HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bisoluk canim hayirli olsun... cok sevindim..

kizlar ovl. testine basladim. 11.guncok silik 12. gun ona gore biraz daha belirgin. ama yinede slik. boyle gitgide koyulasmaya mi baslicak

Dostlarınla aranı açmak isteyen kişiler var, bu kişilere dikkat et. Kırkiki gün içerisinde çok istediğin büyük bir dileğin gerçekleşecek. Üç vakte kadar ailene katılacak bir erkek çocuğunun haberini alacaksın. Üç vakte kadar aşk hayatında olumlu gelişmeler seni bekliyor. Aileden biriyle ilişkin tehlike sinyalleri veriyor, dikkat etmezsen üzüleceksin.

kız kaffe falımı bu gene

Günaydın canlaaaaar,
Kırmızı kartı yedim ben bugün. Nesrincim BAT 25 Mart.

Bisoluk canim hayirli olsun... cok sevindim..

kizlar ovl. testine basladim. 11.guncok silik 12. gun ona gore biraz daha belirgin. ama yinede slik. boyle gitgide koyulasmaya mi baslicak

evet canım bisoluğun hamilelik testi gibi oluyor aynııı yumoş döneminde... bende sipariş ettim 2 güne geliyor

Kuzum sana demistim ya aynisindan bende de var uygulamanin diye benimde falimda hep bebek cikti arka arkaya baktigkm her falda ayni seninki gibi erkek bebek:))hatta su anda da etrafimdakilere bakiyorum yakin cevrenizden bir aileye kismetiyle erkek bebek geliyo diyo bu fal dogru mu ne:))))

Bal + çörek otu + tarçın kürü nasıl oluyo şeker?

ben o kuru kullandım cnm bır kucuk kapaklı kaba balı koydum goz kararı tarcun ve ogutulmus de corekoru koydum sabah aksam bırer tatlı kasıgı yedım
aslında 2. gun baslanıp 12 .gune kadar yenıormus bunada dıkkat et yersen
hakıkaten yumurtladıgımı hıssettım bu arada :)

valla sorma ya erkek bebıs gelecek
bende cın takvımı var telefonda uygulama dur bakım ne cıkacak yaz ıstersen senınkıne de bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…