HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende var bi dene.valla canım pek tavsiye etmiyorum. sen bence şimdiden biraz akıllı uslu olsun die dua et.
şaka bi yana insanın kendi çocuğu olunca ne bilim ya yaramazlık yapsada kızamıyo işte.

can onlar can atılırmı satılır mı yerım ben onları

Kis benim annem de dedi ilk uc ay asagidan bakarlar merak etme diye.. Kain 9 kuratj 2 bebek kide dusugu var.. Uzmanlasti yani :))) Ayrica doktor oyle bir riski olsa zaten bizde biliriz yapmayiz dedi.. Hurafe yani , asagdan bakinca gormesi daha net diye ole yapiyolarmis zaten azcik kapidan bakiyorlar. Korma sakin Allah`in izniyle bisi olmaz..

oy oy. yaz cicim herkes bişeylerden faydalanıyo.ya. bende sipariş ettim ovulasyon testlerinden. söylemesi ayıp ilk defa milli olucam. inşallah becerebilirim kullanmayı. bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum.

gözüm korktu yanii biraz bekleyelim bakalım birr olmas olmas bana denk gelince olacağı tutar

sabah sağ kasığıma bi sancı girdi 30 sn.falan ama nasıl sancıııbide sabahtan beri belim kopuyoo 23ünde yumurtladım mikmik oldu o gün bilemiyorum amaa

Hadi bakalim insallah dolleniyolardir su anda kuzucum:)) ovulasyonda cift cizgiyi gordukten sonra bi 4-5 gun kasik agrisi cektim bende hatirlarsin hatta dollenmiyolarsa da dusunce yoluyla dolluycem ben simdi onlari diye hikayeler yazmistim:)))sende iyi dusun su an karsilasti sposla yumos hasretle sarildilar birbirlerine birdaha hic ayrilmamam uzere soz verdiler diye dusun:))))(

sokmammı kız yegenımı nereme sokcagımı sasırıyorum kendı evldıma ne olurum acaba
şöyle anlatayım. ben de aynen yeğenlerimi çok severdim. ablam da bana bi seninki olsunda görürsün sevmek ne demekmiş derdi. bende içimden abla daha ne kadar sevebilirm die düşünürdüm. şimdi ise canımdan bir parça o. anlatılacak gibi değil. yaklaşık 8 ay sonra göreceksin tatlım. ah ahh.

oy oyy. çok güzel dedin. hasretle kucaklaşıyorlar şimdi. hadi bakalım

ayy canım ya ınsallah kocamı asker yolunda bekledıgım gıbı sımdı yavrumu beklıorum

demın annemı kandırdım kızlar aradım cumartesı kadın gelcek benım ısım var dısarı cıkcam gelde yanında kal camlar sılıncek dedım
gelcek sabah sonra kadın gelmedı dıcem gezelım dıcem hop hastanye

Selam kizlar,

Aman ne yazmissiniz okumadim hepsini valla .. Sunshinecim cikti mi kan sonucun degerin ne ? Hadi hayirlisi olsun ins hersey guzel ve yolundadir..

Kizlar varmi bugun baska guzel haberler?
Bende daha yeni geldim eve polisten 15 gun sonra fln bir daha gidicez sonra 3 ay icinde ckicak ins oturma izni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…