- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.821
Aaaaaaaa kiz sunshine hamilemisinnnn giremedim dunnnn
ebda bi biz kaldik canimmm
kızlar ben geldim bikaç gündür yoktum bugun hastalandım saholsun benim adet hiç şaşmaz ama şunu fark ettim her ay buay da olmıycak tutumadı dyom olmuyo bu ay oyle demicem olucak ya mart benim ayım olacak inş hamiş olucam eşim tedavi görüyo inş aşılamaya gerek kalmadan yapacam bu ayı bişey sorcam benim adetim 29 günde biir ozamn adetin kaçıncı günü ben 13 15 17 dye biliyom ama
Gecmis olsun canim... ben de Bursa dayim cok arastirdim ve jimerde Cenk Aşkali nin iyi oldugunu ogrendim eger hamile kalirsam ona gitmeyi dusunuyorum..
aa bi sen mi kaldııınnnbiz burda neyiz anacım.. bizim de sadece göbeğimiz var inşallah onlar bebek oluceeekkk
tatlım hadi gözümüz aydın çok sevindim senin adına
ay cok gec kalmasa dokuz dogurusun gelmeden
artık dıkkat et dınlen olur mu
yorma kendını
Ayyyy cok heyecanli yaa bence su etrafa soyleme kismi cok heyecanli ve guzel ozellikle esine ve annenlere hepsi agliyo genelde sevincten insani cok mutlu ediyolar:))bekliyoruz tepkisini bizede anlat mutlaka:)))
canım nasıl sevindim anlatamam, ay gözlerim doldu resmen, dualarınızı eksik etmeyin yarın guatr tedavisine başlayacağım 1ay dikkat etmem gerekiyor bebek için, rabbim kucagına almayıda nasibetsin
Tebrik ederim canim hayirli Ugurlu olsun bebisin :)))))))
Canim Allah hayirli evlat nasip etsin, ins. kucagimizada aliriz bebislerimizi. Tebrik ederim, kendine cok dikkat et.. Valla kizlar boyle hamis haberleri sanki ben bir daha hamile kalmisim gibi seviniyorum o bekleyis zamanlarini dusundukce topigimiz ugurlu sirayla hepimizin saglikli bebisleri olucak Allah'in izniyle..
Ohhh hala gec kaldim ama olsun.. ohhhh ohhhhh Bebisimiz yolda :)))))))))
ya daha geçen kocişinle kavga edip bebiş yapmıycammm artık ben diye trip atan sen değil miydin?şaka gibisin valla.demek kavga işe yaramış.spermenler hiddetinden korkup doğru yolu bulmuşş.çoookkkkkkkkk sevindim tatlım.sürpriz oldu seninki.bizimki de böle beklemeden oluverseee.ummadığımız anda,kolayca.allah tamamına erdirsin canım.yaptığın özel bişey varsa bize yaz.
Aaaaaaaa kiz sunshine hamilemisinnnn giremedim dunnnn
ebda bi biz kaldik canimmm
ayy benim göbeğin gideceği yok şu 1 haftada çok hırpalandım 3 kilo verdim ama göbekten gitmedi bide benim göğüsler hala sızlıyor ama damarlanma yavaş yavaş yok olmaya başladı. daha ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum ona göre beklesem dicem ama daha günüm bile belli değil
çok teşekkür ederim canım listeye 3 günlüğüne girebildim ama inşallah mart ayında 9 aylık girmek nasip olur
ayyyy kendimi çok yalnız hissettim şimdi yaaa
kaç kişi var benim gibi hamile kalmayı bekleyen
hanımlar Allah herkese tez zamanda bebişini versin...
ben bi düşük yaptım haziranda5 aydan beri bebek istiyoruz
ama bi türlü hamiş kalamadım moralim de bozoluyo günden güne
ovulasyon testiyle takip ediyorum yanlışlık olur mu acaba ????
bu ayda olmazsa doktora gitcem sizler ne dersiniz şekerler
ayy benim göbeğin gideceği yok şu 1 haftada çok hırpalandım 3 kilo verdim ama göbekten gitmedi bide benim göğüsler hala sızlıyor ama damarlanma yavaş yavaş yok olmaya başladı. daha ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum ona göre beklesem dicem ama daha günüm bile belli değil
çok teşekkür ederim canım listeye 3 günlüğüne girebildim ama inşallah mart ayında 9 aylık girmek nasip olur
ayyyy kendimi çok yalnız hissettim şimdi yaaa
kaç kişi var benim gibi hamile kalmayı bekleyen
olmaz şekerim işe yarıyor ovu testiiii bende onunla hamiş kaldım daha bugun öğrendim hamiş olduğumu
Canim bizde ailelerimize soyledik, hatta anneaneme fln soylemicektim ama annem olmaz oyle sey herkese soyleyin ki bebeginde sevindiginizi hissetsin birakmasin annesini dedi.. Anneme uydum is yeri disindaki herkese soyledim valla :)))
hadi ya sen ciddi misin?biz akşam yemeklerini colasız yapmıyoruz.niye daha önce demedinnnn?derhal colayı bırakıyorum.emin misin?
