- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.981
nesrincim umarım daha iyisindir,elselcim sanada günaydın
iyim canım akşam serum takıldı acilde 2 de iğne biraz daha rahatladım ama hala agrı var bu ay öldürdü beni bu sancı
daha iyim canım hatunların hızına yetişilmiyo oku oku bitmiyo gece 4 de pireler uçuşuyodu bende :)
günaydın tatlımmm. nasılsın bugün,
inşallahhh bir an önce düzelirsin canikommm
elsel kız napıyonn
iyim canım akşam serum takıldı acilde 2 de iğne biraz daha rahatladım ama hala agrı var bu ay öldürdü beni bu sancı
iyiyim şekerim sen napıyon. ayakların yere basıyomı
hava kapalı ama ben çok iyi hissediyorum,güzel haberler mi gelecek yoksa topikten
sen nasılsın canım ?
süper bi gün olsun hepimiz için
ehhh yaklaştı sayılır heyecanım gitti yerini mutluluk aldı şuanda bakalım kaç haftalıkmış bebeğim öğleden sonra öğreneceğim...
iyiyim kız dün akşam heyecandan hiç iş yapmadıydım şimdi acı acı iş yapıyom
inşallah canım inşallah. güzel haberler moralimi yüksek tutuyo benim. bende iyiyim birazcık başım ağrıyor.
ben dün en sonunda bunuda deniyem diyerek şu ovulasyon testlerinden sipariş ettim sen hiç kullandınmı.
sen ne yapıyorsun
günaydın nesrin bugün daha iyisin inşallah...
abovvv gece 4 demi yazmışlar.
aynen ya oku oku bitmiyo. az yazın diyorum. ben yaşlı bi insanım okuyamıyorum hepsini.nerde. yazmışlarda yazmışlar maşallah. kaçırmakda istemiyorum yazılanları ama bugün çok işim var okuyamıycam galiba.
ayy canım çok geçmiş olsun
benim 2 deneme olacak bu ay şimdilik hiç birşey kullanmıyorum,ama yaş 29 oldu e sigarada içiyorummartta olmasa bebek gelecek aya ovulasyon testi yapacağım bakalım hayırlısı
aman sende işde neymiş kıziyi yapmışsın. sat anasını arada olur öle şeyler.
hadi bakalım heyecanla bekliyor olacağım bende bakalım haftası bebişimiz neymiş.
offf 5 mart hasta olacağım ve ilk aşılamamı yapacağım daaaa bir türlü günlerrr geçmiyorrrr....
ama bu ay preespeed kullandım ne olacak onuda bekliyorummm offffff beklemek ne zor allahımmm :S
benim 2 deneme olacak bu ay şimdilik hiç birşey kullanmıyorum,ama yaş 29 oldu e sigarada içiyorummartta olmasa bebek gelecek aya ovulasyon testi yapacağım bakalım hayırlısı
müşterilerde beni satarlar kız zaten hepsi sonradan görme ukala pislikler...
bende bazen okuyamıyorum kızama seviyorum kız burayı sizleri valla
saol canım benim
off sunshine ben sana ve ebdaya çok gülüyorumalahta sizi güldürsün cevaplarınız bomba
geçmişin hepsini okuyamadım,kocana nasıl söyledin? ayy ne mutlu olmuştur
bu beklemelerin sonucunda nurtopu gibi bebekler doğuracağız kızlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?