- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.581
iiiimm saol ne yapalım çalışıyouruz işte...sizin nasıl gidiyor
aynen geldık ısımızın basına calısıyoruz cnm yanı :)
Nesrinim geçmiş olsun kuzum, sen olmayınca nasıl sessizdi buralar anlatamam...
Hastalanma, gitme, yalnız bırakma bizleri yaf :/
siz nerde çalışıyosunuzzz...
Bu arada çin takvimine nasıl bakıyorsunuz?????
İstanbul besiktastayım cnm bır yurtdısı fırmasındayım ben
sen ?
saol canım valla benimde aklım burda kaldı imkan olsa girecektim sancı felan dinlemeyecektim :)
ben ankarada aile sağlığı merkezinde ebeyim...
telefonumda uygulama var cnm senın dogum tarıhın bıde hamıle kaldıgın ay gırınce cıkıor
canım cumadan berı bat yazıdranlar vardı
hıc bakabıldınmı aklında olsun
kızar bu arada 28 senelik yaşantım boyunca ilk kez boyle bir adet dönemi geçiriyorum bu kadar kanama bu kadar sancı resmen yumurtalıklarımı hissediyorum , hayatım boyunca ilk defa sıcak su torbası kullandım ve çok afedersiniz parçalı parçalı geliyo sanırım sağlam yumurtladım geçen ay ilaçtan dolayıo kadar kötüyümki ne var ne yok yumurtalkkıklarımda hepsi dökülüyo sanki bi taraftanda bi umut seviniyorum rahmim temilzeniyomu acab diye ne dersiniz ksılar??? klomene başladım yıne hayırlısı allahtan
zahmet olmazsa benim 03eylül 1989 subat ve marta bakabilirmisin__????
ooo supermıs :d
bır ebe lazımdı topıcıgımze :d
kelın ılacı olmazmıs oluyor ama demı
bende hamıle kalan tum arkadaslara delı gıbı tavsıye verıordum knedıme gelınce saf bısı oldum
umarım martta güzel haberini alırız :)
ama ben bu topiğin uğruna inanıyorum
hepimiz 2 -3 tane doğuracağız hihihi
hayırlısı canım inşallah, evet burası çoooooook ugurlu hep guzel yürekliler var çünkü..
valla hopehpe bana herkes ikizin olcak diyor ama bakalım güzel allahım nasip etsinde nasıl nasip ederse kabulümdür en hayırlı zamanda hepimize inşallah
saol canım ya benimde aklım burdaydı
kız nekadar dikkat edersen et olmuyo anam 2 gün çektiğimi ben bilirim kıvrandım resmen
yauww ne zormuş çocuk yapmak ,bu siteden önce bi ilişkiyle bile hamile kalınır sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?