HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay allahııımm 59 cidden kiloluymuşsunnn

ay allahııımm 59 cidden kiloluymuşsunnn
kuzum valla zayıf degilim hayatımda hiçbi zamanda olamadım bitek evlenirken 50 kiloya düştüğümü gördüm zaten herkes verem oldum sandı evlendikten sonra cok almadım allahtan 55 falan oldum eger calısıyosam kilo veriyorum evdeysem alıyorum calısmak cok yarıyo bana en güzel spor o40lı kilolarmı en son orta okulda gördüm mesela lisede üniversiteye gidiyorum sanıyolardı beni

Şşşşşşt yeni hamileler ilk üç ay oturun poponuzun üstüne yok spor mupor sonra zaten yürüyüş zorunlu, 3 ayın keyfini çıkarın, zevke varın. Aman Allahım sabahtan beri yeme zevki, oturma zevki, bebeklerde zevkten oldu tabiiii :) Ni kadaaa zevkimize düşkünüz

İyisin bence canııım şükreett :):) ben yarın platese başlıyım en iyisi

hahahahaha alemsın tabı cnm zevk ısı bu ısler

İyisin bence canııım şükreett :):) ben yarın platese başlıyım en iyisi

işte bosverdim gitti kuzum gercekten 80i görürüm bu gidişle agzım hiç bos kalsın istemiyorum ama olsun 150 kilo da olsam bosverdimyemene içmene yine dikkat et dedigim gibi sadece platese agırlık ver o zaman hem senin bata az kaldı sayılır platesi bile dikkatli yap

Herkese gunaydin
sunshine tekrar hayirli olsun. canim.

sağol canım benim darısı 2.ye sana

kızım git len döfecem seni heee sürekli rüyamdaydınnn ne biliyim saçma sapan bi rüyaydı yarısını hatırlamıyorum bile gece 4 te uyandım

Okulda geldin mi şeker, Çağan uyudu mu akşam?

heheee evet yeliz bebişim güzel konuya ayak bastın tebrik koyuyorum sana

gecenin 4 nde oturup o muhabbeti okuyunca gülme krizine girdim yataktaaa heheheheh velet uyumuyor diyosun bide ayhhh anam karnım ağrıdı gülcem diee

len ne kadar geveze karı varsa hepsi burdaa heeee 1 saat bile olmadı gideli gene sayfalarca yazışmışlarrrr

bebeğide kendi zevkimiz için yapıyoruz zatennn

gözün kör olmayaa ayhh nasıl koptummmm doktorun korkusuna 2 kiloyu saklıyon sanki sen vermicen o kiloyu doktor vercek ayhh anammm karnım ağrıdııı
haydi belirtilerin varsa yazda bizde bilelim

sorun kızlar söyleyeyimmm sabah yazdıydım bir kaç belirtiyiiii

göğüslerime dokunamıyorum çok sancıyorrrr damarları belli oldu dik dik duruyorlar öyleee sağ kasığımda batma olmuştuu özo nunda dediği gibi nefes kesecek gibi bir kere oldu birde başım çok döndü 3 gün üst üstee

başdönmesi filn öle hemen başladımı yahu maaşallahh sizin bebişler pek hareketli olcak anlaşılan. pıt diye 4 gün önceden de gösterdi kendisini

başdönmesi filn öle hemen başladımı yahu maaşallahh sizin bebişler pek hareketli olcak anlaşılan. pıt diye 4 gün önceden de gösterdi kendisini

kız aman diyim hiperaktif neycim olurlardaa abouwwwwwwwwwwwwww koca yetiyor zaten benimbaşıma birde küççük kocam olmasın

ahahahahahaaa karakaplı deftere yaz kızım ordan 2 kilo daha

sabah sağ kasığıma bi sancı girdi 30 sn.falan ama nasıl sancıııbide sabahtan beri belim kopuyoo 23ünde yumurtladım mikmik oldu o gün bilemiyorum amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…