HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

,işe gelmedim sabah kalktım dogrulamıyorum aradım söyledim.bugunde var karnım göbegim düşecek gibi.canım ben endometriosiz hastasıyım yani kist üretiyo normal bir kadına göre farklı adet görüyorum rahim duvarlarıda kanıyo bende uzun zamandr böyle sancılanmıyodum yeniden nüks ettiya ondan dogum sancısından beter tek çare çocuk doyurmam sanki şimdi dayak yemiş gibiyim ama düne göre daha iyim canım

teşekkür ederim canım, peki tedavisi çok mu uzun sürdü , bebişimi biraz ertelemek çok üzdü beni ama eşim ve sizler sayesinde şimdi daha iyiyiym umutluyum

çok uzun sürmedi 2-3 aydı sanırım. ama herkesin tedavisi farklıdır belki seninki 1 ayda sonuçlanır bilemem. bunlara kafanı takma. doktoruna güveniyosan dediklerini harfiyen yap ve iyileştikten sonra bebişini kucağına alırsın canım. geç olsunda güç olmasın demişler atalarımız. herşeyin bir vakti zamanı var canım benim. benim nice tanıdıklarım var çocuğu olmaz denipte çocuğu olan. hatta kısılık raporu olan bile vardı hatırladım şimdi. biraz sabır herşey Allahtan unutma bunu. seni anlıyorum bi an önce olsun istiyosun ama bebek işi bir mucize. bu mucizeye yani senin mucizene tanık olmak için biraz zamana ihtiyaç var demekki. bu da bizim sınavımız canım benim.

Gunaydin kizlarr:))nesrincim cok gecmis olsun cok merak ettik seni(elifcim sen kalp atislarini duymaya gittin dimii???:)))

anladım tatlım geçmiş olsun rabbim bir an önce bebişini kollarına almayı ağrılarını dindirmeyi nasip eder inşallah...

valla aynen öyle hafta içi olan muhabbet hafta sonu olmuyor insan özlüyor 2 gün boyunca..

nesrin günaydın. geçmiş olsun canım benim. valla merak ettim seni. dedim kesin hasta bu kız.
sen bize lazımsın anacım dikkat et kendine. söyle patronuna seni çok çalıştırmasın...

gecmiş olsun nesrin ablacım benmde 4cm capında yumurta kistim var mış pazar gecesi cok sancılandım acile gttik eşimle kist parçalanıo dediler neyseki bi iğneyle kendme geldm dün bende işe gelmedim dinlendim perşembe günü tarlusal ilacım bitmesine rağmen hala adet olmadım kan testi 0 cıktı pazar gecesi 17 ocakdan beri adet olamıorum allah hepimize yardım etsin...

Gunaydin kizlarr:))nesrincim cok gecmis olsun cok merak ettik seni(elifcim sen kalp atislarini duymaya gittin dimii???:)))

saol canım ya benimde aklım burdaydı

nesrin günaydın. geçmiş olsun canım benim. valla merak ettim seni. dedim kesin hasta bu kız.

sen bize lazımsın anacım dikkat et kendine. söyle patronuna seni çok çalıştırmasın...

kız nekadar dikkat edersen et olmuyo anam 2 gün çektiğimi ben bilirim kıvrandım resmen

Günaydın Kızlaarrr...

Nesnes'im geçmiş olsun çook merak ettik seni dün.. iyimisin şimdi biraz daha ??

günaydın canımm cumartesiden buyana sancı çektim dün gelemedim bugunde gelemeyecektim olmadı adet oldumya önce sabcısızdı ama 2 gün ne yattım ne oturabildim.

cok gecmıs olsun cnm

Rabbım sıfa versın regl sancısıda bır felaket oluyor ıns bugun tamamen gecer bı an once
dıkkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…