- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.201
Selam kizlar,
Aman ne yazmissiniz okumadim hepsini valla .. Sunshinecim cikti mi kan sonucun degerin ne ? Hadi hayirlisi olsun ins hersey guzel ve yolundadir..
Kizlar varmi bugun baska guzel haberler?
Bende daha yeni geldim eve polisten 15 gun sonra fln bir daha gidicez sonra 3 ay icinde ckicak ins oturma izni ..
slm melekler nasılsınız valla cok hızlısınız okumaya yetişemiyorum ...bugün neler yapıyorsunuz???
kız dur 4 gunde sancı mı olur
kedıdır kedı
Kizlar benim ev cingene cadiri gibi valla .. Kirli temiz camasirlar heryerde, eve supurge acmadim iki haftadir les gibi toz, ama icimden biraz gelmiyor bisi yapmak. Kocis polisten sonra beni eve birakti ise gitti, bende hooop yataga geri.. Cok tembelim valla canim hep yatmak istiyor.. Bir iki saat Allah`im guc istek versede topasam su evi iki kap yeek yapsam pek iyi olcak ama sanki ogle uykusu zamani geldi
Hadi bakalim insallah dolleniyolardir su anda kuzucum:)) ovulasyonda cift cizgiyi gordukten sonra bi 4-5 gun kasik agrisi cektim bende hatirlarsin hatta dollenmiyolarsa da dusunce yoluyla dolluycem ben simdi onlari diye hikayeler yazmistim:)))sende iyi dusun su an karsilasti sposla yumos hasretle sarildilar birbirlerine birdaha hic ayrilmamam uzere soz verdiler diye dusun:))))(
belkide yumoşla spoş birleşmesidir
tabıkı can can cene yapıyoruz
sende ne var ne yok cnm
bi hayal kuralım dedik
Kizlar benim ev cingene cadiri gibi valla .. Kirli temiz camasirlar heryerde, eve supurge acmadim iki haftadir les gibi toz, ama icimden biraz gelmiyor bisi yapmak. Kocis polisten sonra beni eve birakti ise gitti, bende hooop yataga geri.. Cok tembelim valla canim hep yatmak istiyor.. Bir iki saat Allah`im guc istek versede topasam su evi iki kap yeek yapsam pek iyi olcak ama sanki ogle uykusu zamani geldi
valla ne güzel ya bende çalışıyourm bi yandan size bakmaya çalışıyorumm...bende hiç bişi yok çalışmalara devam..
gecmez sonra gunler guzelım ondan bu kadar erken kurma evet ıns hamılesındır ıns olmustur bu kez ama olmayınce nasıl uzulunur cok ıı bılıyorum
haklısın canımm işte napalım umut etmekten başka elimden bişey gelmiyo
sabırsız olmak hangi konuda bazen gerekli bir şeydir sabırsızlık ama geneldede daha sakin yaşamak gerek hayatı.
herkese kal mı geldi yaaaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?