- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.841
hiç kendini yalnız hissetme canımben dahil birçok kişi var, bende bide guatr çıktı yarın tedavim baslayacak, muhtemelen 1-2 ay bebiş ertelenecek bazen moralim çok iyi bazen kötü üzülüyorum ister istemez
türk kahvesi meselesini aydınlatmanı bekliyorum sabırsızlıkla tatlım.484 ü oku.
al işte yeni bişey daha öğrendim.sanırsam bu türk kahvesi meselesi tesadüf değil.bir arkadaş daha yazmıştı.türk kahvesi içirdim,1saat sonra ilişki oldu diye.ben de içimden türk kahvesini bile yazmış,allahtan daha ayrıntıya girmemiş diye düşünmüştüm.ne fesat çıktım ben ya.kız bana formül söylüyormuş.
canım hakkaten türk kahvesi ne işe yarıyor allahaşkına?afrodizyak etkisi falan mı?ben bu topikten öğrendiklerimle kitap yazıcam : kolay hamile kalma yolları.kısa zamanda çok satanlar listesine girmezse adam değilim.önsözü de şöyle olacak : hayıt tohumundan tutundaaaa, silkelemenin kahkaha tufanı,türk kahvesinin afrodizyak etkisi ve daha niceleriiiii
canım son soru: hayıtı ne kadar ve ne zaman içtin?nasıl yapılıyor o?şeker atsak olur mu?
sen o moral bozukluğunu birde bana sorelimde imkan olsaydı alır o keseyi rahmime koyardım yada 9 ay hiç kıpırdamadan kilo bile almadan olduğu yerde büyütür sonra doğururdum şimdi bile içim kıpır kıpır sanki hala beni bırakmadı gibi ama hergün umudum azalıyor şimdi kalp atışını duyabilirdim şimdi şöyle olurdu böyle olurdu diye düşünmekten psikolojim bozuldu iyi haberlerle mutlu olmaya çalışıyorum ama hiçbişey onun acısını unutturmuyor. hamile kalabilmem için tekrar adet olmam gerekiyor ama benim adet olmam 40 günü bulacak yani bu demek oluyorki mart ayı boş geçecek nisanda hemen olmasa mayısta ancak umudum olacak :26: yani hemen hemen seninle aynı dönemde hamile kalabiliriz aslında bu iyi haber birlikte büyütürüz bebeklerimzi
kızz önce sen geçtin sonr amerhabahayat sonra sonbaharr nesrin böyle devam etti gitti bütün konuştuğum kadınlar kulubundeki çocuğu olmayan düşüren bütün herkese nsaip et deidmmmm
canım düşükten bir ay sonra adet oldum
benm düşük kendiliğinden oldu 8 -9 gün sürdü kanamam göğüs şişliği yavaş yavaş geçti eski haline geldi
bi çok doktora gittim 2 ay dediler 4 ay dediler
ben 4 ay bekledim rahim toparlansın diye
kızz önce sen geçtin sonr amerhabahayat sonra sonbaharr nesrin böyle devam etti gitti bütün konuştuğum kadınlar kulubundeki çocuğu olmayan düşüren bütün herkese nsaip et deidmmmm
sen o moral bozukluğunu birde bana sorelimde imkan olsaydı alır o keseyi rahmime koyardım yada 9 ay hiç kıpırdamadan kilo bile almadan olduğu yerde büyütür sonra doğururdum şimdi bile içim kıpır kıpır sanki hala beni bırakmadı gibi ama hergün umudum azalıyor şimdi kalp atışını duyabilirdim şimdi şöyle olurdu böyle olurdu diye düşünmekten psikolojim bozuldu iyi haberlerle mutlu olmaya çalışıyorum ama hiçbişey onun acısını unutturmuyor. hamile kalabilmem için tekrar adet olmam gerekiyor ama benim adet olmam 40 günü bulacak yani bu demek oluyorki mart ayı boş geçecek nisanda hemen olmasa mayısta ancak umudum olacak :26: yani hemen hemen seninle aynı dönemde hamile kalabiliriz aslında bu iyi haber birlikte büyütürüz bebeklerimzi
al işte yeni bişey daha öğrendim.sanırsam bu türk kahvesi meselesi tesadüf değil.bir arkadaş daha yazmıştı.türk kahvesi içirdim,1saat sonra ilişki oldu diye.ben de içimden türk kahvesini bile yazmış,allahtan daha ayrıntıya girmemiş diye düşünmüştüm.ne fesat çıktım ben ya.kız bana formül söylüyormuş.
