- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.121
kadın dr alttan bakmak isteyen özel hastanede zaten ben hiç sevmiyorum kadın kadın dogum uzmanını yaa erkekler daha samimi daha bilgili geliyo bana mutlaka işini cok iyi yapan memnun olunan kadınlarda vardır ama bana hiç denk gelmedi
kuzum ne diyetii yaaaaaaaaa hamileyim diye geliceksin az kaldı dikkat etmen gerek yemene içmene abur bubur cola ekmek seker gereksiz seyleri kes sebze ye bol bol bence
tatlı çok yiyorum ben canımm ya ekmek falan hiiç yemiyorum ama tatlı makarna pilavsız duramıyorum ya kilo vermem lazımmmm
canım adam halen şoklardaaa inanamıyorr
hadi yaa kısss üstüne neyim görmüş olmayasınnnn
hayırlı günler melekleriiiimmmmm
bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
şşşşşt benide eklemeyi unutmayın ama
sozde dıkkat ettıgım halde kılo alıp duruyorum bende :S
odemden sanırım dıyet yapsak mı
kac kg sun boyun kac
hayırlı günler melekleriiiimmmmm
bugün amin dediğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah
şşşşşt benide eklemeyi unutmayın ama
alışır zamanla o zaman bırak şokta kalsınnvalla hiç bilmiyorum ümidimi kırmadan yıkmadan sonrasındada üzülmeden test yapcam Cuma günü..
tatlı çok yiyorum ben canımm ya ekmek falan hiiç yemiyorum ama tatlı makarna pilavsız duramıyorum ya kilo vermem lazımmmm
1.68-65 Canımmm ama dengesiz vücudum 65 kilonun hepsi popiştegöğsüm 75 bile değil düşünn
amin bebeğim aminnn seninde kabul olsun inşallahhh unuturmuyuz lenn gece senin yüzünden gözüme uyku girmediii bebesabaha kadar test sonucu aldım ya lennn
hadi hayırlısı bakalım bebeişimmm
sen dıyet degıl pılates yap o zaman cnm
yaz youtube burcu ıle pılates dıe yap yap dur
boy varmıs sende bızde o da yok :S
Herkese gunaydin
sunshine tekrar hayirli olsun. canim.
Sigarayı bırakalı 11 ay oldu, bebek düşüneli 6 ay, 1 kimyasal yaşadım geçen ay, bu ay ki skorum 70küsür :)
Zayıflamamız lazım bide bunun üstüne hamileliktede alırız müsait olunca vücut su içsek yarıyo biz napalımm
Yaramasın artık yeter yaaa ala alaaaa, bunalım yaptı bizi şu yarayanlar :)
Zayıflamamız lazım bide bunun üstüne hamileliktede alırız müsait olunca vücut su içsek yarıyo biz napalımm
günaydınnnnn canikom benim bugun daha iyicesin inşallahhhh:13:
akşam neler konuşmuş kız bu hatunlar koptumm hele esraya çok güldümmmm oğlunu uyutamamış ya bi türlüüüü velet uyumuyo falan ayyhhhh gece 4 te uyandım uyuyamadım açtım onları okudum
Okulda geldin mi şeker, Çağan uyudu mu akşam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?