HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Aaaaaaaa kiz sunshine hamilemisinnnn giremedim dunnnn

ebda bi biz kaldik canimmm

canım ya hiiç sorma.millet çatır çatır doğuruyor maşallah!inş biz de en kısa zamanda hamiş oluruz.o kadar istiyorum ki anlatamam.dün yeğenime kıyafet aldım hediye.ağlamamak için zor tuttum kendimi.öyle özeniyorum ki,ne yapacağımı şaşırdım.
canım bu arada ovülasyon testine göre gıdaklamak üzeresin.bugünü atlama sakın.testi yarın tekrarla.tam koyu görürsen ( yapabiliyorsan) çift çalış.sonraki gün de mik mike devam.3gün önemli.hadi sen 3 gün izinlisin topikten.bolll mik miklerrr....

canım linki yolluyorum.burdan öğrenebilirsin.ama gene de tam buna göre çalışma.çünkü erken ya da geç yumurtluyor olabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama

Gecmis olsun canim... ben de Bursa dayim cok arastirdim ve jimerde Cenk Aşkali nin iyi oldugunu ogrendim eger hamile kalirsam ona gitmeyi dusunuyorum..

Gecmis olsun canim... ben de Bursa dayim cok arastirdim ve jimerde Cenk Aşkali nin iyi oldugunu ogrendim eger hamile kalirsam ona gitmeyi dusunuyorum..

sağol canım.gebelik takibinde doktor bulmak daha kolay.ben bi hamiş olabilseydim...bana hamiş kalmamda yardımcı olabilecek bir doktor lazım.jimerde özel gibiymiş.bir muayene 100-150tl arasıymış.sözde herkese bakıyor yani.ben de çok araştırdım.sanırım da bana yardımcı olabilecek doktoru buldum.murat arslan.herkes çok olumlu şeyler yazmış.muayenesi 180 tl.ama bikaç ay daha bekleyeceğim.bu arada medicabilde yumurta takibi,aşılama yapıyormuş.önce oraya gidicem.hakkımızda hayırlısı tatlım,en kısa zamanda sağlıkla olsun.bi de çekirgede yaşar can da iyi bir doktordu.en azından klomen vermişti,ilgilendi epey.onu da tavsiye ederim.yeni birilerini öğrenirsen haberleşelim.

aa bi sen mi kaldııınnn biz burda neyiz anacım.. bizim de sadece göbeğimiz var inşallah onlar bebek oluceeekkk

ayy benim göbeğin gideceği yok şu 1 haftada çok hırpalandım 3 kilo verdim ama göbekten gitmedi bide benim göğüsler hala sızlıyor ama damarlanma yavaş yavaş yok olmaya başladı. daha ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum ona göre beklesem dicem ama daha günüm bile belli değil

tatlım hadi gözümüz aydın çok sevindim senin adına

çok teşekkür ederim canım listeye 3 günlüğüne girebildim ama inşallah mart ayında 9 aylık girmek nasip olur

ayyyy kendimi çok yalnız hissettim şimdi yaaa

kaç kişi var benim gibi hamile kalmayı bekleyen

ay cok gec kalmasa dokuz dogurusun gelmeden
artık dıkkat et dınlen olur mu
yorma kendını

tamam canım bundan sonraa hiç bişi umrumda değil temizlikmiş müşteriymiş aman bananee...

Ayyyy cok heyecanli yaa bence su etrafa soyleme kismi cok heyecanli ve guzel ozellikle esine ve annenlere hepsi agliyo genelde sevincten insani cok mutlu ediyolar:))bekliyoruz tepkisini bizede anlat mutlaka:)))

eşim hala şoklarda suratını görmeniz lazımdı tekrar tekrar bakıyor testee inanamıyorum hala diyor...

canım nasıl sevindim anlatamam, ay gözlerim doldu resmen, dualarınızı eksik etmeyin yarın guatr tedavisine başlayacağım 1ay dikkat etmem gerekiyor bebek için, rabbim kucagına almayıda nasibetsin

allahım bir an önce hepinize nasip etsin tatlım okadar güzel bişiki daha varlığını bile hissetmeden varlığını bilmek... Allahım sen nelere kadirsin... Bütün kalpten isteyenlerin kucaklarını boş bırakma yarabbiiim... sen OL! dersen olamayacak hiçbirşey yok allahım..

Tebrik ederim canim hayirli Ugurlu olsun bebisin :)))))))

sağol bebeğim darısı sizlere olsun... :13:

kız sorma bende çekemedim daha kendi halayımı yarın çekicess hepbirlikteeee

var tabi özel şeylerr kocama türk kahvesi içirdim koyu şekersiz 1 saat sonra ilişki oldu birde zaten keçiboynuzu kürü uyguluyorduk eşime bende hayıt tohumu içiyordum... birde 2 kes tam yumoş haftamda mik mik yaptıktan sonra eşim bacaklarımdan tutup silekelediydi sağa sola önee arkayaaa...

sorma kızz bende şaşırdım kavga etmeden önceki gün ovu testi çiftti ve o gün isteyerek bebiş düşünmeden yapmıştık... valla olmuşşş işte inat ettim ya yapmayacam diyee...