canım hakkaten türk kahvesi ne işe yarıyor allahaşkına?afrodizyak etkisi falan mı?ben bu topikten öğrendiklerimle kitap yazıcam : kolay hamile kalma yolları.kısa zamanda çok satanlar listesine girmezse adam değilim.önsözü de şöyle olacak : hayıt tohumundan tutundaaaa, silkelemenin kahkaha tufanı,türk kahvesinin afrodizyak etkisi ve daha niceleriiiii
canım son soru: hayıtı ne kadar ve ne zaman içtin?nasıl yapılıyor o?şeker atsak olur mu?
rabbim dualarımızı kabul etsin tatlımm, bizleride çok bekletmeden meleklerimize kavustursun, aynı sunshine gibi hiç beklemedigimiz bir zamanda inşallah canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok teşekkür ederim ama doktor bana 1 ay sonra kalabilirsin istersen dedi benim kürtaj oldu sonra iğne vuruldum değerlerim düşmeyince ama bu iğne normalde 3 kez vuruluyomuş ilk 2 si değerleri yükseltiyomuş -3. vurulan düşürüyormuş sonrasında en az 4 ay korunun diyormuş doktorlar ama ben 1 tane vurdurdum hemen değerlerim düşüşe geçti şimdide 1 ayı düşünüyorum hala adet olmadım bugün 8. günüm kürtaj sonrası. kanamam bitti ama adeti bekliyorum keşke oda geliverse hemen
cimcimecimmm böyle düşünme vücut toparlansın bi kendine gelsin
Allah diğerini sağlıkla göndersin bizlere 2 ay bekle bence canım
ben demıstım daha once turk kahvesını evet o detay sey marıfet aslında
turk kahvesı erkektekı spermlerı harekete gecırıyormus
bır ıkı saat once ıcırın dıorlar ben sadece yumurtladıgım gun yaptım esıme kahveyı
canım üzme kendini Allah başka bebekler nasip etsin bizlere
Allah isteseydi durcaktı bebeşlerimiz nasip böyleymiş en azından bebeğimiz olduğunu biliyoruz
insan üzülüyo tabi ki her aklına geldiğinde
cimcimecimmm böyle düşünme vücut toparlansın bi kendine gelsin
Allah diğerini sağlıkla göndersin bizlere 2 ay bekle bence canım
Kizlar yaaa yumurt. gunlwrim basliyor ve bizim velet cagan uyumamakta kararli. kardes istemiyor galibaaa. offf ne zor.
cimcimecim haberler nasil canim senden
Sunshine a cok sevindimm.. o hic beklemiyodu oyle hatirliyodum
evet canım rabbim başka bebeklerle acımızı hafifletecek inşallah.
doktor bu gebelik yüzünden kaç hastamızın yumurtalığını almak zorunda kaldık sen çok şanslısın erken teşhisle tedavi oldun değerlerin düşmeseydi ameliyat olman gerekecekti ama şuan hamile kalmaman için hiçbir sebebin yok dedi.
ben bu şansımı buradaki arkadaşlarımın duasına bağlıyorum her anımı her gelişmeyi paylaştım dua istedim Allah hepsinden razı olsun manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemediler benden
canım illa şekersiz mi olacak bu kahve?adamlar iyi zehirlenmiyor,içmedikleri ot çöp kalmadı
Canim baya koyuysa bugun calisin siz yarin testi tekrar yap buyuk ihtimal ayni koyulukta olucak yine calisin ve diger gunde calisin 3 gece ust uste yanii 1 onceki ve 1 sonraki gunde onemli cunku kuzum sansin artar sonra da gelsin gobuse bebiss insaallaaahh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?