HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

EVET CANIM ÖYLE. şu an 2 yaş sendromu die bişey varmış. onu yaşıyoruz. anlayacağın o bizi sıkıştırıyo
inşallah canım sende çift çizgiyi göreceksin. çok güzel bir duygudur yaşamak lazım.

günaydınnn kızlarrr

günaydın canımmmm

belkıde ben basta bılmeden sabah aksam aldım 2 gun falan hemen kestı zaten asıl zaten bu hafta sonu kan tahlılı vercek ona gore soler sole yapalım bole yapalım dıe

oalbilir bakalım doktorlarımız nedeyecek artık ona göre hareket ederiz sabahları aç karna 5 kaşık pekmez içiyorum sende iç iyi gelir tatlım sütünü peynirini ihmal etmee birde çocuğun beyin gelişimi oluşmaya başlıyor bu dönemde bol boll ceviz kereviz ve kivi tüketmeye bak...

Günaydın tüm anneler ve anne adayları :)
keyifler nasıl :) bu ay bekleyenlerdenim

canım günaydın rabbim bir an evvel bütün bekleyenlerin muradını versin inşallahhh

gunaydın canım

günaydın canmm güzel bir gün olması dileğiyle :)
şimdi soruma gelirsek benim dünden beri tam belimin ortası ağrıyor, tam yumurtlama tarihimde ilişkimiz oldu. 18-19-21 şubatta gebelikle ilgisi olabilir mi?
cevaplarınızı bekliyorumm :)

Son düzenleme:

AAAMİİNNN :) isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla :) beklemesi zor 6 gün var :)

Günaydın canlar,
BTÇ kürüne başladım. Hepsinden 7şer tatlı kaşığı koydum akşam karıştırdım, sabahta 1 tatlı kaşığı yiyeyim dedim, Allahım nasıl keskin bir tat öyle, içim ezildi kızlar ama yicez mecbur :/ Dr.cumda klomen başladı, bu ay ne olur bilinmez :))

bılmeden dun aksam kerevız salatası yaptım bugunede yemegını pısırdım
kerevız salatasına cevız de koyuyorum :)
peynır yıyorum sut sevemıorum (ama kakaolu sut falan seklinde iciyorum)
Pekmeze gelince ıs hıc bılemıyorum ya ben tatlı yemem herhalde yavrum ıcın pekmez yıcem
bıde hamıle ıken haftada ıkı balık ve yumurta tuketımı sartmıs
oglen balık soylım barı :S

hadi bakalımmmmmmmmmmmmm süperr

Daha çok yeni şeker sanmıyorum, 7-10 gün arası rahme anca erişip yerleşmeye çalışıyo...

herkese günaydınnnnn.bugün aşılamanın 10. günü içimde bir damla ümit yok tüm gece ağladım herşey çok zoruma gidiyor artık.3.aşılama bu olmazsa beni neler bekliyor çok korkuyorum geçen ay düşük yaptım çokk ağrılarım oldu hastanede yattım.yoruldum artık bazen insanların içine karışmak hiççç istemiyorum insanlar soruyorlar durmadan ne oldu dr ne dedi sanki dr detaylı rapor veriyor.Sülalede bu sıkıntıyı çeken tek benim eşimin ailesindende herkes patır patır doğurdu.hatta yaşları benden küçükler 2.leri doğuran var 2.yi planlayanlar var.Allah hepsinin evladını onlara bağışlasın.Ama onlarla bir arada olmak bile istemiyorum bazen ki bebeklerini çok seviyorum hepsi çok tatlı.ama ben hiç iyi değilim son günlerde yaşlar hemen hazır gözümde ağlama krizlerim var.Eşim bile gece diyorki bunu neden kendine yapıyorsun diye ama elimde değil.hepiniz çok pozitifsiniz burda olmak iyi geliyor bana.

:)))
canım daha cok yenı yumurtladıgın ıcın 6 gunde bellı olması neredeyse ımkansız cunku sperm ve yumurta sandıgımızdan cok daha yavas dollenıyor
bu yuzden bıraz da ogrenmek ıcın meraklandıgın ıcın hıssedıyor olabılırsın
batın ne zaman

ınsallah hamılelıktır ama

canım balı bıraz daha fazla koysaydın ben sanırım balı 2 katıgıbı koymustum

benimde balıkla hiç aram yokturr kocam pişirir ayıklar önüme koyar ben yerimmm ancak öyle başka türlü hayatta yemem... allahtan bizde cumartesi akşamı yemiştik balık bu hatada yine alırız güzel bir balık... kocişim yapar

iyi kız işte ne güzelll bende pazar günü bizim pazarımız varr okadar taze oluyorki meyva sebzesi kereviz karnıbahar ıspanak falan alayım pişireyim...

canım kendını bole heba etme ısyan etme neden ben dıye rabbım en guzelı en dogrusunu bılıyor ve bızlere yasatıyor
aslında cocuk ıstemıorz dıyıp kestırıp atmak ve kendı ıcımızde gızlıce yol almak lazım ama olmuyor ıste beceremıyoruz

rabbım en kısa zamanda kucagına yavrnu versın.. Amın

canım pozitif düşün pozitif olsun rabbim inşallah öyle bir mutluluk verirki sana tüm bu sıkıntılarını unutturur la havle çek depresyona falan girme sakın üzme kendiniiii canım üzülsende sonucu güzel olsa neyse dicem ama sonuç senin üzülmene bakmıyor pozitif ol bebeğim hiç üzme kendini çok kafana takmaaa taktıkça daha beter oluyor çünkü ben 5 ay taktım ne oldu en son bu ay kocaylada kavga ettim 3 kere ancak birlikte olmuşuzdur hiç umudumda yoıktuuu bir anda oldu... eğer duaya inanıyorsan 70.000 LEM YELİD çek hamile kalmak için dua ben bunuda yapmıştım...

üzme kendini kızz gel burda dertleşiyoruz işte içine atma ağlamaa

bızdede pazar gnu pazar var :) bende alırım balık ama ayıkla kızart yada fırınla bende o gorev mıdem pek kabul etmıor
ama artık anneme derım yap dıye gıder orada yerım

ama gece hafta patronum evde yapmıs balık corbası onu getırmıstı bol bol yemıstım

6 gün var adetime bakalım bekliyorum :) psikolojik diyeceğim ama öylesine bir ağrı değil ağır işte yapmadım durup dururken oluştu dün :) aklıma öyle geldi sorayım dedim ama olamsını çok istiyorum :)

valla bendede cıddı bel agrısı vardı cnm bol bol her an dua et ıste
rabbım verıcı merhametlı yeterkı ısteyelım
ınsallah bebegın senınledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…