HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aşkın anlamını konusabiliriz.

evlililğin,eşlerimizin bizler için ne ifade ettiğini bazen onlara haksızlık yapıp yapmadıgımızı yada onların bize.

müzik zevklerimizden,okudugumuz kitaplardan hatta izlediğimiz dizilerden konusabiliriz.

ıyı bakalım benım dısızm umutsuz ev kadınları ve yalan dunya :)

Herkese merhaba, yeni hamileler var sanırım topikte. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim bt yarın, 3 gün önceye kadar her sabah idrar testi yaptım ama negatif hep hatta erken gebelik testi fortel de yaptım oda negatif. Yarın sabah ilk idrarla yapsammı acaba idrar testi ?

ıyı bakalım benım dısızm umutsuz ev kadınları ve yalan dunya :)

ben gecen sezon ve ondan önceki sezon yer gök aşka bayılırdım ama mahvettiler diziyi izlemiyorum artık.2 haftadır kanal d deki merhameti izliyorum.ve pargalı ölene kadar muhteşem y.y izledim artık izlemiyorum çünkü bir kadınla baş edemeyen bir imparatorluk.

Merhaba arkadaslar yeni hamilelerimizi kutluyor ve sevgiyle kucakliyorum :) kullandigimiz folik asit az da olsa bas dönmesi ve bulanti yapiyor bunlari gebelik belirtisi sanabiliriz bana gecen ay öyle oldu sonra doktorum folik asit tabletleri yapar dedi

kacta dıyorlar ya canım

15:00 bi gelmedi odaa artık kızlara dedimki sapığınız oldum sizin haa dedim numaramı aldılarda onlar arayacakalrmış

sabırsızlanma inş herşey güzel olacak.hadi en başta sen kafanı dağıt anlat bakalım eşinle nasıl tanıştın?

aynı yerde çalışıyoruz kuzucuğum ben işe başladığımda o askerdeydi 4 ay sonra o geldi iğğğ dedim tipsize bak hele muhattap bile olmuyordum sonradan nolduysa olduu kandırdı beni mikropp kanka ayağınaa

gercekler cnm ne yapacaksın tarıhte ona benzerlerı yasanmıs
ben de yenılıge ole kapalıyım yenı bı ton dızı cıkıor ızlemıorum

bence cıkabılır sen yarın yap bakalım bızede haber ver

bende cok sukur ne hamılelık ne de folık asıt bas donmesı oldu mıdemde gaz cok fazla var ondan oluyor ama cıddı bır bulantı degıl cok sukur

saat 15 oldu sekerım ara sen ara

ne güzel pek bir romantik demekki seni içten içe beğenmiş:)Allahım hep yüzünüzü güldürsün.

hiç gülücegim yoktu valla yaaa bizde aynı yerde calısıyoduk ben işe basladıgımda esimde yıllık izindeydi geldi beni de işe yeni baslayan insana yardımcı olalım ayagıyla kandırdı ne kadar cana yakın yardımsever bi insan diye düsündüm ve etkilenme oldu megerse o onun kandirma politikasıymıs benden baska işe yeni baslayan kimseye yardımcı oldugunu görmedim cünkü daha sonra

bu adamlarda cın cın
ıı numara ımıs ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…