HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

vaaayyyy buram buram tecrübe koktu burasıııııı saol cnm bütün sorularıma cevap verdinn çok teşekkür ederimm... doktora çıkmadım ya şimdi içim rahat etsin die sordm ama ii oldu süt takviyesini ihmal etmem artık cnmm bde pekmez hemen başlıorm günde 2 kaşık pekmez yeterli olur heralde??

Çiğ et ve ürünleri, sakatat, adaçayı, ciğer yasaaaaaaaak.

aynen öyle baksana biri şırıngayla enjekte etmiş yaptık oldu sizde yapın diyor şuan amuda kalkın deseler herkes kalkacak eminim. ( bu arada buda fena fikir değilmiş )

bende adet olsam hemen soğan kürü ve bçt ye başlayacağım ama daha 40 günüm var yada 32 gün ne farkeder mart 19 dan önce olmayacağımı biliyorum işte

cnmm niye üzüosun kendini( kaç aydır bekliosun cnm.... moralin hep yüksek kendine güvenn tam olsun cnm.. bak görüceksin herşeyy güzell olacakkkk:))))))))))

ayy ne biliyim yaa şöylee bağıra bağıra ağlamak istiyorum kaç hftdr dr dr geziyoruz sinirlerim harap oldu, bunada şükür..
canım aslında ekimden beri istiyoruz ama arada ben rahatsızlandım asıl ve tam çalışmalar aralıkta başladı yani kasımdada denedik ama o zamnlar cahilmişim yumurtlamaymış oymuş buymuş bilmiyordum takvime baktımda öbür adetim başlayacakmış nerdeyse yapmaya başladığımızda..
inş allahım bizide sevindirir..
sağ olun kızlar desteğiniz için, k,msem yok konuşayım sizinde başınızı ağrıttım

saol cnm yaaaa çok teşekkür ederm artk beyaz pilav yok hep bulgur yiyim bariii:)))))

Cwnim pekmez yedikten sonra bide portakal yada c vitamini al. Demir emilimini kuvvetlendirir. bide pekmezde demir var. calsiyumlu seyleri pekmezin ardindan iki saat sonra al. demir ve calsiyum birbirini baglar emilim olmaz dikkat et yesillikte bol demir var mwydonoz ozelliklee

kısss ilahii gece gece güldürdün beniiio nasıl benzetmeler öylee.............
hai inş seke seke halletçez inş bu işi:)
bu BÇT nedir ya bizede deyiverin hele

Not: ablam doktor:)

yahu uzakta arıyorum meğer ilacım burdaymış
pataloji raporumu doktor yorumlamadı ablan yorumlayabilirmi:26:

kısss ilahii gece gece güldürdün beniiio nasıl benzetmeler öylee.............
hai inş seke seke halletçez inş bu işi:)
bu BÇT nedir ya bizede deyiverin hele

benzetme benim işim bebekk

kızlar çıkmam lazım öpüldünüz

canım doktora bende sordum kabuklu denız uurunlerı yeme dedı mıdye ıstakoz vs
kafeın azalt ama acık cay ıcebılırsın dedı
canın ne ısterse ye ama cok degıl kılo almıcaz dedı
maydonoz adacayı corekotu yeme dedı
oyle ıste cnm

çok önemli bilgiler aklımdaa tutamam die resmen kopyalayıp yapıştrdım:))))))))) saol cnmm çoooooooooooooookkk teşekkür edermmmmm. rabbim en kısa zamanda hepinizi müjdelesnnnnnn

bunların hepsini kopyalayım ben çok önemli bilgiler aklımda tutamam ama dosya ya kopyalarsam bakarım hep:))))))))))
teşekkürler cnmmmm

bıde cnm ben ıdrar testınde gorunce folık asıde baslamıstım doktor onu begendı devam et dedı
eczaneden al hemen sende bır tane

canım ben 15 gun sonra falandı oldum o kadar uzun surmemıstı

çok önemli bilgiler aklımdaa tutamam die resmen kopyalayıp yapıştrdım:))))))))) saol cnmm çoooooooooooooookkk teşekkür edermmmmm. rabbim en kısa zamanda hepinizi müjdelesnnnnnn

bisoluk tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bu arada kan testini yaptırdın mı ne çıktı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…