- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.861
Kizlar yaaa yumurt. gunlwrim basliyor ve bizim velet cagan uyumamakta kararli. kardes istemiyor galibaaa. offf ne zor.
cimcimecim haberler nasil canim senden
Sunshine a cok sevindimm.. o hic beklemiyodu oyle hatirliyodum
Bugun cagan uyumaz yarindan sonra kayinvalidemler gelecek izmirden ev kucuk... amaaan var ya boyle isin.... zaten cok yorgunum.. 1. Siniflardan.. velette :) yanimda uyumak bilmiyor... karanlik odaya getirdim caganlq uzaniyoruz uyusun diye
dış gebelik miydi canım
kaç aylık düştü
Heeeyyy ebda oralarda misin yoksa seninde mi yum. haftannn
geçmiş olsun tatlım.eee sen biraz daha durursan hakkaten geçmiş olacak.üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştur,önemli deeel.alt solunum yolu olmasın daHe yaa duydum. simdi gidim yapim caganda uyusun. yoksa ben ondan once uyucam... hic canim da istemiyor. adamda hasta yillardir grip olmaz grip olmus.. ses falan kalmamus..gerci sesle isimiz yok amaaa
bak yaaa.yımırtladın diye gözlerin de görmez oldu.altta üstte yazdım işte.okusana yavrucummm.benim gıdaklamama var daha.şimdi senle ilgileniyorum.hadi bacım,sen izinlisin 3 gün.ne yap ne et (gerekirse tecavüz et) hallet şu işi.bizim de hamiş listesine girmemiz lazım.bahane edip durma,yok kayınvalidem yok çağan yok başım ağrıyo yok vırt yok zırtt.hatta sen bu 3 gün mesaiye kal,sabah akşam çalış.
Arkadas adam sabahci ben ogleciiii. aksam caganciiii.
neyse simdi turk kahvesi yapmaya geldimmmm.isi sansa birakmiim
allam yaaa deliyim ben daha düzelemeden hemen laboquick siparişi verdim 20 ovulasyon 6 gebelik
ama bi problem var oda ben bu ovulasyon testini kullanmyı bilmiyorum
kızlar pazar günü çok şiddetli ağrılarım oldu ağrılarla birlikte adet kanamasına benzer bir kanamam oldu eşim ısrarla doktoru arayalım dedi ama ben aramak istemedim. dün akşam doktora gittim ultrasonla baktı rahim içi tertemiz şuan hiçbir iz kalmamış dedi sonra alttan muayene etmek istedi kanamam olduğunu söyledim tarif ettim kanamanı görmem lazım dedi muayene etti. meğer benim adet kanı gibi dediğim kan içimde kalan son parçaları temizlemiş şuan hiç gebelik yaşamamış gibi tertemizsin açıkçası bu kadar çabuk toparlanacağını sanmıyordum hem narkoz bayıltmadı hemde bu kadar çabuk temizlendin sabrına ve dayanıklılığına hayran kaldım dedi.
normal hayatına dönmüşsün bile yakında ağrılarında tamamen geçecek ve sen yine normal yaşantına devam edeceksin dedi
neyse sonra son kez kan alalım betaya bakalım yarın tekrar konuşalım dedi. az önce aradım beta 72 ye düşmüş çok keskin düşüş olmuş maşallah bu çok iyi bir gelişme dedi. bu akşam ve önümüzdeki günlerde gitmeme gerek kalmamış sadece haftaya p.tesi günü tekrar muayeneye çağıracakmış. ne olur ne olmaz diye son kez kontrol ederim dedi. bu arada pataloji sonucum geldi ama tıp terimlerinden bişey anlamadığım için sadece okuduğum tanı kısmı oldu ordada ektopik gebelik yazıyor
eve 1 haftadır bakamıyorum paso yatıyorum bugün bu haberlerden sonra kendime geldim silkelendim temizlik yapacağım az sonra malum bomba düşmüş gibi köpek bağlasanız durmaz şuan
hepinizi seviyorum temizlikleri bitireyim hemen zıplarım tekrar.
öpüldünüz sistırslarım
allam yaaa deliyim ben daha düzelemeden hemen laboquick siparişi verdim 20 ovulasyon 6 gebelik
ama bi problem var oda ben bu ovulasyon testini kullanmyı bilmiyorum
Bende bu ay aldim ilk. uc. gunfur yapiyorum amahep ikinci cizgi var silik gibi. bugun biraz koyulasti. ama benim yum. haftam degil. bence adet biteli 6 gun oldu... periyot 30 31 arasi ama bu ay 37 gun sonra oldum oyuzden erken basladim testi yapmayaaa. ama hemen cozgiler cikti. anlamadim fazla.
teste gelince ayni hami. yesti gibi yapiliyor tatlim
kızlar buarada ben regl oldum25 inde geldi misafirlerim sağolsunlar..yanlız anlamadığım iki haftadır acıyan ve şiş göğüslere sahibim ne olaki bu yaa???
zaten akıl filan aklamdı eşimin rahatsızlığı moral bırakmadı..
kızlar bide yakı die bişey satılıyormuş burdan hamile kalan bi ark dedi elifnil di sanırım
bu ay ondan alalım bizde hamiş olalım inş yaaa
Bende bu ay aldim ilk. uc. gunfur yapiyorum amahep ikinci cizgi var silik gibi. bugun biraz koyulasti. ama benim yum. haftam degil. bence adet biteli 6 gun oldu... periyot 30 31 arasi ama bu ay 37 gun sonra oldum oyuzden erken basladim testi yapmayaaa. ama hemen cozgiler cikti. anlamadim fazla.
teste gelince ayni hami. yesti gibi yapiliyor tatlim
canıımm çook sevindim kırkbin maaşallah...çook geçmiş olsun yaşasın valla rahim missss bebik gelsin hemen inş sağlıcakla..
canım sen bu testler gg den mi aldın? kapıda ödeme varmıydı ve ne kadrdı_?
Gg den kredi kartiyla aldim hemde30lu 27 tl ye. kargo bedavaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?