HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

daha iyim canım hatunların hızına yetişilmiyo oku oku bitmiyo gece 4 de pireler uçuşuyodu bende :)

günaydın nesrin bugün daha iyisin inşallah...
abovvv gece 4 demi yazmışlar.
aynen ya oku oku bitmiyo. az yazın diyorum. ben yaşlı bi insanım okuyamıyorum hepsini. nerde. yazmışlarda yazmışlar maşallah. kaçırmakda istemiyorum yazılanları ama bugün çok işim var okuyamıycam galiba.

iyiyim şekerim sen napıyon. ayakların yere basıyomı

ehhh yaklaştı sayılır heyecanım gitti yerini mutluluk aldı şuanda bakalım kaç haftalıkmış bebeğim öğleden sonra öğreneceğim...

iyiyim kız dün akşam heyecandan hiç iş yapmadıydım şimdi acı acı iş yapıyom

hava kapalı ama ben çok iyi hissediyorum,güzel haberler mi gelecek yoksa topikten
sen nasılsın canım ?
süper bi gün olsun hepimiz için

inşallah canım inşallah. güzel haberler moralimi yüksek tutuyo benim. bende iyiyim birazcık başım ağrıyor.
ben dün en sonunda bunuda deniyem diyerek şu ovulasyon testlerinden sipariş ettim sen hiç kullandınmı.
sen ne yapıyorsun

aman sende işde neymiş kız iyi yapmışsın. sat anasını arada olur öle şeyler.
hadi bakalım heyecanla bekliyor olacağım bende bakalım haftası bebişimiz neymiş.

benim 2 deneme olacak bu ay şimdilik hiç birşey kullanmıyorum,ama yaş 29 oldu e sigarada içiyorum martta olmasa bebek gelecek aya ovulasyon testi yapacağım bakalım hayırlısı

bende bazen okuyamıyorum kız ama seviyorum kız burayı sizleri valla

ayy canım çok geçmiş olsun

saol canım benim

offf 5 mart hasta olacağım ve ilk aşılamamı yapacağım daaaa bir türlü günlerrr geçmiyorrrr....
ama bu ay preespeed kullandım ne olacak onuda bekliyorummm offffff beklemek ne zor allahımmm :S

benim 2 deneme olacak bu ay şimdilik hiç birşey kullanmıyorum,ama yaş 29 oldu e sigarada içiyorum martta olmasa bebek gelecek aya ovulasyon testi yapacağım bakalım hayırlısı

anladım canım. ben sana sigarayı bırakmanı tavsiye ediyorum öncelikle. sonrada 29 yaş da neymiş diyorum. benim yaş 37. şaka bir yana insan belli bir yaşa gelince daha fazla istiyor haklısın.

off sunshine ben sana ve ebdaya çok gülüyorum alahta sizi güldürsün cevaplarınız bomba

geçmişin hepsini okuyamadım,kocana nasıl söyledin? ayy ne mutlu olmuştur

evet sunshine aynen katılıyorum çok tatlısın çok poztif geliyosun bana.
evettt kocana nasıl dedin. ne tepki verdi. anlatsan kız heyecanlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…