HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Amin canim ins. oyle olur, ama bende cok yanlarim var kilo onlar zaten ins hamilelikte artmaz buyumezler iyice. 9 kilo gayet guzel almissin, ins darisi basimiza ve sanada tekrar diyelim :)))
Dogumun nasildi normal dogum mu yaptin ? Bizim burda doktorun sezeryan gerekli demedikce sana secme hakki vermiyorlar, zaten bende normal istiyorum Allah kismt ederse cunku sonra kesik yeri cok agriyorus seneler sonra bile zaman zaman iliskide agri oluyormus..

Evet hamilelik dusunen herkesin uc ay onceden icmeye baslasi gerekiyomus ben bir ay onceden baslamistim...

Vall benim doktor gerek yok sen bilirsin demisti, eczaneden aldigim vitamini gosternce. Adama dedim birde esim iste merak etmis eczaneden bunu tavsiye etmisler oda almis ama size sormadan kullanmiyim fln demistim. Halbuki ben aldim Kullanabilirsin faydasi olur zarari olmaz demisti :)

Ama benimki komplex vitamn A E B C folik asit iyot demir cinko .. Hepsi var icinde .

Son düzenleme:

Normal yapabilirim dersen en iyisi... ama ben en bastan sezaryen istiyodum.. drum allah gucunu verir deyip kestirip atiyodu... sonra bizim bebisin kafasi fazlaca buyuk olunca 7. ay sezeyan olmasi gerek dedi.. ben cok rahat sez. gecirdim. 3. Gun markete bile gittim.. epidural sezeryandi. yani uyaniktim. belden asasi uyusukkkk

Gayet iyi... folik asit zaten vitamin ilaciii her daim icilebilir... dedgin gibi balik da cok onemli omega acisindan bebegin beyni gelisiyormus. ceviz de de ayni sekilde

Canim sonra agrin sizin falan oldumu, tekrar iliski sirasinda sizlama fln oluyor kesik yerde diyorar dogru mu ? Tabi durumu bilemeyiz Allah neyi nasip ederse oyle oluck artik..

Gayet iyi... folik asit zaten vitamin ilaciii her daim icilebilir... dedgin gibi balik da cok onemli omega acisindan bebegin beyni gelisiyormus. ceviz de de ayni sekilde

Canim sonra agrin sizin falan oldumu, tekrar iliski sirasinda sizlama fln oluyor kesik yerde diyorar dogru mu ? Tabi durumu bilemeyiz Allah neyi nasip ederse oyle oluck artik..

Arkadasim normal yapti hemde iki tane. hic oyle bisey yokmus...

canim sezeyandada oyle iliski sirasinda hic bisey olmuyor.. ilk zamanlar biraz sizi olur. ondada daha 40 imiz cikmdigi icin hic iliski olmadi. ama sizlama 1 hafta on gun anca olursa o daaa

Son düzenleme:

daha iyim canım hatunların hızına yetişilmiyo oku oku bitmiyo gece 4 de pireler uçuşuyodu bende :)

daha iyim canım hatunların hızına yetişilmiyo oku oku bitmiyo gece 4 de pireler uçuşuyodu bende :)

ehehehee kız uyku tutmadı sabaha kadar sonuç aldım rüyamdaa...

tebrikler sunshine allah tamamına erdirsin

sağol bebeğim amin inşallahh rabbim sizlerede bir an evvel hayırlısı ile bebişlerinizi göndersin inşallahh

canım bende burdayım. yalnız değilsin. beraber bekliycez tatlım. valla epey var sanırım. sayı olarak bilmiyorumda. var işte kafanı yorma sen bunlara. ben varım en azından hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…