HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

umarım tatlım hepimize bol şans
eşimle 5 yıldır beraberdik iyiydide öyle ,sırf çocuk yapmak için 4 ay önce evlendik,sabırsızlıkla bekliyorum

inşallah Allah gönlüne göre verir. en kısa zamanda bebişin gelir. senle yakın batlarımız belki beraber veririz bebeiş haberini ne dersin

MERHABA arkadaşlar bişey danışmak istiyorum,sizce eşlerin sigara ve alkol tuketmesi gebe kalmayı etkiler mi?
dr um etkilemediğni söylüyor,ama pek çok yazıda etkilediğni..sizler ne düşünüyosunuz?

buarada hamişler kutluyorummmmm,Allah kucağınıza almayı da nasip etsin..darısı da bizlere olsun inşallah!!

etkiliyor tabiki sperm sayısını özellikle düşürüyor... senin doktorun dğişik bişi anlaşılan... bilimsel araştırmalarda zaten bu yönde.. canlı sperm sayısını ve hareketli sperm sayısını azaltıyor...

canım etkılıyor cunku sperm kalıtesı dusuyor bence doktorunda sıgara ıcıyor :S

amın cnm sagolasın

merhaba canım ben ve eşim içiyoruz,benim bildiğim kadınların içmesi yumurtaları ,erkeğin içmesi de sperm kalitesini düşürüyor

canlarıııımmmmmm hepiiinize günaaaydınnnnn :)
nesrinciiim geçmiş olsuun cicimmm

şimdikk gelelimm zurnanın zart dediği yereee kızlar noldu biliyomusunuz ovulasyon yapmıştım ya cumartesi çift çizgihyi görmüştüm bayaa belirgin o gün mikmik oldu sabaha kadar yattım öyle neyse pazar günü hastaneye gittim işte grip için antibiyotik verdi iyileşene kadar çalışmalara ara dedi en son c.tesi mikmik oldu yani.antibiyotiğide pazar gününden beri kullanıyorum.bidahada ovulasyon yapmadım cumartesiden sonra nasl olsa çalışma yok diye.dünde mikmik oldu bu sabah ovulasyon yaptım tek çizgi.yani ben tam yumurtlama günümde çalışmış oldumm ya tutaarsaaa ya tutaarsaaa ? ilacı bıraktım şimdi aklıma bu gelince sizce diyelim tuttu 2 gün antibiyotik kullandığım için bi zararı olurmuu ?

Ooo Super Haber, Ins. kan degeride normal cikar hersey yolundadir.. :)))

Kizlar bende iyim cok sukur hic bir sikintim derdim yok. Bu sabah 1 de uyandim yataktan zor yetistim lavobaya. O kadar cok kustum ki burnumdan cikti sanki. Ilk kez oldu ama sabah kalktigimda bulantim falan yoktu, yorgun hissediyorum biraz sadece. Yarin sabah yabancilar polisinde randevum var sonra ise donmicem dinlenirim evde. Ins. bebisim iyidir ne agrim var ne sizim ne bulantim , lekelenmemde yok. Ayin 14'u doktor kontrolum var yine Allah izin verirse bebegimizin kalkp atisini duymaya gidicez esimle :)))

Hayatim hayirlisi olsun, ama ilaclarini birakmasaydin keske once annenin sagligi, bebisinede gecmesin mikroplar.. Ama merak etme bisi olmamistir, Allah'im isterse nelere ragmen bebisleri gonderiyor annelerine.. Kendine dikkat et bittimi tasinma isin? Birde yerlestircem diye yorma kendini dinlen yavas yavas olur ev isleri.. :) 2 haftaya cikar ins. guzel sonuclarin ...

suanda hala o canım bır bebek degıl yumurta ve sperm ve dollenmelerı uzun suruyor buyuk olasılıkla bırsey olmaz dıye dusunuyorum :S
ama tabı takdır Allahın

bide dün kayınvalidem kahve falı baktırmış teyzesine ve böyle bişey yok kadının her dediği çıktı bugüne kadar caminin arkasında merkezde dükkan aççaksıınız demişti üstünden 8 ay geçti mağaza açıldı caminin arkasında.bi kadına eşinmi birisi ölcek aileden demiş 3 gün geçmiş kadının eşi ölmüş falan kadın biliyo yani.neyse dün kayınvalideme senin gelin hamilemi sizemi söylemiyo bebek var demiş

merhaba canım ben ve eşim içiyoruz,benim bildiğim kadınların içmesi yumurtaları ,erkeğin içmesi de sperm kalitesini düşürüyor

walla canım ben sigara hiç içmiyorum ama eşim içiyor,arada alkol de kullanıyor ne bilim ben yeni dr a göründüm hiçbi sorun çıkmadı çok şükür artık aklıma bu tarz şeyler gelmeye başladı neden arıyoruz ya hani :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…