- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.941
deger cook dusuk oldugu ıcın goremıceksın bn basta goremedım dıye cok uzulup kurdum sonra bebek normal bndede ole oldu dıyınce duzeldım bıraz
sen yinede dikkat et cnmm 9 ay uzaktan sev kedini:)))Valla benim doktorum bol bol balik deniz urunu ye dedi en az haftada 3 kez yemeliymisim. Ama mutlaka tam pistiginden emin ol ve disarda bilmedigin restoralarda yeme dedi.
Ayrica sarkuteri urunleri salam, pastirma fln sakin cig yeme dedi, mumkun oldugunca bu tur seylerden uzak dur ama yersende kesinlikle iyi pismis olmali dedi. unku cig et ve bu tur urunlerde Toksoplazma diye bir bakteri oluyormus, ayrica bu bakteri kedilerin diskilarinda da bulunuyormus o yuzden evde kedi iyi degil diyolarmis.. Eger vucudun bu mikrobu daha once tanidiysa hamilelikte sorun olmuyrmus ama tanimadiysa cok riskliymis. Valla benimde evde kedim var 4 senedir, oglumu ic bir yerede birakmam ilk goz agrim can yoldasim o benim, tuvalet temiziginden zaten babasi sorumlu :))))
heycan yapmışş annelik işteeerahatladım şmdi cnm yaaa:))) nese benm değerim 120lerde fln çok küçük dmii???
kaçıncı haftada görünüo acabaaa???
inşallahh yaaa allah a emanett ettim onu ve tüm bebişşleriiii:))) iyi beslemekte bizee düşüo tabyyy:)))Canim ne zaman yumurtladigina bagli ayrica 1 gun bile en az 2 3 kat fark ediyor.. Benim adetim 4 gun gecikti 5. gude kan verdim 2805 cikmisti. Bence bekle bak 4-5 gun sonra firlicak gorcen farki .. :)))
deger 1000 lerın hatta 1500 lerın ustunde olunca gorunuyrmus
benımde 91 cıktı cumartesı gunu
ıste sanırım 5 hafta dolduktan sonra falan gorunuyo olmalı
doktor cumartesı gel gorelım dedı
5+3 olacak cumarteısı
tosuncuklarr göstersnler ama kendilerinii:))))) bende bi kaç gün sonra mı gdeyim doktora yoksa???
Yaa kizlar benim iki gecedir aksamlari mide bulaniyor, gunduz bisi yok.. Dun gece zor kostum tuvalete agzimdan burnumdan ne varsa cikardim. Simdi gen boyle midem hareketlendi ogurme isteyi sanki, birde aksamalri hic bisi yemiyorum canim sadece yatmak istiyor, umarim boyle devam etmez..( Sizde de varmi rahatsiz eden bir degisme?
Yaa kizlar benim iki gecedir aksamlari mide bulaniyor, gunduz bisi yok.. Dun gece zor kostum tuvalete agzimdan burnumdan ne varsa cikardim. Simdi gen boyle midem hareketlendi ogurme isteyi sanki, birde aksamalri hic bisi yemiyorum canim sadece yatmak istiyor, umarim boyle devam etmez..( Sizde de varmi rahatsiz eden bir degisme?
tosuncuklarr göstersnler ama kendilerinii:))))) bende bi kaç gün sonra mı gdeyim doktora yoksa???
valla ben battan 3 gun sonra gıttım yınede durum boleıdı artık sana kalmıs ama gıdıp fıkır alabılırsın yınede
Canim valla bence adetin en az 7 gun gecikmis olsun, keseni gor ici rahalasin gel.. Benim sonuc 2805 5. gunu verigim kanda cikti, 6 gunu kan sonucunu aldim 7. gun muayene oldum.. Bebis ordaydi bole nokta gibi 8mm demisti doktorum.. Allahim cok guzeldi, Hayirlisiyla kalp atisinida duycaz 14 Martta, darisi basiniza kizlar tarifsiz bir duydu :)))))))
Canim belki gec dollenme olmustur sende, cunku ben adetin 13. gunu ovu testi yaptigimda silikti ikinci cizgi, sonra 3 test daha yaptim cizgi hic cikmamaisti.. Bence benimki adetin 9 gunu geldi o gun cift calisma yaptik hic cikmamistim yataktan koca gun yatmistim .. :)))))
benımde arada ogurme degılde mıdemde bı hareketlenme var
ama yemek ayrı bır zevkım oldu
sanırım cok kılo alcm ben ya
Aman canim bebislerimiz saglikli olsunlarda Alah¨in izniyle ilolarida veririz, ama cok kilo dogumda da iyi degilmis en fazla ideal olan kedi kilondan 15 - 17 kilo daha almanmis .. 20`ye kadar yolu var anlican
valla 1,55 boyumla on kılo alsam olurum bı topac valla
zaten yazın hamıle kaldıgımda ne guzel 48 ıdım sımdı 53 ıdım sımdıden 54 oldum
Canim valla bence adetin en az 7 gun gecikmis olsun, keseni gor ici rahalasin gel.. Benim sonuc 2805 5. gunu verigim kanda cikti, 6 gunu kan sonucunu aldim 7. gun muayene oldum.. Bebis ordaydi bole nokta gibi 8mm demisti doktorum.. Allahim cok guzeldi, Hayirlisiyla kalp atisinida duycaz 14 Martta, darisi basiniza kizlar tarifsiz bir duydu :)))))))
Canim benimde farkim yok ben 1.60 yilbasinda 48 kiloydum, simdi en az 4 - 5 kilom var extra Rabbim saglim versin ustesinden geliriz elbet dogumdan sonra.. Ugurlu kilo verdiren bir topik actikmi tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?