HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızar bu arada 28 senelik yaşantım boyunca ilk kez boyle bir adet dönemi geçiriyorum bu kadar kanama bu kadar sancı resmen yumurtalıklarımı hissediyorum , hayatım boyunca ilk defa sıcak su torbası kullandım ve çok afedersiniz parçalı parçalı geliyo sanırım sağlam yumurtladım geçen ay ilaçtan dolayıo kadar kötüyümki ne var ne yok yumurtalkkıklarımda hepsi dökülüyo sanki bi taraftanda bi umut seviniyorum rahmim temilzeniyomu acab diye ne dersiniz ksılar??? klomene başladım yıne hayırlısı allahtan

umarım martta güzel haberini alırız :)

ama ben bu topiğin uğruna inanıyorum

hepimiz 2 -3 tane doğuracağız hihihi

ooo supermıs :d
bır ebe lazımdı topıcıgımze :d

kelın ılacı olmazmıs oluyor ama demı
bende hamıle kalan tum arkadaslara delı gıbı tavsıye verıordum knedıme gelınce saf bısı oldum

ck doğru söyledin teorikde herşyi biliyorsun ama iş uygulamaya gelince saf gibi oluyrsun..

umarım martta güzel haberini alırız :)

ama ben bu topiğin uğruna inanıyorum

hepimiz 2 -3 tane doğuracağız hihihi

hayırlısı canım inşallah, evet burası çoooooook ugurlu hep guzel yürekliler var çünkü..

valla hopehpe bana herkes ikizin olcak diyor ama bakalım güzel allahım nasip etsinde nasıl nasip ederse kabulümdür en hayırlı zamanda hepimize inşallah

Ya benim adet bu ay sıkıntılı oldu ayın 1inde başladı ama 3ü gibi tam gelmeye başladı oyüzden bende 5i gibi hesaplıyorumm.30günde 1geliyo cünkü

yauww ne zormuş çocuk yapmak ,bu siteden önce bi ilişkiyle bile hamile kalınır sanıyordum

güldürdün beni kız. Allah da seni güldürsün emi. seni leyleklerin getirdiğine de inanıyorsundur sen:))))
ay yavrum benim bir mucize bebek yapmak. iğne deliğinden geçemek gibi bi şey yani. ah ahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…