- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.041
herkese günaydınnnnn.bugün aşılamanın 10. günü içimde bir damla ümit yok tüm gece ağladım herşey çok zoruma gidiyor artık.3.aşılama bu olmazsa beni neler bekliyor çok korkuyorum geçen ay düşük yaptım çokk ağrılarım oldu hastanede yattım.yoruldum artık bazen insanların içine karışmak hiççç istemiyorum insanlar soruyorlar durmadan ne oldu dr ne dedi sanki dr detaylı rapor veriyor.Sülalede bu sıkıntıyı çeken tek benim eşimin ailesindende herkes patır patır doğurdu.hatta yaşları benden küçükler 2.leri doğuran var 2.yi planlayanlar var.Allah hepsinin evladını onlara bağışlasın.Ama onlarla bir arada olmak bile istemiyorum bazen ki bebeklerini çok seviyorum hepsi çok tatlı.ama ben hiç iyi değilim son günlerde yaşlar hemen hazır gözümde ağlama krizlerim var.Eşim bile gece diyorki bunu neden kendine yapıyorsun diye ama elimde değil.hepiniz çok pozitifsiniz burda olmak iyi geliyor bana.
herkese günaydınnnnn.bugün aşılamanın 10. günü içimde bir damla ümit yok tüm gece ağladım herşey çok zoruma gidiyor artık.3.aşılama bu olmazsa beni neler bekliyor çok korkuyorum geçen ay düşük yaptım çokk ağrılarım oldu hastanede yattım.yoruldum artık bazen insanların içine karışmak hiççç istemiyorum insanlar soruyorlar durmadan ne oldu dr ne dedi sanki dr detaylı rapor veriyor.Sülalede bu sıkıntıyı çeken tek benim eşimin ailesindende herkes patır patır doğurdu.hatta yaşları benden küçükler 2.leri doğuran var 2.yi planlayanlar var.Allah hepsinin evladını onlara bağışlasın.Ama onlarla bir arada olmak bile istemiyorum bazen ki bebeklerini çok seviyorum hepsi çok tatlı.ama ben hiç iyi değilim son günlerde yaşlar hemen hazır gözümde ağlama krizlerim var.Eşim bile gece diyorki bunu neden kendine yapıyorsun diye ama elimde değil.hepiniz çok pozitifsiniz burda olmak iyi geliyor bana.
bızdede pazar gnu pazar var :) bende alırım balık ama ayıkla kızart yada fırınla bende o gorev mıdem pek kabul etmıor
ama artık anneme derım yap dıye gıder orada yerım
ama gece hafta patronum evde yapmıs balık corbası onu getırmıstı bol bol yemıstım
canım pozitif düşün pozitif olsun rabbim inşallah öyle bir mutluluk verirki sana tüm bu sıkıntılarını unutturur la havle çek depresyona falan girme sakın üzme kendiniiii canım üzülsende sonucu güzel olsa neyse dicem ama sonuç senin üzülmene bakmıyor pozitif ol bebeğim hiç üzme kendini çok kafana takmaaa taktıkça daha beter oluyor çünkü ben 5 ay taktım ne oldu en son bu ay kocaylada kavga ettim 3 kere ancak birlikte olmuşuzdur hiç umudumda yoıktuuu bir anda oldu... eğer duaya inanıyorsan 70.000 LEM YELİD çek hamile kalmak için dua ben bunuda yapmıştım...
üzme kendini kızz gel burda dertleşiyoruz işte içine atma ağlamaa
canım kendını bole heba etme ısyan etme neden ben dıye rabbım en guzelı en dogrusunu bılıyor ve bızlere yasatıyor
aslında cocuk ıstemıorz dıyıp kestırıp atmak ve kendı ıcımızde gızlıce yol almak lazım ama olmuyor ıste beceremıyoruz
rabbım en kısa zamanda kucagına yavrnu versın.. Amın
bak bende onu yiyemem canikomm iğğ balığı zor yiyiom kızzz çorbasını nasılyiyim...
benim kocam kalkmış sabah sabah bana diyorki senin iyi mide bulantın başlamadııııacemi babasın haa dedim dur daha 2 ayda ancak başlıyor dedim
kımınde erknden baslıyor sen yınede hıc baslamıcak dıye dusun :)
belkı cok sakın bır hamılelık gecırısın
inşallah canımmmm inşallahhhh hepimiz öyle sakin geçirelimm
ıkı uc gundur agrılarım var benım ya dun bel ve kasık agrım cıddı ıdı bes dk oturup on dk utu yaptım bu sekılde 7 8 mola verdım ya :S
benimde kasıklarımda ağrı varrr sürekli tuvalate gidesim geliyor birdee deli oluyorum
ayy canım kıyamam,çok üzülüyorum böyle şeyler okuyuncaama depresyona girmek çok doğal,hele bizim gibi toplumlarda yakın aile baskısı çekilir gibi değil..umudunu asla kaybetme sonbaharımbenim kimlerin çocukları oluyor biliyorsundur..elinden geleni yap ödülün çok tombik,neşeli ,sağlıklı nur topu gibi olacak inşallah
canım öyle düşünme pozitif olmaya çalış herşeyde bir hayır var çevreyide asla kafana takma bu senin ve eşinin sorunu başkalarını ilgilendirmez sen kendi kendini yıpratmaktan başka bişey yapmıyosun sende kendimi gördüm bak şimdiki aklım olsa hiç takmazdım ne oldu kendime ettim 5 gündür ağrılarla kıvranıyorum kimin umurunda acıyı sen çekiyosun o taktıklarım yanımda şimdi hayır allah daha beterini vermesin vardır zamanı vakti sterden uzak dur bunu başaramazsan olmaz en büyük düşmanı ne yaparsan yap kafaya taktıkca olmaz senden daha kötülerini düşün bak hastanede yatarken 16 yaşında kız çocugu kanser rahmi alındı kemoterapi gördü daha muradını almamış hayaleleri yıkılan bir kız sağlıklısın sonuçta neler var şu hayatta ama oluruna bırak verecek olan allahım verirde
Yeni hamile kalan arkadaslar bi soluk özser ve sunshine06 tebrik ederim darısı benm gbi isteyenlerin basına YÜCE RABBİM bana da gösterecek mi bu günleri demeden duramıorum allahım sen isteyen herkeze içindede bana ver
ıkı uc gundur agrılarım var benım ya dun bel ve kasık agrım cıddı ıdı bes dk oturup on dk utu yaptım bu sekılde 7 8 mola verdım ya :S
amin canım sağolasın. inşallah seninkininde haberini alıcaz burdan ve halay çekicez.
Yeni hamile kalan arkadaslar bi soluk özser ve sunshine06 tebrik ederim darısı benm gbi isteyenlerin basına YÜCE RABBİM bana da gösterecek mi bu günleri demeden duramıorum allahım sen isteyen herkeze içindede bana ver
canım o agrılar bende de oldu daha yeni yeni gecti sayılır arada yine oluyo cok yurursem yorulursam falan dikkat et cok mecbur degilsen yapma ev işi su önemli dönem gecsin sıkı sıkı tutunsun bebişler yavas yavas yapılır işler de cok ayakta kalmamak lazım
tuvalet derdı baska cok gelmıyor ama sık gelıyor artık
bı haftayı gectı
bu arada sen hıc sıkayetlerınden bahsetmedın gercı beklemıyordun ama yokmuydu hıc suphelendıgın seyler
herkesee günaaaydınnn
sunshine baktınmı canikom bizim netin durumunaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?