HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayneeen bende. koyu cikti ama kalin degilll. Anan bin takla atiyom. cagana masal kalmadi anlatmadikkk. . Bu cilem ne yaaaa. uykum geldiiii.

bana doktor ilk gittiğim gün süt yumurta peynir bol tüket demişti bende gece ballı süt içtim sabah yumurta haşladım ve peynir yedim hayatımda yediğim ilk ve son yumurtaydı heralde

silkelemeee,türk kahvesiiiii.bunu da not alayım : yakı yapıştırılacak.neremize yapıştırıcaz canım onu biz?ne vakit?

ayy canım bende yaptım onları silkelettim kahveler içirdim ananas yedim.. böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü böööööhüüüüüüüüü
canım yakıyı bele yapıştırmış ilişkiden sonraydı sanırım sıcak tuttuğu için döllenmeyi kolaylaştırıyormuş
allah ım aratmasın yarabbi..çok üzülüyorum çok kızlar moralim sıfır

Eombik gg cok guvenilir site. urunu alinca. ggden onayliyosun para otle hesabindan kesiliyor. yoksa kesilmiyor...guvenle alabilirsinnn. ecz. cok pahaliymissss bosa para vermeeee.

canım şuan senin yerinde olmak için herşeyi verirdim emin ol. ben daha adet olmayı bekliyorum bak. hayat ne garip 10 gün önce gelmesin diye dua ediyordum şimdide biran önce olayım diye bakıyorum

bozma moralini.bak biz de bekliyoruz.yalnız değilsin.bikaç ay deneriz.olmazsa doktora gideriz.olacak olacak ,önce kendin inan.

ama canım hani spermler sıcağı sevmiyordu.duş yapmayacaktık falan.sen yapmış mıydın yakıyı,işe yarıyor mu?alayım valla.zor bişi değil.

Anacim senin yum haftasi nezamani 6 mart gibi miydi. bennim ki simdi basliyor 6 marta kadar devam ...bir onceki adet duzensiz oldugu icibnerken basladimmm

ama canım hani spermler sıcağı sevmiyordu.duş yapmayacaktık falan.sen yapmış mıydın yakıyı,işe yarıyor mu?alayım valla.zor bişi değil.

valla ben ne yakı yaptım ne silkelettim nede kürleri denedim benim kocam zaten türk kahvesini sever biz her akşam yemekten sonra içiyoruz 1 fincan.
belki benim ondan ilkinde doğru yolu bulamamıştır spermler

benim yaptığım tek şey sadece 1 sabah oldu bizim iş sonra eşim duşa girince bende diktim ayakları yatağın başına 10 dk öyle durdum o zaman oldu sanırsam benimki çünkü adet olmadan 1 hafta önceydi bu dediğim sonra adet oldum üzerine görmüşüm:26:

bana doktor ilk gittiğim gün süt yumurta peynir bol tüket demişti bende gece ballı süt içtim sabah yumurta haşladım ve peynir yedim hayatımda yediğim ilk ve son yumurtaydı heralde

aaa ndn öle diosun sevmezmisin yumurta:))) hamişlik önceside düzenli beslenme gerekiomuş ve sağlıklı ben yapamadım ama sen yap cnm vucütta depolansınki bebiş hemen gelişsin tutunsun:)))süt yumurta olayını yapıorum 2 gündür ztn de başka kan yapıcı fln bişiler gerekio mu acep?? bişi demişmiydi doktorun??:18:

Rombikkk seni cok iyi anliyoruzzz canim uc gune toparlanirsinnn insallah... bende bu ay regl olunca cok agladim... bi gazete haberi ile kendime geldim... soyleydi...cop toplayan adamin uc cocugu var. ikisi yatalak engelli.bu haberden sonra hayirlini versin allah dedim

Eombik gg cok guvenilir site. urunu alinca. ggden onayliyosun para otle hesabindan kesiliyor. yoksa kesilmiyor...guvenle alabilirsinnn. ecz. cok pahaliymissss bosa para vermeeee.

hımm.. çok iyşymiş dur bi diyeyim ikna olmaz ama napıyım alsın o zamn pahallı mahallı böyle olmuyo belki takip etmmemiz gerekiyor

canım şuan senin yerinde olmak için herşeyi verirdim emin ol. ben daha adet olmayı bekliyorum bak. hayat ne garip 10 gün önce gelmesin diye dua ediyordum şimdide biran önce olayım diye bakıyorum

ayy canım deme öyleAllah ım yüzümüze baksın inş..benim biraz sinirlerim yıprandı bu ay..hasta oldum dedim eşim sallamadı bile gerçi o da hasta bişiy demiyorum ama nebiliyim yaa pek keyifsizim..dün gece ağladım gizli gizli sonra bi rüya gördüm kucağımda bi bebek yüzüyorum ama deniz bi garip balık çok taş çok

bozma moralini.bak biz de bekliyoruz.yalnız değilsin.bikaç ay deneriz.olmazsa doktora gideriz.olacak olacak ,önce kendin inan.

sağ olun kızlar sizinde canınızı sıktım kusura bakmayın anlatacak kimsem yok bunaldım buaralar inş bizide rabbim görür..
burdaki kızlar güzel haberler verince çook mutlu oluytorum inannın çok seviniyorum allahım bizede nasip etsin

alerjim var canım yumurtaya yara çıkıyo yüzümde ve kabarıyo heryerim
bal pekmez yiyeceksin zaten sonra doktor sana vitamin ilaçları verecek onları içersin birde bulgurda folik asit var bol bol bulgur tüketirsin yemediğin şeyleri bile 1 yudumda olsa yemeye çalış bebeğin alsın hepsinden vitaminlerini. doktorun yönlendirecek zaten ama sen yinede bunları yapmaya başla şimdiden

cnmm niye üzüosun kendini( kaç aydır bekliosun cnm.... moralin hep yüksek kendine güvenn tam olsun cnm.. bak görüceksin herşeyy güzell olacakkkk:))))))))))

Canim hergun sut ic calsiyum her zaman lazim bide kansizlik baslicak.. pekmez takviyesi yappp.. disler hergun kanama yapacak.. bebek vucuttaki calsiyumu sunger gibi ceker. sut cok onemli. bas agrin olacak. 4. ayda demir ilaci takviyesi verir doktor. magnezyum verorsede kramplara engel olsun diye verecek... baska sormak istedigin bisey olursa sor canim

Çaresiz kalınca herşeyde derman arıyosun be cimcimem. An geliyo olmayacak akla yatmayan bişey aaaaaaaaaaaaa eveeeeet gerçekten olmuuuuuuuş, bizde deneyelim demiyo muyuz? BÇT kürüne başlicam yarın. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, 28 gün sonra yani bugün ilk regli oldum. Bakalım Mart'a ne olur... Hepimize bol şans, rabbim kalbimize göre versin...

canım benim çok sağol..haklısın bende hep öyle dua ediyorum..zaten bu ay bi beklentim yoktu çok çalışamadık eşimin rahatsızlığından dolayı ama nebiliyim işte sinirlerim boşaldı..
bi garip oldum, kimseyede bişiy diyemiyorum içime atıyorum hep

yahu en fazla 1 hafta sonra tekrar başlayacaksın çalışmalara hem bu arada eşinde düzelir daha sağlıklı olursunuz ikinizde bide bana baksana adet olmama 40 gün var zaten 10 gündür yasaklıyız kanka olduk benim herifle adam bide şimdi kanamam bitsin diye bekliyo aslan gbi tetikte bende fil yavrusu gibi rahatım nede olsa ezemez diye ama ceylan gibi sekesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…