- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.161
makarna neysede pılav cok tehlıkelı
tabı makanrada kremalı salcalı peynırlı yaglı olamdıkca
degilim bebegim yaa ne zayıfı57 kiloydum hamile kalmadan önce boyum da 1.65 daha simdiden 2 kilo aldım aslında ilk 3 ayda almam geren kiloyu ben aldım bile su andan itibaren hiç almamam lazım ama sanslıyım ki dra daha cuma gidicem tam olarak ve o benim 57 kilo oldugumu hiç bilemicek 2 kilo kardayım dün kociş dalga geciyo 80i görürmüyüz diye hayatım dikkat etmekle gecti yaa valla saldım gitti su an
kuzum valla zayıf degilim hayatımda hiçbi zamanda olamadım bitek evlenirken 50 kiloya düştüğümü gördüm zaten herkes verem oldum sandı evlendikten sonra cok almadım allahtan 55 falan oldum eger calısıyosam kilo veriyorum evdeysem alıyorum calısmak cok yarıyo bana en güzel spor oay allahııımm 59 cidden kiloluymuşsunnn
kuzum valla zayıf degilim hayatımda hiçbi zamanda olamadım bitek evlenirken 50 kiloya düştüğümü gördüm zaten herkes verem oldum sandı evlendikten sonra cok almadım allahtan 55 falan oldum eger calısıyosam kilo veriyorum evdeysem alıyorum calısmak cok yarıyo bana en güzel spor o40lı kilolarmı en son orta okulda gördüm mesela lisede üniversiteye gidiyorum sanıyolardı beni
Şşşşşşt yeni hamileler ilk üç ay oturun poponuzun üstüne yok spor mupor sonra zaten yürüyüş zorunlu, 3 ayın keyfini çıkarın, zevke varın. Aman Allahım sabahtan beri yeme zevki, oturma zevki, bebeklerde zevkten oldu tabiiii :) Ni kadaaa zevkimize düşkünüz
İyisin bence canııım şükreett :):) ben yarın platese başlıyım en iyisi
Herkese gunaydin
sunshine tekrar hayirli olsun. canim.
benim testimmiydi len sonuç ne çıktı çok heyecanlıakşam gg den aldım bende ovulasyon testini. burda içinde 2 tane olan ovu. testi 7.5 tl 10 tane olan 50 tl. adet olunca onuda paylaşacamya zaten o zaman sorarım size nasıl yapılıyo diye. hahahaha bu gidişle wc de kaç dakika durduğumuda yazacam burdan tivitırı geçti burasıda
Okulda geldin mi şeker, Çağan uyudu mu akşam?
Canim zorda olsa uyuttuk. sonrada..... qnam velet kardes istemiyor herhalde dedim off zulumduuu... neyse bu gun tatil yqrin tekrar. bide.. kayinvalidemlerde gelecek nolacak halim bilmiyorummm...aynen ya sunshine bende senin muhabbetine cok guluyorumm.. benim gibi gevezesin sende....
Şşşşşşt yeni hamileler ilk üç ay oturun poponuzun üstüne yok spor mupor sonra zaten yürüyüş zorunlu, 3 ayın keyfini çıkarın, zevke varın. Aman Allahım sabahtan beri yeme zevki, oturma zevki, bebeklerde zevkten oldu tabiiii :) Ni kadaaa zevkimize düşkünüz
degilim bebegim yaa ne zayıfı57 kiloydum hamile kalmadan önce boyum da 1.65 daha simdiden 2 kilo aldım aslında ilk 3 ayda almam geren kiloyu ben aldım bile su andan itibaren hiç almamam lazım ama sanslıyım ki dra daha cuma gidicem tam olarak ve o benim 57 kilo oldugumu hiç bilemicek 2 kilo kardayım dün kociş dalga geciyo 80i görürmüyüz diye hayatım dikkat etmekle gecti yaa valla saldım gitti su an
haydi belirtilerin varsa yazda bizde bilelim
gözün kör olmayaa ayhh nasıl koptummmmdoktorun korkusuna 2 kiloyu saklıyon sanki sen vermicen o kiloyu doktor vercek ayhh anammm karnım ağrıdııı
napıyım kuzucum yaaa azarlıcak bilse oooo daha 2 günde 2 kilo masallah valla diye imalı bakıslar atıcak sinir edicek benii tipik dr yanii en iyisi bilmesin ben sonra verirken o kiloyu da verilicekler hesabıma katıcammm
başdönmesi filn öle hemen başladımı yahu maaşallahh sizin bebişler pek hareketli olcak anlaşılan. pıt diye 4 gün önceden de gösterdi kendisini
ahahahahahaaa karakaplı deftere yaz kızım ordan 2 kilo daha
gözün kör olmayaa ayhh nasıl koptummmmdoktorun korkusuna 2 kiloyu saklıyon sanki sen vermicen o kiloyu doktor vercek ayhh anammm karnım ağrıdııı
napıyım kuzucum yaaa azarlıcak bilse oooo daha 2 günde 2 kilo masallah valla diye imalı bakıslar atıcak sinir edicek benii tipik dr yanii en iyisi bilmesin ben sonra verirken o kiloyu da verilicekler hesabıma katıcammm
hahaha alemsın
kız aman diyim hiperaktif neycim olurlardaa abouwwwwwwwwwwwwww koca yetiyor zaten benimbaşıma birde küççük kocam olmasın
olurmu olur canından bezdirir..sende tez zamanda kilo verirsin peşinden koşucam diye. hem hiperaktif çocuklar zeki oluyomuş..
işte bosverdim gitti kuzum gercekten 80i görürüm bu gidişle agzım hiç bos kalsın istemiyorum ama olsun 150 kilo da olsam bosverdimyemene içmene yine dikkat et dedigim gibi sadece platese agırlık ver o zaman hem senin bata az kaldı sayılır platesi bile dikkatli yap
sabah sağ kasığıma bi sancı girdi 30 sn.falan ama nasıl sancıııbide sabahtan beri belim kopuyoo 23ünde yumurtladım mikmik oldu o gün bilemiyorum amaa
olurmu olur canından bezdirir..sende tez zamanda kilo verirsin peşinden koşucam diye. hem hiperaktif çocuklar zeki oluyomuş..
cocuk dedıgın bıraz yaramaz olurmus ama bıleemıyorum bızım halımız nıce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?