- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.561
valla sorma ya erkek bebıs gelecek
bende cın takvımı var telefonda uygulama dur bakım ne cıkacak yaz ıstersen senınkıne de bakım
canım 23ünde geldi demiştim ya şimdi bitti diyecek kadar az.. dün akşam yoktu bugün yine az az gelmiş.. :26:
12.08.1987 dogum tarihim 18 ocak sat baska ne lazimdi kuzum??valla sorma ya erkek bebıs gelecek
bende cın takvımı var telefonda uygulama dur bakım ne cıkacak yaz ıstersen senınkıne de bakım
23undede cok gelmemisti ama cok az oldu bu ay dimi ??tamamen kesilsin biraz zaman gecsin de anlasilir o zaman insallah bebis vardir da yerlesmeye calisiyodur kendine yer aciyodur insallahh:))
12.08.1987 dogum tarihim 18 ocak sat baska ne lazimdi kuzum??
öyle damla damla filn değildi ama çok yoğunda gelmedi. bilmiyorumki yerleşmede nasıl gelmesi gerekiyo.. arada çok ayakta duruncada sol bacğım filn ağrıyo. gecede sızlıyo ağrısından uyuyamıyorum.. :26: neyin nesi olduğu Cuma'ya belli olur inşallahh
Günaydın kızlaaarrr nasılsınız bugün..
Günaydın kızlaaarrr nasılsınız bugün..
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum klomen kullanan varmı aranızda yardımcı olun bana
günaydın kızlaaaaaar...
umarım iyi güzel ve sürprizli bi ay olur
Eki Görüntüle 642070
sana kız dıyor cnm
hatta soyle yaptım dogum tarıhı gır dıyo bıde hamıle kalınan ayı gır dıo
hem ocak hem subat dedım ıkısındede kız cıktı :)
ben bu penguenciği yerim ama :)
nazlı bebeklerinn guzel anneleri anne adayları nasılsınız??gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn 2 gündür gelemedim ama hepsini okudum geçmişin, ÖZSER -BİSOLUK canlarım allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum gecikmişm halaya katılamadım ama size bi oryantal yapabilirim size özel olsun:92:
ben kullanıyorum canım ne konuda yardım gerekli?
Benim baktigim cin takvimindede kiz diyodu:)) ama ben saglamasini yapmak icin arkadasimin erkek bebegi olucam onada baktim kiz dedi:)) hayirlisi artik saglikli olsunlarda hic farketmez aslinda ama bu aralar etrafimda herkes sansli annenin ilk cocugu kiz olurmus diyo:))
teyzesiiii çok tatlı değil miii yaaaa hem kendi,hem kıyafeti..
inş nasip olur hepiciğimize...
gunaydın cnm ıyıyım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?