- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.141
şekerim o suyun içinde ne var bende içsem yararmı
zayıflıktan ölcem bende gecen hafta 49 kiloydum 1 haftada 3 kilo verdim şmdi 46yım bu kiloda hamile kalmakda iyi değil bende kilo almaya çalışıyorum ne yesem yaramıyo yaaa alamıyorum birtürlü:26:
yaa bana anlatma böyle şeyler aşırı moralim bozuluyo valla
gece 2de waffle ye yat alırsın ahah
neler deniyorum olmuyo anam bende gram yok kız halaya oğlan dayıya demişler benim halamda dayımda zayıf tecavüz kaçınılmazsa keyfini çıkar demişler iki taraftanda darbeli olursa zevkini çıkarıyorsun benim gibi. ama kimse bişeye benzetemiyo yemiyorum sanıyolarda yediklerimi görünce maşallah diyorlar
neler deniyorum olmuyo anam bende gram yok kız halaya oğlan dayıya demişler benim halamda dayımda zayıf tecavüz kaçınılmazsa keyfini çıkar demişler iki taraftanda darbeli olursa zevkini çıkarıyorsun benim gibi. ama kimse bişeye benzetemiyo yemiyorum sanıyolarda yediklerimi görünce maşallah diyorlar
Aaaaah ah, sen kızarmış ekmeğin üstüne tereyağ, onun üstünede nutella sürüp hiç zevkin doruklarına ulaştın mı? Di mi Gizem?
evi gör canıım topundan lastiğine çemberine kadar var dvdleri dolu ebru şallının irade yok anacım napalım
Başlıyorum yarın sen hergün yaptınmı gizem de bana teşvik et
derım tabı yap kız ben yazn yapıordum nasıl ınceldım popom solemesı ayıp 100 cm ıdı 92 ye ınmıstı
ama sonra kaza gecrıdık doktor 2 ay basma dedı hop butun pıltes esyalatı ardıyeye
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah kesinlikle
odemden de olabilir tatlım ama alıyosak da bosver yaa dogumu bebegi ve kendi saglıgımızı riske atmadıgımız surece bossveeerrrr dogumdan sonra verilirsozde dıkkat ettıgım halde kılo alıp duruyorum bende :S
odemden sanırım dıyet yapsak mı
İşe aşırı yarıyo canım ya bende başlicam yarın vallaa :)
geçmiş olsun şimdide hamile platesine başla bence kontrollü alırsın kiloyu :)
odemden de olabilir tatlım ama alıyosak da bosver yaa dogumu bebegi ve kendi saglıgımızı riske atmadıgımız surece bossveeerrrr dogumdan sonra verilirhem hayatımızda hiç düsünmeden yiyebilecegimiz baska zaman olmuycak hep dikkat ediyim derdi tadını cıkaralım yemenin bence benimde cok iştahım acıldı yemek yemekten zevk alır hale geldim önceden ihtiyactı resmen simdi zevk
hamıle pılatesıne korkuyrı doktora sorcam 2 ay bıtınce baslarım herhalde
odemden de olabilir tatlım ama alıyosak da bosver yaa dogumu bebegi ve kendi saglıgımızı riske atmadıgımız surece bossveeerrrr dogumdan sonra verilirhem hayatımızda hiç düsünmeden yiyebilecegimiz baska zaman olmuycak hep dikkat ediyim derdi tadını cıkaralım yemenin bence benimde cok iştahım acıldı yemek yemekten zevk alır hale geldim önceden ihtiyactı resmen simdi zevk
ebru şallının görmüştüm ben carrefourda hergün 1 saat yapsan bebişede iyi gelir hem :)
canım sımdı rıskım varmı yokmu bılmıorum kı ınsallah sorunsuzdur ogrenmeden yapmak korkutuyor benı
haklısın canım bi sor için rahat etsiin :)ben pilavdan makarnadan kopsam veririm kilo aslında ama olmuyoooo
degilim bebegim yaa ne zayıfıZayıfsan zevk tabiii :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?