HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bugün öğlen gibi çıktım işten dr a gitmek için neler olmus maşallah ya.bütüm hamişler Allaha emanet olun inş bizlerde en kısa zamanda yasarız ve rabbim bizlerede gösterir bu mucizeyi umarım.başım o kadar çok ağrıyorki dr dan geldiğimden beri muayene odasında bir çatal bir gebelerin muayene oldugu yatak vardı.Dr u beklerken kötü oldum bir anda Allahım dedim ben ne zaman burda muayene olacağım ve işte doğumunuz için şu gün bekliyoruz ne zaman diyecek doktorum

türk kahvesi meselesini aydınlatmanı bekliyorum sabırsızlıkla tatlım.484 ü oku.

Son düzenleme:

sen o moral bozukluğunu birde bana sor elimde imkan olsaydı alır o keseyi rahmime koyardım yada 9 ay hiç kıpırdamadan kilo bile almadan olduğu yerde büyütür sonra doğururdum şimdi bile içim kıpır kıpır sanki hala beni bırakmadı gibi ama hergün umudum azalıyor şimdi kalp atışını duyabilirdim şimdi şöyle olurdu böyle olurdu diye düşünmekten psikolojim bozuldu iyi haberlerle mutlu olmaya çalışıyorum ama hiçbişey onun acısını unutturmuyor. hamile kalabilmem için tekrar adet olmam gerekiyor ama benim adet olmam 40 günü bulacak yani bu demek oluyorki mart ayı boş geçecek nisanda hemen olmasa mayısta ancak umudum olacak :26: yani hemen hemen seninle aynı dönemde hamile kalabiliriz aslında bu iyi haber birlikte büyütürüz bebeklerimzi

kızz önce sen geçtin sonr amerhabahayat sonra sonbaharr nesrin böyle devam etti gitti bütün konuştuğum kadınlar kulubundeki çocuğu olmayan düşüren bütün herkese nsaip et deidmmmm
[/QUOTE]

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kusura bakma canım yeni gördüm...

hayıt tohumu adetinin bititği gün başlıyorsun

rabbim dualarımızı kabul etsin tatlımm, bizleride çok bekletmeden meleklerimize kavustursun, aynı sunshine gibi hiç beklemedigimiz bir zamanda inşallah canım

kızz önce sen geçtin sonr amerhabahayat sonra sonbaharr nesrin böyle devam etti gitti bütün konuştuğum kadınlar kulubundeki çocuğu olmayan düşüren bütün herkese nsaip et deidmmmm

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

Allah dua edenlerden sonsuz kere razı olsun.hangimiizn duası kabul olur bilemeyiz.en güzeli birbirimize ettiğimiz dualar.Allahım herkes tatsın bu mutluluğu.

Elimden geleni yaptım
elimden gelmeyenler için elimi sana açtım
cümlemize yardım et rabbim

aminnnnnnnnn

çok teşekkür ederim ama doktor bana 1 ay sonra kalabilirsin istersen dedi benim kürtaj oldu sonra iğne vuruldum değerlerim düşmeyince ama bu iğne normalde 3 kez vuruluyomuş ilk 2 si değerleri yükseltiyomuş -3. vurulan düşürüyormuş sonrasında en az 4 ay korunun diyormuş doktorlar ama ben 1 tane vurdurdum hemen değerlerim düşüşe geçti şimdide 1 ayı düşünüyorum hala adet olmadım bugün 8. günüm kürtaj sonrası. kanamam bitti ama adeti bekliyorum keşke oda geliverse hemen

ayyy Allah razı olsun kuzum yaa çok sağol inşallah en kısa zamanda gelirim bendee.

