- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.521
günaydın bebeğim tahmin etttik birşey oldu herhalde diye.. hatta deidm bu hatun işede gitmedi herhalde gitseydi girerdi...
şimdi nasılsın şekerim o kadar sancılımı oluyorsun sen yoksa üşüttün falan mı ?
teşekkür ederim canım, peki tedavisi çok mu uzun sürdü , bebişimi biraz ertelemek çok üzdü beni ama eşim ve sizler sayesinde şimdi daha iyiyiym umutluyum
elsell nereye gittin,merakımdan çatlıycam,cevap yazabilseydin keşkee ;(
günaydın canım saolasınGünaydın kızlarr
Geçmiş olsun nesrincimm
,işe gelmedim sabah kalktım dogrulamıyorum aradım söyledim.bugunde var karnım göbegim düşecek gibi.canım ben endometriosiz hastasıyım yani kist üretiyo normal bir kadına göre farklı adet görüyorum rahim duvarlarıda kanıyo bende uzun zamandr böyle sancılanmıyodum yeniden nüks ettiya ondan dogum sancısından beter tek çare çocuk doyurmam sanki şimdi dayak yemiş gibiyim ama düne göre daha iyim canım
Günaydın kızlarr
Geçmiş olsun nesrincimm
,işe gelmedim sabah kalktım dogrulamıyorum aradım söyledim.bugunde var karnım göbegim düşecek gibi.canım ben endometriosiz hastasıyım yani kist üretiyo normal bir kadına göre farklı adet görüyorum rahim duvarlarıda kanıyo bende uzun zamandr böyle sancılanmıyodum yeniden nüks ettiya ondan dogum sancısından beter tek çare çocuk doyurmam sanki şimdi dayak yemiş gibiyim ama düne göre daha iyim canım
Gunaydin kizlarr:))nesrincim cok gecmis olsun cok merak ettik seni(elifcim sen kalp atislarini duymaya gittin dimii???:)))
anladım tatlım geçmiş olsun rabbim bir an önce bebişini kollarına almayı ağrılarını dindirmeyi nasip eder inşallah...
amin inşallah
valla aynen öyle hafta içi olan muhabbet hafta sonu olmuyor insan özlüyor 2 gün boyunca..
nesrin günaydın. geçmiş olsun canım benim. valla merak ettim seni. dedim kesin hasta bu kız.
sen bize lazımsın anacım dikkat et kendine. söyle patronuna seni çok çalıştırmasın...
saol canım ya benimde aklım burdaydı
kız nekadar dikkat edersen et olmuyo anam 2 gün çektiğimi ben bilirim kıvrandım resmen
Günaydın Kızlaarrr...
Nesnes'im geçmiş olsun çook merak ettik seni dün.. iyimisin şimdi biraz daha ??
yaptım seniigörmedinmi canikomm
günaydın canımm cumartesiden buyana sancı çektim dün gelemedim bugunde gelemeyecektim olmadı adet oldumya önce sabcısızdı ama 2 gün ne yattım ne oturabildim.
özser canım çok sevindim allah kucagınada almayı nasip etisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?