- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.181
hahaha kızz töbe de töbeeee şekerim ben yemem gene veririm yaramaz çocuk da bir fena oluyorki hiç çekilmess yaff
bende var bi dene.valla canım pek tavsiye etmiyorum. sen bence şimdiden biraz akıllı uslu olsun die dua et.
şaka bi yana insanın kendi çocuğu olunca ne bilim ya yaramazlık yapsada kızamıyo işte.
belkide yumoşla spoş birleşmesidirsabah sağ kasığıma bi sancı girdi 30 sn.falan ama nasıl sancıııbide sabahtan beri belim kopuyoo 23ünde yumurtladım mikmik oldu o gün bilemiyorum amaa
valla şekerim büyük lokma ye büyük konuşma. ne yapcan yaramaz çocuğun olursa o senin eserin sonuçta
bahane çok senin yaptığın çocuk bu derim kcoama
can onlar can atılırmı satılır mı yerım ben onları
unuturmuyum ayoll ilk size yazacam zaten...
teyzem deidki sakın gidip muayene olma kaç haftalıksa ona göre gidersin 5 haftadan önce gitme bebek küçükse göremiyorlar seni ikna edip alttan falan bakarlar düşük tehlikesi oluyor onda dedi.. sonucunu al bana söyle ben buradaki bizim doktorlarla görüşürüm dedi nediyorsunuz sizzz
Allah seni ne yapsın emi. yine güldürdün beni. tek başına mı yaptı kocan.
benim testimmiydi len sonuç ne çıktı çok heyecanlıakşam gg den aldım bende ovulasyon testini. burda içinde 2 tane olan ovu. testi 7.5 tl 10 tane olan 50 tl. adet olunca onuda paylaşacamya zaten o zaman sorarım size nasıl yapılıyo diye. hahahaha bu gidişle wc de kaç dakika durduğumuda yazacam burdan tivitırı geçti burasıda
ne atması ya. içine sokacaksın bak görürsün.
hahahahaaa çoğu senin sipoşundan kaynaklı derim
Kis benim annem de dedi ilk uc ay asagidan bakarlar merak etme diye.. Kain 9 kuratj 2 bebek kide dusugu var.. Uzmanlasti yani :))) Ayrica doktor oyle bir riski olsa zaten bizde biliriz yapmayiz dedi.. Hurafe yani , asagdan bakinca gormesi daha net diye ole yapiyolarmis zaten azcik kapidan bakiyorlar. Korma sakin Allah`in izniyle bisi olmaz..
sabah sağ kasığıma bi sancı girdi 30 sn.falan ama nasıl sancıııbide sabahtan beri belim kopuyoo 23ünde yumurtladım mikmik oldu o gün bilemiyorum amaa
şöyle anlatayım. ben de aynen yeğenlerimi çok severdim. ablam da bana bi seninki olsunda görürsün sevmek ne demekmiş derdi. bende içimden abla daha ne kadar sevebilirm die düşünürdüm. şimdi ise canımdan bir parça o. anlatılacak gibi değil. yaklaşık 8 ay sonra göreceksin tatlım. ah ahh.sokmammı kız yegenımı nereme sokcagımı sasırıyorum kendı evldıma ne olurum acaba
iyi de senin kocanda hiç cevap vermiycekmi. ohooo benimki olsa... ben zaten vazgeçip tamam benim suçum derim o kadar yani
Hadi bakalim insallah dolleniyolardir su anda kuzucum:)) ovulasyonda cift cizgiyi gordukten sonra bi 4-5 gun kasik agrisi cektim bende hatirlarsin hatta dollenmiyolarsa da dusunce yoluyla dolluycem ben simdi onlari diye hikayeler yazmistim:)))sende iyi dusun su an karsilasti sposla yumos hasretle sarildilar birbirlerine birdaha hic ayrilmamam uzere soz verdiler diye dusun:))))(
şöyle anlatayım. ben de aynen yeğenlerimi çok severdim. ablam da bana bi seninki olsunda görürsün sevmek ne demekmiş derdi. bende içimden abla daha ne kadar sevebilirm die düşünürdüm. şimdi ise canımdan bir parça o. anlatılacak gibi değil. yaklaşık 8 ay sonra göreceksin tatlım. ah ahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?