- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.081
aa super bden ole yapım yenı aldıgım avrdı onu ole tuketım cama aktarıp sonra camda alım
bu arada bıtkı cayı cımıorum amaben sık ıcerdım bu yuzdende arıyorum valla
adacayı falan kesınlıkle yasakmıs hamılelıkte ben hıc bırını korkumdan ıcmıorum valla
benimde biber camda domates tenekedeydi hemen attımyumurtayı rafadan yememesi gerekiyomus hamilelerin hep iyi pişmiş olmalıymıs aklıma geldikçe yazarım ben daha
bugün 2de alıcam sonuçlarımı,gelince yazarım, rabbim bari bu yönde güzel bir haber almayı nasibetsin inşallah,
evet bitki cayı maydonoz allah korusun düsüge sebep oluyomus:18:yesil mercimekde dogal folik asitmis onu da yemek lazım bol bol
hadi hayırlısı canımm bizede haber ver merak ediyoruz güzel haberlerini
bıze haber vermeyı unutma heee
bulgurda
yarınkı menu yesıl mercımek corba bulgur pılavı
sende haber ver cnm merak ederız
unuturmuyum ayoll ilk size yazacam zaten...
teyzem deidki sakın gidip muayene olma kaç haftalıksa ona göre gidersin 5 haftadan önce gitme bebek küçükse göremiyorlar seni ikna edip alttan falan bakarlar düşük tehlikesi oluyor onda dedi.. sonucunu al bana söyle ben buradaki bizim doktorlarla görüşürüm dedi nediyorsunuz sizzz
mutlaka canım , tlf girmek zor oluyor ama en azından doktordan çıkar çıkmaz ilk söylediklerini yazarım ,biliyorum unutmuyorsunuz ama dualarınızı eksik etmeyin , iyiki bu siteyi ve sizleri bulmuşumm
teyzem deidki sakın gidip muayene olma kaç haftalıksa ona göre gidersin 5 haftadan önce gitme bebek küçükse göremiyorlar seni ikna edip alttan falan bakarlar düşük tehlikesi oluyor onda dedi.. sonucunu al bana söyle ben buradaki bizim doktorlarla görüşürüm dedi nediyorsunuz sizzz
canım dualarımız seninle güzel haberler ver bize insallahhmutlaka canım , tlf girmek zor oluyor ama en azından doktordan çıkar çıkmaz ilk söylediklerini yazarım ,biliyorum unutmuyorsunuz ama dualarınızı eksik etmeyin , iyiki bu siteyi ve sizleri bulmuşumm
melaba kuzularr...benim bugün iş yerindeki pc bozuldu. sabahtan giremedim. bugün göçebe gibi takılcam diğer pclerde ... nasılsınız bakalım sunsine naptın canım.. eşine bildirdin miii ? nasıl söledin ne yaptı.. geçmişte yazmışsındır ama hiç okuyamadım
bencede sonuc 1500 den küçükse gitme kuzum göremiceksin moralin bozulucak benim drum sormadı bile istersen alttan bakalım diye su an küçük görünmüyo dedi sadece bende korkuyorum alttan muaynede allah korusun bişey olur diye bide alttan baktırdım o gece düsük yapmaya basladım falan diye hikayeler okudum insan etkileniyo tabiigerci benim 18 martta dogum yapıcak arkadasımda var arada alttan bakıyomus dr ama belki biraz büyüyünce arada bakıyodur bakmaması en iyisi aslında bence bizimde işimize geliyo
melaba kuzularr...benim bugün iş yerindeki pc bozuldu. sabahtan giremedim. bugün göçebe gibi takılcam diğer pclerde ... nasılsınız bakalım sunsine naptın canım.. eşine bildirdin miii ? nasıl söledin ne yaptı.. geçmişte yazmışsındır ama hiç okuyamadım
hosgeldin kuzucumm nasılsın??
sana kesınlıkle katılorum bende o yuzden hemen kan testı yapmamıstım
ve 4+3 ken gıttık ıste doktor goremedı usten dedı alttan baksak goruruz dedım ıstemıorum tmm ozaman haftaya bıdaha gorusuruz dedı
bence sende baktırma ne gerekvar eger kucukse bır hafta daha sık dısını derım
nasıl arda alltan bakıor ya :S
benım abımın esı yenı dogum yaptı 2 aylık yegenım
doktor 9 ayolana kadar asagıdan bakmadı 9 aydadada acılma ne kadar dıe baktılar yanı
merhaba cnım
hemen yapsınlar don aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?