- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.901
Canim hergun sut ic calsiyum her zaman lazim bide kansizlik baslicak.. pekmez takviyesi yappp.. disler hergun kanama yapacak.. bebek vucuttaki calsiyumu sunger gibi ceker. sut cok onemli. bas agrin olacak. 4. ayda demir ilaci takviyesi verir doktor. magnezyum verorsede kramplara engel olsun diye verecek... baska sormak istedigin bisey olursa sor canim
vaaayyyy buram buram tecrübe koktu burasıııııısaol cnm bütün sorularıma cevap verdinn çok teşekkür ederimm... doktora çıkmadım ya şimdi içim rahat etsin die sordm ama ii oldu süt takviyesini ihmal etmem artık cnmm bde pekmez hemen başlıorm günde 2 kaşık pekmez yeterli olur heralde??
Çaresiz kalınca herşeyde derman arıyosun be cimcimem. An geliyo olmayacak akla yatmayan bişey aaaaaaaaaaaaa eveeeeet gerçekten olmuuuuuuuş, bizde deneyelim demiyo muyuz? BÇT kürüne başlicam yarın. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, 28 gün sonra yani bugün ilk regli oldum. Bakalım Mart'a ne olur... Hepimize bol şans, rabbim kalbimize göre versin...
cnmm niye üzüosun kendini( kaç aydır bekliosun cnm.... moralin hep yüksek kendine güvenn tam olsun cnm.. bak görüceksin herşeyy güzell olacakkkk:))))))))))
alerjim var canım yumurtaya yara çıkıyo yüzümde ve kabarıyo heryerim
bal pekmez yiyeceksin zaten sonra doktor sana vitamin ilaçları verecek onları içersin birde bulgurda folik asit var bol bol bulgur tüketirsin yemediğin şeyleri bile 1 yudumda olsa yemeye çalış bebeğin alsın hepsinden vitaminlerini. doktorun yönlendirecek zaten ama sen yinede bunları yapmaya başla şimdiden
yahu en fazla 1 hafta sonra tekrar başlayacaksın çalışmalara hem bu arada eşinde düzelir daha sağlıklı olursunuz ikinizde bide bana baksana adet olmama 40 gün var zaten 10 gündür yasaklıyız kanka olduk benim herifle adam bide şimdi kanamam bitsin diye bekliyo aslan gbi tetikte bende fil yavrusu gibi rahatım nede olsa ezemez diye ama ceylan gibi sekesim var
Çiğ et ve ürünleri, sakatat, adaçayı, ciğer yasaaaaaaaak.
Not: ablam doktor:)
kısss ilahii gece gece güldürdün beniiio nasıl benzetmeler öylee.............
hai inş seke seke halletçez inş bu işi:)
bu BÇT nedir ya bizede deyiverin hele
özsercm bişi sorucam. ben buğün sonuçlarımı aldım ama daha doktor kontrolüm fln olmadı da... hamileliğin ilk haftalarında neler yemen gerektğini veya nasıl beslenmen gerektğini doktorun söledi mi sana??? doktora çıkana kadar ii besleneyim bari dedim:))
Cwnim pekmez yedikten sonra bide portakal yada c vitamini al. Demir emilimini kuvvetlendirir. bide pekmezde demir var. calsiyumlu seyleri pekmezin ardindan iki saat sonra al. demir ve calsiyum birbirini baglar emilim olmaz dikkat et yesillikte bol demir var mwydonoz ozelliklee
yahu uzakta arıyorum meğer ilacım burdaymış
pataloji raporumu doktor yorumlamadı ablan yorumlayabilirmi:26:
benzetme benim işim bebekk
kızlar çıkmam lazım öpüldünüz
bunların hepsini kopyalayım ben çok önemli bilgiler aklımda tutamam ama dosya ya kopyalarsam bakarım hep:))))))))))canım doktora bende sordum kabuklu denız uurunlerı yeme dedı mıdye ıstakoz vs
kafeın azalt ama acık cay ıcebılırsın dedı
canın ne ısterse ye ama cok degıl kılo almıcaz dedı
maydonoz adacayı corekotu yeme dedı
oyle ıste cnm
Isib ozu pekmez ye sonra c vitamibi..iki saat sonra sutt formul buu magnezyumda kramplari engeller...
vaaayyyy buram buram tecrübe koktu burasıııııısaol cnm bütün sorularıma cevap verdinn çok teşekkür ederimm... doktora çıkmadım ya şimdi içim rahat etsin die sordm ama ii oldu süt takviyesini ihmal etmem artık cnmm bde pekmez hemen başlıorm günde 2 kaşık pekmez yeterli olur heralde??
aynen öyle baksana biri şırıngayla enjekte etmiş yaptık oldu sizde yapın diyor şuan amuda kalkın deseler herkes kalkacak eminim. ( bu arada buda fena fikir değilmiş)
bende adet olsam hemen soğan kürü ve bçt ye başlayacağım ama daha 40 günüm var yada 32 gün ne farkeder mart 19 dan önce olmayacağımı biliyorum işte
çok önemli bilgiler aklımdaa tutamam die resmen kopyalayıp yapıştrdım:))))))))) saol cnmm çoooooooooooooookkk teşekkür edermmmmm. rabbim en kısa zamanda hepinizi müjdelesnnnnnn
bunları sölediin çok ii oldu cnmm çnkü ben kokoreç fln çok seviormm:)))) yemem ama ağzıma bile sürmem:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?