HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyiym kuzucum bende fasulyemde iyi insallah cuma günü görmeye gidicez az kaldı insallah bu sefer görür de geliriz teyzesiieve pc almanıza cok sevindimm artık evden de girebilirsin yasasınnnsenin pcyi de yapsınlar hemen yormasınlar seni o bilgisayar senin bu bilgisayar benim

arkadaşlar hızınıza yetişmek mümkün değil 2 saat çıkayım dedim bir çok yazı yazılmış.baya hızlı ve aktif bir forum.tamamda evdeki işleri kim yapcak:))yazıları okumak baya zamanımı alıyor çocuklar okuldan gelcek yemek,iş beni bekliyor çıkmak istemesem de çıkmam gerek arada bir girebiliyorum işte.

Bende hamile kalıp ne yicem diye konuşmak istiyoruuuuuuuuum, banane yaaaaaaaaaaaaaa....

ohohh ne güzell.. ilk buluşma gerçekleşecek yanii aldık bakalım bugün kablo alabilirsem yarında komşudan net çekicez.

ben halimsen şimdilik memnunum ama bakalım bidene laptop var onu kurarım olmazsaaa .. bende çareler tükenmesss

canım adam halen şoklardaaa inanamıyorr

pislikler minareyi çalan kılıfını hazırlar misali... ben bunun belgeselini izledim şekerim 4. haftada rahime yerleşme halen devam ediyor diyor bilim adamları... yurtdışında bilenem alttan bakmıyorlarr...

ayy allahım yaaa gercekten salak en iyisi hiç baktırmamak gec görelim ama saglıklı görelim bosverin

amin şekerim valla beklicem birazcıkkk

biliyomusun suncan o ayağımdan yer çekmesi bendede oldu.. ama reglimde az az devam ediyo.. :26:

hadi yaa kısss üstüne neyim görmüş olmayasınnnn

ne guzel valla
erkek doktormu
kadınlarn bı gorme merakı varkı sorma ozeldede dvlette ac alttan bakım sınır oluyorum

Bende hamile kalıp ne yicem diye konuşmak istiyoruuuuuuuuum, banane yaaaaaaaaaaaaaa....
konusucaksın tabii canım yaa hem o zaman bizim pabucumuz dama atılıcak siz yeni hamişler ne sorsanız biz deneyimli olarak cevaplıycaz size ne ilgi ilgi görürsün bak az kaldı

ne guzel valla
erkek doktormu
kadınlarn bı gorme merakı varkı sorma ozeldede dvlette ac alttan bakım sınır oluyorum
kadın dr alttan bakmak isteyen özel hastanede zaten ben hiç sevmiyorum kadın kadın dogum uzmanını yaa erkekler daha samimi daha bilgili geliyo bana mutlaka işini cok iyi yapan memnun olunan kadınlarda vardır ama bana hiç denk gelmedi

hahah
bız hepsıne bı sekılde yetısıoruz cnm D:

kuzum ne diyetii yaaaaaaaaa hamileyim diye geliceksin az kaldı dikkat etmen gerek yemene içmene abur bubur cola ekmek seker gereksiz seyleri kes sebze ye bol bol bence

tatlı çok yiyorum ben canımm ya ekmek falan hiiç yemiyorum ama tatlı makarna pilavsız duramıyorum ya kilo vermem lazımmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı günler melekleriiiimmmmm
bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
şşşşşt benide eklemeyi unutmayın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…