HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar yaaa yumurt. gunlwrim basliyor ve bizim velet cagan uyumamakta kararli. kardes istemiyor galibaaa. offf ne zor.

cimcimecim haberler nasil canim senden
Sunshine a cok sevindimm.. o hic beklemiyodu oyle hatirliyodum

esraaaa kızzzzzzzzzzz yeni bişiii öğrendim ben.mik mikten önce türk kahvesi içilecek bundan sonra.spermenlerin hızına hız katıyormuş şekerim.çağan ı uyut,sonra git hemen türk kahvesi pişir.keyif kahvesi gibi için işte.ben bunu da eşime söylersem iyice tırıttığımı düşünecek.silkelemeyi söyledim.la havleeee çekti :)) adamı delirtecem,o olacak yane.

Bugun cagan uyumaz yarindan sonra kayinvalidemler gelecek izmirden ev kucuk... amaaan var ya boyle isin.... zaten cok yorgunum.. 1. Siniflardan.. velette :) yanimda uyumak bilmiyor... karanlik odaya getirdim caganlq uzaniyoruz uyusun diye

ne demek uyumazzz yaa.olacak şey mi?bu gün mik mik olacakkk esra hanım.kocişe keçiboynuzu içirmeyi kendin tarçın bal vs içmeyi biliyorsun.çağan uyusun diye de içirecek bir şeyler biliyorsundur herhalde.hadi canım iş başına.

dış gebelik miydi canım
kaç aylık düştü

evet canım dış gebelik.
1 ay 1 haftalıkmış yani 5 haftalıkmıştı haberim yoktu meğer üstüne görmüşüm son adetimi. ilk yaptırdığım kan testinde 1608 çıkmış değerim ertesi gün kürtaj oldum o günde 2900 e çıktı. anormal yükselmesi zaten dış gebelik şüphesini getirmiş aklına doktorun. aldılar bende düşmedi zaten zor aldılar narkoz etki etmedi bana. ne bayıldım ne uyuştum. canlı canlı kopardılar işte

Son düzenleme:
He yaa duydum. simdi gidim yapim caganda uyusun. yoksa ben ondan once uyucam... hic canim da istemiyor. adamda hasta yillardir grip olmaz grip olmus.. ses falan kalmamus..gerci sesle isimiz yok amaaa

Heeeyyy ebda oralarda misin yoksa seninde mi yum. haftannn

bak yaaa.yımırtladın diye gözlerin de görmez oldu.altta üstte yazdım işte.okusana yavrucummm.benim gıdaklamama var daha.şimdi senle ilgileniyorum.hadi bacım,sen izinlisin 3 gün.ne yap ne et (gerekirse tecavüz et) hallet şu işi.bizim de hamiş listesine girmemiz lazım.bahane edip durma,yok kayınvalidem yok çağan yok başım ağrıyo yok vırt yok zırtt.hatta sen bu 3 gün mesaiye kal,sabah akşam çalış.

He yaa duydum. simdi gidim yapim caganda uyusun. yoksa ben ondan once uyucam... hic canim da istemiyor. adamda hasta yillardir grip olmaz grip olmus.. ses falan kalmamus..gerci sesle isimiz yok amaaa
geçmiş olsun tatlım.eee sen biraz daha durursan hakkaten geçmiş olacak.üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştur,önemli deeel.alt solunum yolu olmasın da

allam yaaa deliyim ben daha düzelemeden hemen laboquick siparişi verdim 20 ovulasyon 6 gebelik
ama bi problem var oda ben bu ovulasyon testini kullanmyı bilmiyorum

Arkadas adam sabahci ben ogleciiii. aksam caganciiii.
neyse simdi turk kahvesi yapmaya geldimmmm.isi sansa birakmiim

allam yaaa deliyim ben daha düzelemeden hemen laboquick siparişi verdim 20 ovulasyon 6 gebelik

Bende bu ay aldim ilk. uc. gunfur yapiyorum amahep ikinci cizgi var silik gibi. bugun biraz koyulasti. ama benim yum. haftam degil. bence adet biteli 6 gun oldu... periyot 30 31 arasi ama bu ay 37 gun sonra oldum oyuzden erken basladim testi yapmayaaa. ama hemen cozgiler cikti. anlamadim fazla.
teste gelince ayni hami. yesti gibi yapiliyor tatlim

özsercm bişi sorucam. ben buğün sonuçlarımı aldım ama daha doktor kontrolüm fln olmadı da... hamileliğin ilk haftalarında neler yemen gerektğini veya nasıl beslenmen gerektğini doktorun söledi mi sana??? doktora çıkana kadar ii besleneyim bari dedim:))

canıımm çook sevindim kırkbin maaşallah...çook geçmiş olsun yaşasın valla rahim missss bebik gelsin hemen inş sağlıcakla..

canım çook tebrik ederim, kan testide yaptırmışsın sanırım yaşasıınnn
bebiik gelmiişş beeebikkk hobaaaa

canım sen bu testler gg den mi aldın? kapıda ödeme varmıydı ve ne kadrdı_?

kızlar buarada ben regl oldum 25 inde geldi misafirlerim sağolsunlar..yanlız anlamadığım iki haftadır acıyan ve şiş göğüslere sahibim ne olaki bu yaa???
zaten akıl filan aklamdı eşimin rahatsızlığı moral bırakmadı..
kızlar bide yakı die bişey satılıyormuş burdan hamile kalan bi ark dedi elifnil di sanırım
bu ay ondan alalım bizde hamiş olalım inş yaaa

ya canım ben de testi yaptığımda sürekli çift çizgi gördüm ;ama rengi diğeri kadar koyu olmadı hiç.acaba yımırtlayamadım mı ki?bunun bir anlamı olmalı.nisanda yumurta takibine de gidicem ben.testten de bişi anlamadım.

silkelemeee,türk kahvesiiiii.bunu da not alayım : yakı yapıştırılacak.neremize yapıştırıcaz canım onu biz?ne vakit?

ayy bi gelsinde bende bi adet olmaya başlayayım sorarım tekrar burda tecrübeli çok

gg den aldım evet. kapıda ödeme yok sanırsam kartla aldım 19.90 eşimin kartıyla aldım normale döndümü diye aralıklarla bu testi yapmam lazımmış eczanelerde 50 tl ben 20 tl ye buldum dedim al dedi kapıda ödeme yokmuş tekrar baktım kredi kartı veya banka kartı diyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…