HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

banada
sımdı doktorum yıne kadın ama baya ozel tuzlu hast ondan hasta ısteklerı oncelıklı

hayırlı günler melekleriiiimmmmm
bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
şşşşşt benide eklemeyi unutmayın ama

amin bebeğim aminnn seninde kabul olsun inşallahhh unuturmuyuz lenn gece senin yüzünden gözüme uyku girmediii bebe sabaha kadar test sonucu aldım ya lennn

alışır zamanla o zaman bırak şokta kalsınn valla hiç bilmiyorum ümidimi kırmadan yıkmadan sonrasındada üzülmeden test yapcam Cuma günü..

hadi hayırlısı bakalım bebeişimmm

tatlı çok yiyorum ben canımm ya ekmek falan hiiç yemiyorum ama tatlı makarna pilavsız duramıyorum ya kilo vermem lazımmmm

Sigarayı bırakalı 11 ay oldu, bebek düşüneli 6 ay, 1 kimyasal yaşadım geçen ay, bu ay ki skorum 70küsür :)

amin bebeğim aminnn seninde kabul olsun inşallahhh unuturmuyuz lenn gece senin yüzünden gözüme uyku girmediii bebe sabaha kadar test sonucu aldım ya lennn

hadi hayırlısı bakalım bebeişimmm

benim testimmiydi len sonuç ne çıktı çok heyecanlı akşam gg den aldım bende ovulasyon testini. burda içinde 2 tane olan ovu. testi 7.5 tl 10 tane olan 50 tl. adet olunca onuda paylaşacamya zaten o zaman sorarım size nasıl yapılıyo diye. hahahaha bu gidişle wc de kaç dakika durduğumuda yazacam burdan tivitırı geçti burasıda

sen dıyet degıl pılates yap o zaman cnm
yaz youtube burcu ıle pılates dıe yap yap dur

boy varmıs sende bızde o da yok :S

evi gör canıım topundan lastiğine çemberine kadar var dvdleri dolu ebru şallının irade yok anacım napalım
Başlıyorum yarın sen hergün yaptınmı gizem de bana teşvik et

Zayıflamamız lazım bide bunun üstüne hamileliktede alırız müsait olunca vücut su içsek yarıyo biz napalımm

şekerim o suyun içinde ne var bende içsem yararmı

zayıflıktan ölcem bende gecen hafta 49 kiloydum 1 haftada 3 kilo verdim şmdi 46yım bu kiloda hamile kalmakda iyi değil bende kilo almaya çalışıyorum ne yesem yaramıyo yaaa alamıyorum birtürlü:26:

Canim zorda olsa uyuttuk. sonrada..... qnam velet kardes istemiyor herhalde dedim off zulumduuu... neyse bu gun tatil yqrin tekrar. bide.. kayinvalidemlerde gelecek nolacak halim bilmiyorummm...aynen ya sunshine bende senin muhabbetine cok guluyorumm.. benim gibi gevezesin sende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…