- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.961
bıde cnm ben ıdrar testınde gorunce folık asıde baslamıstım doktor onu begendı devam et dedı
eczaneden al hemen sende bır tane
Anaaa kiz senle ayniyizzz 1.55 guddik bi boy 53 kiloyum bende... hamileligimdede bu kilodaudim 9 kilo aldim zaten cagan da 3850 dogdu. yani kese su falan hepsi 5 kiloymus sende otle olursun meraklanma ..erkek oldugi icin karnim cok sivriydi. arkafan hamis oldugum belli bile degildi doguma 3 hafta kalana kadar calistim. biraksalar son gune kadar gidebilurdim
Evet hamilelik dusunen herkesin uc ay onceden icmeye baslasi gerekiyomus ben bir ay onceden baslamistim...
Amin canim ins. oyle olur, ama bende cok yanlarim var kilo onlar zaten ins hamilelikte artmaz buyumezler iyice. 9 kilo gayet guzel almissin, ins darisi basimiza ve sanada tekrar diyelim :)))
Dogumun nasildi normal dogum mu yaptin ? Bizim burda doktorun sezeryan gerekli demedikce sana secme hakki vermiyorlar, zaten bende normal istiyorum Allah kismt ederse cunku sonra kesik yeri cok agriyorus seneler sonra bile zaman zaman iliskide agri oluyormus..
Vall benim doktor gerek yok sen bilirsin demisti, eczaneden aldigim vitamini gosternce. Adama dedim birde esim iste merak etmis eczaneden bunu tavsiye etmisler oda almis ama size sormadan kullanmiyim fln demistim. Halbuki ben aldimKullanabilirsin faydasi olur zarari olmaz demisti :)
Ama benimki komplex vitamn A E B C folik asit iyot demir cinko .. Hepsi var icinde .
Doktorunun tipbayraminida kutla 14 martta jest olur canicazim
Normal yapabilirim dersen en iyisi... ama ben en bastan sezaryen istiyodum.. drum allah gucunu verir deyip kestirip atiyodu... sonra bizim bebisin kafasi fazlaca buyuk olunca 7. ay sezeyan olmasi gerek dedi.. ben cok rahat sez. gecirdim. 3. Gun markete bile gittim.. epidural sezeryandi. yani uyaniktim. belden asasi uyusukkkk
Vall benim doktor gerek yok sen bilirsin demisti, eczaneden aldigim vitamini gosternce. Adama dedim birde esim iste merak etmis eczaneden bunu tavsiye etmisler oda almis ama size sormadan kullanmiyim fln demistim. Halbuki ben aldimKullanabilirsin faydasi olur zarari olmaz demisti :)
Ama benimki komplex vitamn A E B C folik asit iyot demir cinko .. Hepsi var icinde .
Canim sonra agrin sizin falan oldumu, tekrar iliski sirasinda sizlama fln oluyor kesik yerde diyorar dogru mu ? Tabi durumu bilemeyiz Allah neyi nasip ederse oyle oluck artik..
günaydın kızlarrrrr
günaydınnnnn canikom benim bugun daha iyicesin inşallahhhh:13:
akşam neler konuşmuş kız bu hatunlar koptumm hele esraya çok güldümmmm oğlunu uyutamamış ya bi türlüüüü velet uyumuyo falan ayyhhhh gece 4 te uyandım uyuyamadım açtım onları okudum
günaydınnnnn canikom benim bugun daha iyicesin inşallahhhh:13:
akşam neler konuşmuş kız bu hatunlar koptumm hele esraya çok güldümmmm oğlunu uyutamamış ya bi türlüüüü velet uyumuyo falan ayyhhhh gece 4 te uyandım uyuyamadım açtım onları okudum
daha iyim canım hatunların hızına yetişilmiyo oku oku bitmiyo gece 4 de pireler uçuşuyodu bende :)
tebrikler sunshine allah tamamına erdirsin
inşallah yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım benim
ayy benim göbeğin gideceği yok şu 1 haftada çok hırpalandım 3 kilo verdim ama göbekten gitmedi bide benim göğüsler hala sızlıyor ama damarlanma yavaş yavaş yok olmaya başladı. daha ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum ona göre beklesem dicem ama daha günüm bile belli değil
çok teşekkür ederim canım listeye 3 günlüğüne girebildim ama inşallah mart ayında 9 aylık girmek nasip olur
ayyyy kendimi çok yalnız hissettim şimdi yaaa
kaç kişi var benim gibi hamile kalmayı bekleyen
nesrincim umarım daha iyisindir,elselcim sanada günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?