Aaaaaaaa kiz sunshine hamilemisinnnn giremedim dunnnn

ebda bi biz kaldik canimmm

evet bebeğim hamileyiiimmm bugun öğrendim...

hanımlar Allah herkese tez zamanda bebişini versin...
ben bi düşük yaptım haziranda 5 aydan beri bebek istiyoruz
ama bi türlü hamiş kalamadım moralim de bozoluyo günden güne
ovulasyon testiyle takip ediyorum yanlışlık olur mu acaba ????
bu ayda olmazsa doktora gitcem sizler ne dersiniz şekerler

kız bebişim değerlerin düşmüş iyicee inan çok sevindim çok dua ettiim en kısa zamanda da hamile kalmanız için bütün arkadaşlarım için yasin okudum az önce.... allah kabul etsin...

olmaz şekerim işe yarıyor ovu testiiii bende onunla hamiş kaldım daha bugun öğrendim hamiş olduğumu

çok geçmiş olsun canım.hiç yalnız hissetme.bak ben de kaç aydır bekliyorum.gelen giden yok.inş yakında bizim halayımızı da çekerler.iyileşmeye bak sen.

olmaz şekerim işe yarıyor ovu testiiii bende onunla hamiş kaldım daha bugun öğrendim hamiş olduğumu

canııııım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :):)
testin koyu çıktığı günde ve ertesi gün ilişki oldu hep onu mu tutturamıyoruz anlamıyorum ki

Canim bizde ailelerimize soyledik, hatta anneaneme fln soylemicektim ama annem olmaz oyle sey herkese soyleyin ki bebeginde sevindiginizi hissetsin birakmasin annesini dedi.. Anneme uydum is yeri disindaki herkese soyledim valla :)))

oda dogru ama doktor soylemeyın dıyınce ve bır dusuk daha oldugu ıcın daha onceden solemeyelım dedık ıns
keseyı gorunce solıcez ama

düşükten sonra kaç günde adet oldun ben hala bekliyorum aşırı göğüs sızlaması var vücudum şişti kürtaj kanaması devam ediyor ama adet kanaması değil hala temizlenemedim
birde doktor korunma süresi verdimi yoksa hemen düşünebilirsiniz dedimi ben en çok bunu merak ediyorum yaa soramadım bugün doktora

kız bebişim değerlerin düşmüş iyicee inan çok sevindim çok dua ettiim en kısa zamanda da hamile kalmanız için bütün arkadaşlarım için yasin okudum az önce.... allah kabul etsin...

Allah dualarını kabul etsin hayatımmmmm adet olayım bende silkeletcem banane ilk aklından kimi geçirdiysen sırada o var demekki. bak bu doğruymuş benimde arkadaşım hep beni geçirmiş öğrendiği ilk an ve sonra bende hamile kaldım:26:

çok geçmiş olsun canım.hiç yalnız hissetme.bak ben de kaç aydır bekliyorum.gelen giden yok.inş yakında bizim halayımızı da çekerler.iyileşmeye bak sen.

inşallahhhhh. benim halayım geçen hafta çekildi ama herkes halay moduna girdi bi ben girememiştim hep keseyi görmeden içim rahat etmez diyordum meğersem bunun içinmiş
sanada geçmiş olsun canım bizde seninle bekleriz artık yumoşları bebişleri
adet olursam bende hemen ovulasyon testi alacağım

al işte yeni bişey daha öğrendim.sanırsam bu türk kahvesi meselesi tesadüf değil.bir arkadaş daha yazmıştı.türk kahvesi içirdim,1saat sonra ilişki oldu diye.ben de içimden türk kahvesini bile yazmış,allahtan daha ayrıntıya girmemiş diye düşünmüştüm.ne fesat çıktım ben ya.kız bana formül söylüyormuş.
canım hakkaten türk kahvesi ne işe yarıyor allahaşkına?afrodizyak etkisi falan mı?ben bu topikten öğrendiklerimle kitap yazıcam : kolay hamile kalma yolları.kısa zamanda çok satanlar listesine girmezse adam değilim.önsözü de şöyle olacak : hayıt tohumundan tutundaaaa, silkelemenin kahkaha tufanı,türk kahvesinin afrodizyak etkisi ve daha niceleriiiii

canım son soru: hayıtı ne kadar ve ne zaman içtin?nasıl yapılıyor o?şeker atsak olur mu?

Son düzenleme:

bende bekliyom kaç aydır ama ben kararlıyım mart ayyı dyom kediler gibi olucam bide ovulasyon testi alıyım dyom hadi kızlar hep umutsuzluha kapılıyoz bizde mart ayında hamiş kalacaz inş

canııııım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :):)
testin koyu çıktığı günde ve ertesi gün ilişki oldu hep onu mu tutturamıyoruz anlamıyorum ki

tamam olması gereken olmuş belinin altına yastık koy 1 saati geçkin yat canım...

oda dogru ama doktor soylemeyın dıyınce ve bır dusuk daha oldugu ıcın daha onceden solemeyelım dedık ıns
keseyı gorunce solıcez ama

bebişim ben duramadım hemen yumurtladım bizimkilerede kaynanamlaradaa sevindirik oldular yarını bekliyorlar heyecanlaaa

sunshine çokkkk çokkkk tebrik ederim.Allah tamamına erdirir inşallah.Bizlerede nasip eder en kısa zamanda inşallah.:):):tekrar hayırlı olsun.

canım benim tweşekkür ederim darısı hepinize inşallahhhhhhhhhhhhh

kızz önce sen geçtin sonr amerhabahayat sonra sonbaharr nesrin böyle devam etti gitti bütün konuştuğum kadınlar kulubundeki çocuğu olmayan düşüren bütün herkese nsaip et deidmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…