HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ıı hadı cnm gozun aydın

henuz yenı bır hamıs haberı yok ama ıns gelıcek beklıoruz

Kizlar benim ev cingene cadiri gibi valla .. Kirli temiz camasirlar heryerde, eve supurge acmadim iki haftadir les gibi toz, ama icimden biraz gelmiyor bisi yapmak. Kocis polisten sonra beni eve birakti ise gitti, bende hooop yataga geri.. Cok tembelim valla canim hep yatmak istiyor.. Bir iki saat Allah`im guc istek versede topasam su evi iki kap yeek yapsam pek iyi olcak ama sanki ogle uykusu zamani geldi

ohh ne guzel keyfını sur donemın ben calısıyorum ve dıger ıslerı de ev supurme camasır bulasık yemek hepsınıde yapıyorum
ustelık delı gbı de uyukluyorum ne komplıke ya :S

aa evet hatırladım canımmm sonumda sana benzesiiinn

kaçırdımmı ben canımmm ne dedieler polisleer izin çıktımıı ?

arkadaslar konuyu biraz dağıtsak mı acaba?zaten saplantı oldu bende de yardımcı olursanız?Ne bileyim bir konu bulalım onun üzerine yazışalım.Test yapıpta inşallah çift çizgi gören olursa tekrar konuya döneriz.

buldummmmm buldummmm kızlarr bu insanlar niye böyle sabırsızz oluyorlar niye uyuzlarr gün geçtikçe çekilmes oluyorlar

sabırsız olmak hangi konuda bazen gerekli bir şeydir sabırsızlık ama geneldede daha sakin yaşamak gerek hayatı.

herkese kal mı geldi yaaaaa:)

ben genelde sabırısz bir insanımdır. ama 9 ay 10 gün insana sabırlı olmayı öğretiyor canım. merak etme sen.

ne konuşalım ya. söyle konuşalım. hakkaten bana kal geldi. başımda ağrıyo ne diim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…