan tahliline gdicem kısmetse dua edin bana kesin sonuçlarla dönerm inşşalllahhh. rabbim hepinize tattrsn... yanımda oldunuz hep çok teşekkür edermmm... bnmle birlikte mutlu olduğunuzdan ve heycan duyduğunuzdan şüphem yok çnkü bnde topikteki hamiş haberleryle mutlu olup heycanlanıodumm.... ayrı ayrı teşekkür ederim kızlaaaaarrr hepinizeeee:))))
ayyy canımmm hamilemisin sen şimdiiii nasıl sevindim halaycı başı hamile demekk vayy bee ohh ohhhhhçoook mutlu oldumm canımmm senin adınaa vallaa ben heycanlandımmm tebrikk ederimmm çoookkk :)
cnmm hamişsin demek nasıl sevindim anlatamam gözün aydın cnmm Allah kucagına almayıda nasip etsin inş...tekrr tebriklerr
saol cnm aminn tüm isteyenlere versin rabbimm ama kan testinde de değerler yüksek çıkar inşallahhhh... belirtim çok olmadı aslında mesela şuan kasık batması denen şeyi yaşıorm ama gaz sıkışmış gbi daha çok bide adet belirtileryle benziyo denio ama bnmki pek benzemedi ağrım fln 1 hafta önceden başlardı adet olacaksam bu kez 2 gün önceden başladı öncesnde bi ağrım olmadı bide accayip ayaklarım üşüdü ısınmadı bi türlü her yemek yedkten sonra bulantım oldu ama az şiddetli değildi... bide ben temzlik yaptım 2 gün önce bel ağrım geçmedi aksine gün geçtikçe artıo... bilseydm hamiş olduumu yapmazdım o kadar derin temizlik.... göğüslerm çok acımadı ama dolgunluk ve hafif ağrı var.. başkada bi değişiklik yoktu çok dikkat edince anlaşılıo bazı belirtiler..... öle işte:)))
nnnnnnnnnneeeeeeeeeeeessssssssssrrrrrrrrriiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn nerdeeeessııınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canımm cumartesiden buyana sancı çektim dün gelemedim bugunde gelemeyecektim olmadı adet oldumya önce sabcısızdı ama 2 gün ne yattım ne oturabildim.
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?