- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.921
cnm ben geçen ay bi kutu bitene kadar içtim ondan ama o bitince adette görünce bdaa almamıştım dün idrarda görür görmez kocişe aldrdım o çok beslio ii gelio bebeğin gelişimine ablamdan biliorm bebişi maşallah tosuncuk doğdu:))))bıde cnm ben ıdrar testınde gorunce folık asıde baslamıstım doktor onu begendı devam et dedı
eczaneden al hemen sende bır tane
bisoluk tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bu arada kan testini yaptırdın mı ne çıktı sonuç
salam sucuk sosıs pastırma gıbı seyler de yasak cnm
cnm ben geçen ay bi kutu bitene kadar içtim ondan ama o bitince adette görünce bdaa almamıştım dün idrarda görür görmez kocişe aldrdım o çok beslio ii gelio bebeğin gelişimine ablamdan biliorm bebişi maşallah tosuncuk doğdu:))))
kızlarr ben çıkıyorum hepinize iyi gecelr
bçt nedir demediniz yahu merak ettim
yarın anca akşam girebilirim eşimi dr a götürcez dua edin öpüyorum
dün akşamdan beri ara ara kahve rengi lekelenmem oluo.. normalde adet günlerim geldi... ondan mı yerleşmemi yoksa korkmalımıyım???bebegın gelısımı falan kesınlıkle ıyıde asıl omurgası ıcın cok ıı
Anacim senin yum haftasi nezamani 6 mart gibi miydi. bennim ki simdi basliyor 6 marta kadar devam ...bir onceki adet duzensiz oldugu icibnerken basladimmm
dün akşamdan beri ara ara kahve rengi lekelenmem oluo.. normalde adet günlerim geldi... ondan mı yerleşmemi yoksa korkmalımıyım???
Bende buraya yeni abone oldum herkese iyi akşamlar:)
senin görev bitiyor benimki başlıyor.bi aksilik olmazsa 6-12 mart arası çalışmam lazım.ama ben 10 marttan sonra olmıycam.tutmayabilir yane.kaderrr.bebişle yurt dışına uçarım belki de.inşşş.
canım bende olmadı ama cok kısıde duydum yerlesme kanaması dıe
kırmızı gelmesın dıkkat et
kahverengı pembeyı ve azsa normal kabul edılıyor bıldıgım kadaryıla
ohhh rahatladımm ama yinede ihmal etmeyim çıkayım ben doktoraaa yarınnn
ohhh rahatladımm ama yinede ihmal etmeyim çıkayım ben doktoraaa yarınnn
canım doktora bende sordum kabuklu denız uurunlerı yeme dedı mıdye ıstakoz vs
kafeın azalt ama acık cay ıcebılırsın dedı
canın ne ısterse ye ama cok degıl kılo almıcaz dedı
maydonoz adacayı corekotu yeme dedı
oyle ıste cnm
aaaaaaaaaaayyy olacak şey mi?biz her gün ıstakoz yeriz doktorcum,ıstakozsuz asla duramam deseydintöbe yarabbim.
ebdacım bir soru:)) benim dün ovu testinde silik çizgi vardı bugün hiç yok bu ne şimdi bugün 10.günüm
Bisoluk canim benim adetten 5 gun once kahverengi lekelenmem oldu sonra adet gunu kesildi. Adet 3 gun geciktikten sonra yine 4 - 5 gun kaherengi leke oldu sonrada bisi yok. Doktor muayene ettiginde kanaman yok boyle lekelenmelerin olmasi normal ilk 3 ay dedi. Ama cogalirsa ve kirmizi gelirse o zaman riskli mutlaka haber ver, neden kaynaklaniyor bakalim ona gore tedavi uygulayalim dedi . Varsa lekelenmem sari kahverengi acik pembe fln dert etme canim normalmis , olurmus bazilarinda..
Kizlar bu arada annecimle konustum skypeta baslamis bebek hazirligina , diyor yarin siparis vermeye gidicem bu aksam karar verdim diyor . Yok satenli dantelli yatak ortusu nevresim hazirlaticakmis.. Ayy dedim anne iyiki konusmusuz sakin yapma dogmamis cocuga don bicme dedim.. Bekle once bir 5 6 ayimiz Allahin izniyle dolsun o zaman baslariz dedim.. orduk kaynimin kiz arkadasini noelde hamileydi bir suru hediyeler kiza aman aman yilbasindan sonrada dusurdu. Allah muhafaza , Rabbim bize bagislasin bebislerimizi ama disarda 1 metre kar kis gunu, Allah korusun gorunmez kaza duserim yok grip olurum fln bebege bisi olur sabredelim anne azcik dedim. Oyle deyince vazgecti .. :))))
Bu arada yarn sinirsiz oturma izni icin yabancilar polisine gidiyorum kizlar sans dileyin ugrastirmasinlar yine bizi .. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?