- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.541
Dostlarınla aranı açmak isteyen kişiler var, bu kişilere dikkat et. Kırkiki gün içerisinde çok istediğin büyük bir dileğin gerçekleşecek. Üç vakte kadar ailene katılacak bir erkek çocuğunun haberini alacaksın. Üç vakte kadar aşk hayatında olumlu gelişmeler seni bekliyor. Aileden biriyle ilişkin tehlike sinyalleri veriyor, dikkat etmezsen üzüleceksin.
Günaydın canlaaaaar,
Kırmızı kartı yedim ben bugün. Nesrincim BAT 25 Mart.
uzulme cnm bırdaha kı aya olur ınsallah bu ay sıkı calısırsın kur falanda basla ıstersen
Bisoluk canim hayirli olsun... cok sevindim..
kizlar ovl. testine basladim. 11.guncok silik 12. gun ona gore biraz daha belirgin. ama yinede slik. boyle gitgide koyulasmaya mi baslicak
Günaydın canlaaaaar,
Nesrin benide eklesene :)
bat 19 mart 2.deneme olacak
sagol canım Allah razı olsun topıgının uguru banada bulastı
rabbım sanada gonlune gore versın ıns hazırandan gobusunde şubatta kucagına versın :)
güncelliyorum canımGünaydın canlaaaaar,
ekledim canım
amin inşallah canım
güncelliyorum canım
kızlarr aranızda tarot bakan yokmuydu yaa sanki ben bi ara lafı döndü diye hatırlıyorum ama
Dostlarınla aranı açmak isteyen kişiler var, bu kişilere dikkat et. Kırkiki gün içerisinde çok istediğin büyük bir dileğin gerçekleşecek. Üç vakte kadar ailene katılacak bir erkek çocuğunun haberini alacaksın. Üç vakte kadar aşk hayatında olumlu gelişmeler seni bekliyor. Aileden biriyle ilişkin tehlike sinyalleri veriyor, dikkat etmezsen üzüleceksin.
kızlarr aranızda tarot bakan yokmuydu yaa sanki ben bi ara lafı döndü diye hatırlıyorum ama
sezgiiiiiii iki vakte kadar sana kabaran bişi görünüyorr hehehehahhaha
sezgiiiiiii iki vakte kadar sana kabaran bişi görünüyorr hehehehahhaha
Canim sen hastalandimi????
Bal + çörek otu + tarçın kürü nasıl oluyo şeker?
Kuzum sana demistim ya aynisindan bende de var uygulamanin diye benimde falimda hep bebek cikti arka arkaya baktigkm her falda ayni seninki gibi erkek bebek:))hatta su anda da etrafimdakilere bakiyorum yakin cevrenizden bir aileye kismetiyle erkek bebek geliyo diyo bu fal dogru mu ne:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?