hanımlar Allah herkese tez zamanda bebişini versin...
ben bi düşük yaptım haziranda5 aydan beri bebek istiyoruz
ama bi türlü hamiş kalamadım moralim de bozoluyo günden güne
ovulasyon testiyle takip ediyorum yanlışlık olur mu acaba ????
bu ayda olmazsa doktora gitcem sizler ne dersiniz şekerler
kız bebişim değerlerin düşmüş iyicee inan çok sevindim çok dua ettiim en kısa zamanda da hamile kalmanız için bütün arkadaşlarım için yasin okudum az önce.... allah kabul etsin...
çok geçmiş olsun canım.hiç yalnız hissetme.bak ben de kaç aydır bekliyorum.gelen giden yok.inş yakında bizim halayımızı da çekerler.iyileşmeye bak sen.
tamam canım bundan sonraa hiç bişi umrumda değil temizlikmiş müşteriymiş aman bananee...
eşim hala şoklarda suratını görmeniz lazımdı tekrar tekrar bakıyor testee inanamıyorum hala diyor...
allahım bir an önce hepinize nasip etsin tatlım okadar güzel bişiki daha varlığını bile hissetmeden varlığını bilmek... Allahım sen nelere kadirsin... Bütün kalpten isteyenlerin kucaklarını boş bırakma yarabbiiim... sen OL! dersen olamayacak hiçbirşey yok allahım..
sağol bebeğim darısı sizlere olsun... :13:
kız sorma bende çekemedim daha kendi halayımı yarın çekicess hepbirlikteeee
var tabi özel şeylerr kocama türk kahvesi içirdim koyu şekersiz 1 saat sonra ilişki oldu birde zaten keçiboynuzu kürü uyguluyorduk eşime bende hayıt tohumu içiyordum... birde 2 kes tam yumoş haftamda mik mik yaptıktan sonra eşim bacaklarımdan tutup silekelediydi sağa sola önee arkayaaa...
sorma kızz bende şaşırdım kavga etmeden önceki gün ovu testi çiftti ve o gün isteyerek bebiş düşünmeden yapmıştık... valla olmuşşş işte inat ettim ya yapmayacam diyee...
evet bebeğim hamileyiiimmm bugun öğrendim...
çok geçmiş olsun canım.hiç yalnız hissetme.bak ben de kaç aydır bekliyorum.gelen giden yok.inş yakında bizim halayımızı da çekerler.iyileşmeye bak sen.
hiç kendini yalnız hissetme canımben dahil birçok kişi var, bende bide guatr çıktı yarın tedavim baslayacak, muhtemelen 1-2 ay bebiş ertelenecek bazen moralim çok iyi bazen kötü üzülüyorum ister istemez
düşükten sonra kaç günde adet oldun ben hala bekliyorum aşırı göğüs sızlaması var vücudum şişti kürtaj kanaması devam ediyor ama adet kanaması değil hala temizlenemedim
birde doktor korunma süresi verdimi yoksa hemen düşünebilirsiniz dedimi ben en çok bunu merak ediyorum yaa soramadım bugün doktora
canım düşükten bir ay sonra adet oldum
benm düşük kendiliğinden oldu 8 -9 gün sürdü kanamam göğüs şişliği yavaş yavaş geçti eski haline geldi
bi çok doktora gittim 2 ay dediler 4 ay dediler
ben 4 ay bekledim rahim toparlansın diye
canııııım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :):)
testin koyu çıktığı günde ve ertesi gün ilişki oldu hep onu mu tutturamıyoruz anlamıyorum ki
oda dogru ama doktor soylemeyın dıyınce ve bır dusuk daha oldugu ıcın daha onceden solemeyelım dedık ıns
keseyı gorunce solıcez ama
sunshine çokkkk çokkkk tebrik ederim.Allah tamamına erdirir inşallah.Bizlerede nasip eder en kısa zamanda inşallah.:):):tekrar hayırlı olsun.
Allah dualarını kabul etsin hayatımmmmmadet olayım bende silkeletcem banane ilk aklından kimi geçirdiysen sırada o var demekki. bak bu doğruymuş benimde arkadaşım hep beni geçirmiş öğrendiği ilk an ve sonra bende hamile kaldım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?