- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.001
anladım canım. ben sana sigarayı bırakmanı tavsiye ediyorum öncelikle. sonrada 29 yaş da neymiş diyorum. benim yaş 37. şaka bir yana insan belli bir yaşa gelince daha fazla istiyor haklısın.
offf 5 mart hasta olacağım ve ilk aşılamamı yapacağım daaaa bir türlü günlerrr geçmiyorrrr....
ama bu ay preespeed kullandım ne olacak onuda bekliyorummm offffff beklemek ne zor allahımmm :S
off sunshine ben sana ve ebdaya çok gülüyorumalahta sizi güldürsün cevaplarınız bomba
geçmişin hepsini okuyamadım,kocana nasıl söyledin? ayy ne mutlu olmuştur
evet sunshine aynen katılıyorum çok tatlısın çok poztif geliyosun bana.
evettt kocana nasıl dedin. ne tepki verdi. anlatsan kız heyecanlı oluyo
Canim benimde farkim yok ben 1.60 yilbasinda 48 kiloydum, simdi en az 4 - 5 kilom var extra Rabbim saglim versin ustesinden geliriz elbet dogumdan sonra.. Ugurlu kilo verdiren bir topik actikmi tamamdir
Anaaa kiz senle ayniyizzz 1.55 guddik bi boy 53 kiloyum bende... hamileligimdede bu kilodaudim 9 kilo aldim zaten cagan da 3850 dogdu. yani kese su falan hepsi 5 kiloymus sende otle olursun meraklanma ..erkek oldugi icin karnim cok sivriydi. arkafan hamis oldugum belli bile degildi doguma 3 hafta kalana kadar calistim. biraksalar son gune kadar gidebilurdim
geçer bebeğim rabbiim inşallah en kıza zamanda hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı nasip etsin...
evet ebdanın yanıtlarıda benimkine benziyor koptummm akşamki yazışmaları okumalısınız esraa ve ebdanın konuşmaları... ama cimcimeminde hakkını yemeyelim yani onunda benzetmeler komediii kopartıyorr...
kocam hala şokta yazıkk durup durup oğlum bak gerçekmiii bu diyo len manyak dedim tıp merkesi logosu bulup pozitif yapacak kolumu delecek halim yok tabiki gerçek diyorummm hala inanamıyorrr bak diyor şakaysa fena yaparım
bana diyorki kimseye söylemeeyelim yarın sonucu alınca söylerizz ( tabi ben çoktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan aradım söyledim herkese annane babanee oluyorsunnuz diyee çaktırmayın kocama diyee ))sonra servisten indi kuzeninin bir işi varmış ben bir geçeyim geleyim arabaya biner binmes anasını aramışşş kaynanamda beni aradı seninki beni aradı anladı sesimizden diyee eve gelincede ben onu haşladım lan sen niye arıyon hemen diye hiç bişi diyemedi kötü yakaladım onuuu hahahahaha
Evet hamilelik dusunen herkesin uc ay onceden icmeye baslasi gerekiyomus ben bir ay onceden baslamistim...
ben 31 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım.yaklaşık bir ay oldu ve hala hasta olmadım.reglim düzene girdiğinde hamile kalmak istiyorum.yaklaşık 2,3 ay sürebilir. zaten doktorumda 3 ay korun dedi.ben şimdiden folikaside başlamak istiyorum.İnşallah herşey biranönce yoluna girer.
ayyy yazık sevinçten inanamıştır o şimdi hihihihi sizin ikinizinde gizli gizli haberi yaymanız inşallah paylaştıkça çoğalacak mutluluğunuz
bende baslım baslım dıyordum ama bır turlu almamıstım gorunce ıdrarda aldım ıste
aynen canım . ne kadar işim olursa olsun illa bi buraya giriyorum. şu ovulasyon testlerinide burdaki kızlardan duydum da bi de ben deniyim dedim. ya tutursa ya tutarsa misali
ben 31 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım.yaklaşık bir ay oldu ve hala hasta olmadım.reglim düzene girdiğinde hamile kalmak istiyorum.yaklaşık 2,3 ay sürebilir. zaten doktorumda 3 ay korun dedi.ben şimdiden folikaside başlamak istiyorum.İnşallah herşey biranönce yoluna girer.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın annecik
amin canım cümlemizin inşallahh...
kız FOLBİOL marka çok iyiymiş küçük sarı bişi hamileliğide kolaylaştırıyormuş yeni başlayanlar folbiol düşünebilir...ben 3 aydır folbiol kullanıyorum
bende onu kullanıyorum cnm doktora gıtmeden once sabah aksam bır tane alıordum doktor aman ne yapıorsun bosuna hamılelıgı zorlastırrısın mg agır bunun gunde yarım al
yoksa mıde bulantısından hamıleleıgın zehır olur dedı
yarım alıorum artık sen nasıl alıorsun
daha önceki gittiğim doktor günde 1 tane al demişti bakalım 4 haftayı yada 5 haftayı geçsin gideris bebişi görmek için... ozaman nederse doktor.. bende b12 eksikliği falanda vardı belki ondan 1 tane al da demiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?