canım üzme kendini Allah başka bebekler nasip etsin bizlere
Allah isteseydi durcaktı bebeşlerimiz nasip böyleymiş en azından bebeğimiz olduğunu biliyoruz
insan üzülüyo tabi ki her aklına geldiğinde

ben demıstım daha once turk kahvesını evet o detay sey marıfet aslında
turk kahvesı erkektekı spermlerı harekete gecırıyormus
bır ıkı saat once ıcırın dıorlar ben sadece yumurtladıgım gun yaptım esıme kahveyı

rabbim dualarımızı kabul etsin tatlımm, bizleride çok bekletmeden meleklerimize kavustursun, aynı sunshine gibi hiç beklemedigimiz bir zamanda inşallah canım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah dua edenlerden sonsuz kere razı olsun.hangimiizn duası kabul olur bilemeyiz.en güzeli birbirimize ettiğimiz dualar.Allahım herkes tatsın bu mutluluğu.

Elimden geleni yaptım
elimden gelmeyenler için elimi sana açtım
cümlemize yardım et rabbim

aminnnnnnnnn[/QUOTE]

inşallah kızlar yaaa inşallah rabbim duasını kabul ettiği sevgili kulları hürmetine bizim dualarımızı kabul ederde bizde en kısa zamanda SAĞLIKLI bebeklerimize kavuşuruz. benim şuan en büyük temennim o.

canım illa şekersiz mi olacak bu kahve?adamlar iyi zehirlenmiyor,içmedikleri ot çöp kalmadı

Kizlar yaaa yumurt. gunlwrim basliyor ve bizim velet cagan uyumamakta kararli. kardes istemiyor galibaaa. offf ne zor.

cimcimecim haberler nasil canim senden
Sunshine a cok sevindimm.. o hic beklemiyodu oyle hatirliyodum

canım üzme kendini Allah başka bebekler nasip etsin bizlere
Allah isteseydi durcaktı bebeşlerimiz nasip böyleymiş en azından bebeğimiz olduğunu biliyoruz
insan üzülüyo tabi ki her aklına geldiğinde

evet canım rabbim başka bebeklerle acımızı hafifletecek inşallah.
doktor bu gebelik yüzünden kaç hastamızın yumurtalığını almak zorunda kaldık sen çok şanslısın erken teşhisle tedavi oldun değerlerin düşmeseydi ameliyat olman gerekecekti ama şuan hamile kalmaman için hiçbir sebebin yok dedi.
ben bu şansımı buradaki arkadaşlarımın duasına bağlıyorum her anımı her gelişmeyi paylaştım dua istedim Allah hepsinden razı olsun manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemediler benden

cimcimecimmm böyle düşünme vücut toparlansın bi kendine gelsin
Allah diğerini sağlıkla göndersin bizlere 2 ay bekle bence canım

benim derdim adet olmak onu olsam artık tamam normale döndüm diyeceğim böyle kendimi kadın gibi hissetmiyorum hiç

Kizlar yaaa yumurt. gunlwrim basliyor ve bizim velet cagan uyumamakta kararli. kardes istemiyor galibaaa. offf ne zor.

cimcimecim haberler nasil canim senden
Sunshine a cok sevindimm.. o hic beklemiyodu oyle hatirliyodum

canımmmm haberlerim iyi çok şükür.
dünkü kan testim çıktı 72 ye düşmüş doktor temizlenmişsin artık çok iyi bi gelişme dedi. haftaya tekrar son kontrole gideceğim bu hafta gitmeme gerek yokmuş normal hayatına dönebilirsin dedi ağrılarında zamanla geçecek uyumadığın için ağrıyı hissediyorsun normaldir dedi

dış gebelik miydi canım
kaç aylık düştü

Bugun cagan uyumaz yarindan sonra kayinvalidemler gelecek izmirden ev kucuk... amaaan var ya boyle isin.... zaten cok yorgunum.. 1. Siniflardan.. velette :) yanimda uyumak bilmiyor... karanlik odaya getirdim caganlq uzaniyoruz uyusun diye

cimcimecim cok sevindim. hayirlisiyla bu da gecer.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…