- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.221
ben genelde sabırısz bir insanımdır. ama 9 ay 10 gün insana sabırlı olmayı öğretiyor canım. merak etme sen.
ne konuşalım ya. söyle konuşalım. hakkaten bana kal geldi. başımda ağrıyo ne diim.
öfffffffffffffffffffff hala çıkmadı şu sonuçççççç kafaları yicemmmmm
aşkın anlamını konusabiliriz.
evlililğin,eşlerimizin bizler için ne ifade ettiğini bazen onlara haksızlık yapıp yapmadıgımızı yada onların bize.
müzik zevklerimizden,okudugumuz kitaplardan hatta izlediğimiz dizilerden konusabiliriz.
ıyı bakalım benım dısızm umutsuz ev kadınları ve yalan dunya :)
aminnnn canımaa evet hatırladım canımmm sonumda sana benzesiiinn
kacta dıyorlar ya canım
sabırsızlanma inş herşey güzel olacak.hadi en başta sen kafanı dağıt anlat bakalım eşinle nasıl tanıştın?
ben gecen sezon ve ondan önceki sezon yer gök aşka bayılırdım ama mahvettiler diziyi izlemiyorum artık.2 haftadır kanal d deki merhameti izliyorum.ve pargalı ölene kadar muhteşem y.y izledim artık izlemiyorum çünkü bir kadınla baş edemeyen bir imparatorluk.
Herkese merhaba, yeni hamileler var sanırım topikte. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim bt yarın, 3 gün önceye kadar her sabah idrar testi yaptım ama negatif hephatta erken gebelik testi fortel de yaptım oda negatif. Yarın sabah ilk idrarla yapsammı acaba idrar testi ?
Merhaba arkadaslar yeni hamilelerimizi kutluyor ve sevgiyle kucakliyorum :) kullandigimiz folik asit az da olsa bas dönmesi ve bulanti yapiyor bunlari gebelik belirtisi sanabiliriz bana gecen ay öyle oldu sonra doktorum folik asit tabletleri yapar dedi
cnm ne kadARlık evlisin ne zamndır deniodun normal yolla oldu deme
15:00 bi gelmedi odaa artık kızlara dedimki sapığınız oldum sizin haa dedim numaramı aldılarda onlar arayacakalrmış
aynı yerde çalışıyoruz kuzucuğum ben işe başladığımda o askerdeydi 4 ay sonra o geldi iğğğ dedim tipsize bak hele muhattap bile olmuyordum sonradan nolduysa olduu kandırdı beni mikropp kanka ayağınaa
15:00 bi gelmedi odaa artık kızlara dedimki sapığınız oldum sizin haa dedim numaramı aldılarda onlar arayacakalrmış
aynı yerde çalışıyoruz kuzucuğum ben işe başladığımda o askerdeydi 4 ay sonra o geldi iğğğ dedim tipsize bak hele muhattap bile olmuyordum sonradan nolduysa olduu kandırdı beni mikropp kanka ayağınaa
hiç gülücegim yoktu valla yaaa bizde aynı yerde calısıyoduk ben işe basladıgımda esimde yıllık izindeydi geldi beni de işe yeni baslayan insana yardımcı olalım ayagıyla kandırdı ne kadar cana yakın yardımsever bi insan diye düsündüm ve etkilenme oldu megerse o onun kandirma politikasıymıs benden baska işe yeni baslayan kimseye yardımcı oldugunu görmedim cünkü daha sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?