HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım 23ünde geldi demiştim ya şimdi bitti diyecek kadar az.. dün akşam yoktu bugün yine az az gelmiş.. :26:

23undede cok gelmemisti ama cok az oldu bu ay dimi ??tamamen kesilsin biraz zaman gecsin de anlasilir o zaman insallah bebis vardir da yerlesmeye calisiyodur kendine yer aciyodur insallahh:))

23undede cok gelmemisti ama cok az oldu bu ay dimi ??tamamen kesilsin biraz zaman gecsin de anlasilir o zaman insallah bebis vardir da yerlesmeye calisiyodur kendine yer aciyodur insallahh:))

öyle damla damla filn değildi ama çok yoğunda gelmedi. bilmiyorumki yerleşmede nasıl gelmesi gerekiyo.. arada çok ayakta duruncada sol bacğım filn ağrıyo. gecede sızlıyo ağrısından uyuyamıyorum.. :26: neyin nesi olduğu Cuma'ya belli olur inşallahh

İnsallah canimm :)

nazlı bebeklerinn guzel anneleri anne adayları nasılsınız??gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn 2 gündür gelemedim ama hepsini okudum geçmişin, ÖZSER -BİSOLUK canlarım allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum gecikmişm halaya katılamadım ama size bi oryantal yapabilirim size özel olsun:92:

arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum klomen kullanan varmı aranızda yardımcı olun bana

ben kullanıyorum canım ne konuda yardım gerekli?

sana kız dıyor cnm
hatta soyle yaptım dogum tarıhı gır dıyo bıde hamıle kalınan ayı gır dıo
hem ocak hem subat dedım ıkısındede kız cıktı :)

Benim baktigim cin takvimindede kiz diyodu:)) ama ben saglamasini yapmak icin arkadasimin erkek bebegi olucam onada baktim kiz dedi:)) hayirlisi artik saglikli olsunlarda hic farketmez aslinda ama bu aralar etrafimda herkes sansli annenin ilk cocugu kiz olurmus diyo:))

Nesrinim geçmiş olsun kuzum, sen olmayınca nasıl sessizdi buralar anlatamam...
Hastalanma, gitme, yalnız bırakma bizleri yaf :/

:) sagol canım ayakların dert gormesn

ben de ıste hamıle kalan arkadaslarıma baktım tutuyordu ama neyse hayırlısı aynen ole
rabbım ne nasıp etmısse bızlere artıksaglıklı olsunda
gerısı teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…