- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.061
canım haklsıın gecen hafta o yuzden dıkkat ettım sozde bısı cok yapmadım ama
utu sart gerektı bde dogru duzgun yemek olmazsa saglıksız beslenıoruz oda kotu dıe dun yemek yaptım baya zor oldu ama :S
odem yapmısmıydı vucudun senınde
elım yuzum cok sıstı ayaklarımda
varıd tabiii 3 kere baş dönmesi yaşadım fena derecede altımdan yeri çektiler bildiğinnn
göğüsler şiş fenaa
dokundurmuyor damarları belliiii ...
aminnn canım darısı tüm isteyenlere...
baktım kuzum haber bekliyorum bebeğim...
ben farkında degilim ama kocis söledi dün senin ayakların sişmiş die ellerimde bişey yok ama bacaklarımda cok agrımıstı benim adetten önce hatta romatizmam var sanırım yagmur yagıcak diye dalga gecmiştim kendimletuz cok yiyosan azaltmaya calıs kuzum ben cok yerim normalde azaltmaya calısıyorum ilerde daha da cok sisicek kötü olur bu arada benim arkadasıma dru cig ete hamileligin boyunca direk dokunma demiş eldivenle herzaman sizde duydunuzmu hiçç??ben simdi randevu için aradım dru cmtesi yokmus cuma 11 de gidicem nolur göriyim artık 10.gün oluyo adet gecikmesinden itibarenn:18:
sen bunlar varken gıt bıde ovulasyon testı al ılahı sen
kız nebileyim yanlış sinyaldir dedimmmm geçen ayda öyle olmuştu çünkümmm
ay ınsallah gorursun cnm ya
ayy sabırsızlnaıor ınsan tabı
tuz aslında cok duskun degılım ama normal olcude yıyorum
hıc duymadım cıg ete dokunmamayı dokunuyoruz her turlu eldıvenle yemekmı yapılır be
kız nebileyim yanlış sinyaldir dedimmmm geçen ayda öyle olmuştu çünkümmm
gecen ay bendede bır sıkayetler vardı %99 hamıleyım dedım hatta 6 gun once test yaptım falan sonuc husran bu ay o kadar belırtım olmadı valla
herkese günaydınnnnn.bugün aşılamanın 10. günü içimde bir damla ümit yok tüm gece ağladım herşey çok zoruma gidiyor artık.3.aşılama bu olmazsa beni neler bekliyor çok korkuyorum geçen ay düşük yaptım çokk ağrılarım oldu hastanede yattım.yoruldum artık bazen insanların içine karışmak hiççç istemiyorum insanlar soruyorlar durmadan ne oldu dr ne dedi sanki dr detaylı rapor veriyor.Sülalede bu sıkıntıyı çeken tek benim eşimin ailesindende herkes patır patır doğurdu.hatta yaşları benden küçükler 2.leri doğuran var 2.yi planlayanlar var.Allah hepsinin evladını onlara bağışlasın.Ama onlarla bir arada olmak bile istemiyorum bazen ki bebeklerini çok seviyorum hepsi çok tatlı.ama ben hiç iyi değilim son günlerde yaşlar hemen hazır gözümde ağlama krizlerim var.Eşim bile gece diyorki bunu neden kendine yapıyorsun diye ama elimde değil.hepiniz çok pozitifsiniz burda olmak iyi geliyor bana.
toksoplazma cig etten de geciyomus heralde dokunmaylada ben unutmazsam cuma günü sorucam kendi doktoruma da.bide teneke de salca varsa evde hemen at demiş cam sisede olucakmıs azıcık bile küf olsa küfünü alıyım da geri kalanı kullanıyım demiycekmişiz hemen bakteri üretiyomus
Ah canım benim ya. eşin doğru demiş yapma bunu kendine. inşallah bu sefer tutar da hepbareber halayını çekeriz. umutsuzluğakapılmak yok. haklısın zor bir süreç. ama bu da bir sınav öyle düşün. kalbini ferah tut,
cok ılgınc ya
bıber salcası hem camda alıorum da domatesı teneke ıdı ıı dedın degıstırım ben de onu
baska varmı bole bılgıler bakım
ayyyyy kızlaarrrrrr bu ne oku oku bitiremedim,günaydın herkeseee,bugün tahlillerimin sonucunu alacagım ve guatr tedavim baslayacak,doktora bebek düsündügümüzü ancak böyle bir durum oldugu için ertelememiz gerekecek,tedavim ne kadar sürecek diye sormak istiyorum, doktor iyi birine benziyor ama yanındaki hemşiresi biraz ters ve çok bilmiş bana gıcık bisey derse dilim durmaz işler karışırsa ne yaparım ki
kacta cıkıcak kuzum sonuclarınn??
cok ılgınc ya
bıber salcası hem camda alıorum da domatesı teneke ıdı ıı dedın degıstırım ben de onu
baska varmı bole bılgıler bakım
hamile değilim ama tenekede aldığım domates salcasını hemen eve gelince cam bir kavanoza alıyorum ve üzerine hafif bir zeytinyağı gezdirince daha sağlıklı oluyor.Birde tabiki biliyorsunuzdur ama bitkisel çaylara dikkat edin ve hamilelerle ilgili kullanımını bilmeden içmeyin.
bebeğim en geç 3 gibi çıkar deidler telefonla öğreneceğim yarında arabayla gelicem işe zaten yol üstü uğrar alırım elime kağıdımıı
baska doktor bulursun sıkma canını ve sor sorularını aklında kalıcagına bılgın olsun
bebeğim en geç 3 gibi çıkar deidler telefonla öğreneceğim yarında arabayla gelicem işe zaten yol üstü uğrar alırım elime kağıdımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?