HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy canım kıyamam,çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca ama depresyona girmek çok doğal,hele bizim gibi toplumlarda yakın aile baskısı çekilir gibi değil..umudunu asla kaybetme sonbaharımbenim kimlerin çocukları oluyor biliyorsundur..elinden geleni yap ödülün çok tombik,neşeli ,sağlıklı nur topu gibi olacak inşallah

canım öyle düşünme pozitif olmaya çalış herşeyde bir hayır var çevreyide asla kafana takma bu senin ve eşinin sorunu başkalarını ilgilendirmez sen kendi kendini yıpratmaktan başka bişey yapmıyosun sende kendimi gördüm bak şimdiki aklım olsa hiç takmazdım ne oldu kendime ettim 5 gündür ağrılarla kıvranıyorum kimin umurunda acıyı sen çekiyosun o taktıklarım yanımda şimdi hayır allah daha beterini vermesin vardır zamanı vakti sterden uzak dur bunu başaramazsan olmaz en büyük düşmanı ne yaparsan yap kafaya taktıkca olmaz senden daha kötülerini düşün bak hastanede yatarken 16 yaşında kız çocugu kanser rahmi alındı kemoterapi gördü daha muradını almamış hayaleleri yıkılan bir kız sağlıklısın sonuçta neler var şu hayatta ama oluruna bırak verecek olan allahım verirde

bak bende onu yiyemem canikomm iğğ balığı zor yiyiom kızzz çorbasını nasılyiyim...

benim kocam kalkmış sabah sabah bana diyorki senin iyi mide bulantın başlamadıııı acemi babasın haa dedim dur daha 2 ayda ancak başlıyor dedim

teşekkürler ama elimde olan bir şey değilki cevabını okurken bile işteyim masamda gözlerim doluyor.Allah hepinize sağlıklı hamilelikler,bebekler versin inş.Duaya inanmaz olur muyum.Sürekli ediyorum.Her şey Allahın takdiri ama dayanma gücünü istiyorum rabbimden.

amin özser çok sağol....

kımınde erknden baslıyor sen yınede hıc baslamıcak dıye dusun :)
belkı cok sakın bır hamılelık gecırısın

Yeni hamile kalan arkadaslar bi soluk özser ve sunshine06 tebrik ederim darısı benm gbi isteyenlerin basına YÜCE RABBİM bana da gösterecek mi bu günleri demeden duramıorum allahım sen isteyen herkeze içindede bana ver

Allah razı olsun çok sağol isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde.

Sağol nesrin evet senin neler çektiğini en başından beri yazdıklarından biliyorum.Allah tekrar acı yaşatmasın.Mucizeler yaşanmak içinse bizde en kısa zamanda yaşarız inşallah.

canım cok tesekkur ederım
darısı tum ısteyenlerın ve senınde basına tabıkı

aglamak yok rabbım ınsllah sızlere de nasıp edecek
ben ınanıyorum uzulme lutfen

ıkı uc gundur agrılarım var benım ya dun bel ve kasık agrım cıddı ıdı bes dk oturup on dk utu yaptım bu sekılde 7 8 mola verdım ya :S

canım o agrılar bende de oldu daha yeni yeni gecti sayılır arada yine oluyo cok yurursem yorulursam falan dikkat et cok mecbur degilsen yapma ev işi su önemli dönem gecsin sıkı sıkı tutunsun bebişler yavas yavas yapılır işler de cok ayakta kalmamak lazım

canım benim böyle karamsar düşünme nasip edecek hepimize inşallah güzel düşün iyi odaklan olur hayırlısıyla bende bekliyorum bak :)

canım haklsıın gecen hafta o yuzden dıkkat ettım sozde bısı cok yapmadım ama
utu sart gerektı bde dogru duzgun yemek olmazsa saglıksız beslenıoruz oda kotu dıe dun yemek yaptım baya zor oldu ama :S

odem yapmısmıydı vucudun senınde
elım yuzum cok sıstı ayaklarımda

tuvalet derdı baska cok gelmıyor ama sık gelıyor artık
bı haftayı gectı
bu arada sen hıc sıkayetlerınden bahsetmedın gercı beklemıyordun ama yokmuydu hıc suphelendıgın seyler

varıd tabiii 3 kere baş dönmesi yaşadım fena derecede altımdan yeri çektiler bildiğinnn
göğüsler şiş fenaa
dokundurmuyor damarları belliiii ...

aminnn canım darısı tüm isteyenlere...

herkesee günaaaydınnn

sunshine baktınmı canikom bizim netin durumunaa :)

baktım kuzum haber bekliyorum bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…