HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yaa bana anlatma böyle şeyler aşırı moralim bozuluyo valla
gece 2de waffle ye yat alırsın ahah

yaa bana anlatma böyle şeyler aşırı moralim bozuluyo valla
gece 2de waffle ye yat alırsın ahah

neler deniyorum olmuyo anam bende gram yok kız halaya oğlan dayıya demişler benim halamda dayımda zayıf tecavüz kaçınılmazsa keyfini çıkar demişler iki taraftanda darbeli olursa zevkini çıkarıyorsun benim gibi. ama kimse bişeye benzetemiyo yemiyorum sanıyolarda yediklerimi görünce maşallah diyorlar

Aaaaah ah, sen kızarmış ekmeğin üstüne tereyağ, onun üstünede nutella sürüp hiç zevkin doruklarına ulaştın mı? Di mi Gizem?

Ben düğünden önce 55 kiloydum canım eşimi gör 1.90 boyu 60 kiloydu kışın uçmasın diye cebine taş koycaktım nerdeyse ona kilo aldırcam derken bende aldım valla gece yemelerimiz çok arttı işte.eşim 10 kilo aldı bende aldım onla uuff
Gece yesen alırsın bebeğim aslındaa ama ilginç ya keşke senin gibi olsam :)

evi gör canıım topundan lastiğine çemberine kadar var dvdleri dolu ebru şallının irade yok anacım napalım
Başlıyorum yarın sen hergün yaptınmı gizem de bana teşvik et

derım tabı yap kız ben yazn yapıordum nasıl ınceldım popom solemesı ayıp 100 cm ıdı 92 ye ınmıstı
ama sonra kaza gecrıdık doktor 2 ay basma dedı hop butun pıltes esyalatı ardıyeye

derım tabı yap kız ben yazn yapıordum nasıl ınceldım popom solemesı ayıp 100 cm ıdı 92 ye ınmıstı
ama sonra kaza gecrıdık doktor 2 ay basma dedı hop butun pıltes esyalatı ardıyeye

İşe aşırı yarıyo canım ya bende başlicam yarın vallaa :)
geçmiş olsun şimdide hamile platesine başla bence kontrollü alırsın kiloyu :)

sozde dıkkat ettıgım halde kılo alıp duruyorum bende :S
odemden sanırım dıyet yapsak mı
odemden de olabilir tatlım ama alıyosak da bosver yaa dogumu bebegi ve kendi saglıgımızı riske atmadıgımız surece bossveeerrrr dogumdan sonra verilir hem hayatımızda hiç düsünmeden yiyebilecegimiz baska zaman olmuycak hep dikkat ediyim derdi tadını cıkaralım yemenin bence benimde cok iştahım acıldı yemek yemekten zevk alır hale geldim önceden ihtiyactı resmen simdi zevk

Zayıfsan zevk tabiii :):)

demı ama dogru dıyorsun
zevkıımıze bakalaım sınırlı sure

Zayıfsan zevk tabiii :):)
degilim bebegim yaa ne zayıfı57 kiloydum hamile kalmadan önce boyum da 1.65 daha simdiden 2 kilo aldım aslında ilk 3 ayda almam geren kiloyu ben aldım bile su andan itibaren hiç almamam lazım ama sanslıyım ki dra daha cuma gidicem tam olarak ve o benim 57 kilo oldugumu hiç bilemicek 2 kilo kardayım dün kociş dalga geciyo 80i görürmüyüz diyehayatım dikkat etmekle gecti yaa valla saldım gitti su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…