- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.101
varıd tabiii 3 kere baş dönmesi yaşadım fena derecede altımdan yeri çektiler bildiğinnn
göğüsler şiş fenaa
dokundurmuyor damarları belliiii ...
aminnn canım darısı tüm isteyenlere...
baktım kuzum haber bekliyorum bebeğim...
ayy allahım yaaa gercekten salak en iyisi hiç baktırmamak gec görelim ama saglıklı görelim bosverinbencede bende öyle düşünüyorummm teyzem onların alttan bakması yüzünden düşük geçirdiii keseyi oynatmış bakan salak...
iyiym kuzucum bende fasulyemde iyi insallah cuma günü görmeye gidicez az kaldı insallah bu sefer görür de geliriz teyzesiiiyiym bebekim sen nasılsın.. sabah sabah talihsizlk yaşadım.. :26: ama sizden kopmak olomuyo hemen diğer pclere oturdum.. evede pc aldık iş bi tek nette onuda yarın halledicez inşallah.. siz napıosunuz fasulyen nasıll
iyiym kuzucum bende fasulyemde iyi insallah cuma günü görmeye gidicez az kaldı insallah bu sefer görür de geliriz teyzesiieve pc almanıza cok sevindimm artık evden de girebilirsin yasasınnn senin pcyi de yapsınlar hemen yormasınlar seni o bilgisayar senin bu bilgisayar benim
melaba kuzularr...benim bugün iş yerindeki pc bozuldu. sabahtan giremedim. bugün göçebe gibi takılcam diğer pclerde ... nasılsınız bakalım sunsine naptın canım.. eşine bildirdin miii ? nasıl söledin ne yaptı.. geçmişte yazmışsındır ama hiç okuyamadım
ben hamile oldugumu öğrendiğimde değerim 1002 falan dı.ertesi gün dr gittim bat geçeli 4 gün olmustu beni alttan muayene ettiler ve o gece hastanelik oldum düşük yaptım ama araştırdıgımda 4-5 haftalık bebeğin bundan etkilenmeyeceği ve sağlıksız sperm ve yumurta döllenmesi oldugu için vucudun bunu istemediğiydi.o gece değil belki 3-5 gün sonra yada daha sonra zaten bu düşük olacakmıs.Ama bekleyin ultrasonda bakıp görecekleri zamana kadar.allah kimseye yaşatmasın.
ayy allahım yaaa gercekten salak en iyisi hiç baktırmamak gec görelim ama saglıklı görelim bosverin
biliyomusun suncan o ayağımdan yer çekmesi bendede oldu.. ama reglimde az az devam ediyo.. :26:
valla ara ara bakıyo bisey görmek isteyip göremediginde sanırım baska arkadasımda 5 aylık hamile onun dru da 2-3 kere baktı hatta korktu o da ilk baktıgında 9 aylık hamiile olan arkadasa sordu o da korkma benimde bakıyo arada alttan dedivalla bana da mümkünse 9 ay bakmasın alttan ama benim drum cok alttan bakma taraftarı degil ben hamile degilken bile hep ultrasonla bakıyodu kiste miste
konusucaksın tabii canım yaa hem o zaman bizim pabucumuz dama atılıcak siz yeni hamişler ne sorsanız biz deneyimli olarak cevaplıycaz size ne ilgi ilgi görürsün bak az kaldıBende hamile kalıp ne yicem diye konuşmak istiyoruuuuuuuuum, banane yaaaaaaaaaaaaaa....
bugün olmazmışkiii..bilmem bişeyinin değişmesi gerekiyomuş.. bende buralarda böle takılcam napiim
kadın dr alttan bakmak isteyen özel hastanede zaten ben hiç sevmiyorum kadın kadın dogum uzmanını yaa erkekler daha samimi daha bilgili geliyo bana mutlaka işini cok iyi yapan memnun olunan kadınlarda vardır ama bana hiç denk gelmedine guzel valla
erkek doktormu
kadınlarn bı gorme merakı varkı sorma ozeldede dvlette ac alttan bakım sınır oluyorum
arkadaşlar hızınıza yetişmek mümkün değil 2 saat çıkayım dedim bir çok yazı yazılmış.baya hızlı ve aktif bir forum.tamamda evdeki işleri kim yapcak:))yazıları okumak baya zamanımı alıyor çocuklar okuldan gelcek yemek,iş beni bekliyor çıkmak istemesem de çıkmam gerek arada bir girebiliyorum işte.
kuzum ne diyetii yaaaaaaaaa hamileyim diye geliceksin az kaldı dikkat etmen gerek yemene içmene abur bubur cola ekmek seker gereksiz seyleri kes sebze ye bol bol bencediyete başlamak istiyoruuuummmmmmm
Bende hamile kalıp ne yicem diye konuşmak istiyoruuuuuuuuum, banane yaaaaaaaaaaaaaa....
neyse arada gel yetıs bıze ozaman
ozletme kendını
kuzum ne diyetii yaaaaaaaaa hamileyim diye geliceksin az kaldı dikkat etmen gerek yemene içmene abur bubur cola ekmek seker gereksiz seyleri kes sebze ye bol bol bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?