HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şimdi gördüm :) canım tekrar gitseydin kist bazen gitmeyebiliyor bi baktırsaydın yumurtalıklarına evet kist çok sancı yapıyo
bence tekrar bir uzmana muayene ol erimişmi kist

güldürdün beni kız. Allah da seni güldürsün emi. seni leyleklerin getirdiğine de inanıyorsundur sen:))))
ay yavrum benim bir mucize bebek yapmak. iğne deliğinden geçemek gibi bi şey yani. ah ahh.

walla herşeyi biliyordumda en önemlisini bilmiyormuşum

walla mucizeymiş yeni öğreniyorum.

bu süreçte sokakta hamile yada çocuklu birini görsem süper kahraman görmüş gibi oluyorum

şimdi gördüm :) canım tekrar gitseydin kist bazen gitmeyebiliyor bi baktırsaydın yumurtalıklarına evet kist çok sancı yapıyo
bence tekrar bir uzmana muayene ol erimişmi kist

adet olmadım ki ama yok olmamıstır ... dr um adetn 2. günü gel dedi ikidebrde gtmek istemiorum burda devlette güzel ilglenmiolar özlellerde cok pahalı bu ay özele verdğim paranın haddi hesabı yok ne yapacağımı bilmiorum

walla herşeyi biliyordumda en önemlisini bilmiyormuşum

walla mucizeymiş yeni öğreniyorum.

bu süreçte sokakta hamile yada çocuklu birini görsem süper kahraman görmüş gibi oluyorum

haklısın özellikle çokcuklular süper kahraman bencede

bebek işi bir süreç. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. düşünüyorumda şu dünyada bebek kokusu kadar güzel bi şey yok benim için.

nesrıncım ben hatırladıklarımı ve gorduklarımı eklıyorum
sende duzenlersın

binnur1 / 18 mart
duaile / 21 mart
hopehope /20 mart

bambi34 de 24/02 de regl oldum dedı ama batını yazmadı :)

umarım tatlım hepimize bol şans
eşimle 5 yıldır beraberdik iyiydide öyle ,sırf çocuk yapmak için 4 ay önce evlendik,sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…