HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

heh iyi bari. benden sonrada diyeceksin die çokk korktum

saat 15 oldu sekerım ara sen ara

aradım gül hanım diye açtılar telefonu hahahahaha meşhur oldum

ne güzel pek bir romantik demekki seni içten içe beğenmiş:)Allahım hep yüzünüzü güldürsün.

amin cnaım cümlemiziiiii

ahahaha kandırıkcı pislerr komedi bizim hikaye ben hiç sevmiyordum benim keltoş yaa öğğ iğğğ diyordum şimdi çok seksşi geliyo

aşkın anlamı benim için kızım demek. gerisi boşşş.

evlilik benim için çok önemli. ben geç evlendim. çünkü gerçekten benim yarım olacak kişi olmalı. öylesine olmamalı die düşündüm hep. ve öyle beklemediğim bi zamanda olduki. kısmet işte ah hey gidi günler.

eşime bazen değil çoğunluka haksızlık yapıyorum. ne yapayım ondan başka kime nazım geçsin.

dizi izlemeyi bırakalı 2 yıl oldu cicim. tam olarak bir bölümü izlemek açısından. öyle 10-15 dk izleyebildiğim diziler vardır evett. bazen de çok uzatıyorlar sıkılıyorum zaten. bu ara ihanet dizisine takılıyorum.

valla gözlerini oyardım tabii benden sonrada yardımseverlige devam etse yardım eden ellerini koparırdım hayatı boyunca bi daha yemegi bile benim yardımımla yemeye muhtac yasardı

bencede bencede 52:bu erkeklerin biraz gözünü korkutmak lazım. yoksa zor anacım bu kadınların işi.

valla bizimki de ilk görüste ask degil ben onun bana asık olmasına asık oldum ama simdi de onsuz bi hayat düsünemiyorum valla düsünüyorum da nasıl kanmısım ben bu ucuz numaraya

sunshine cım sonuç çkmadımı daha çok m.ettim değerini???bnde doktora gtcem de brzdan ondan:)) alttan muayene olmam inşallahh çok canım acıo yaaaaaaaaaaaa

çok güzel anlatmıssın elselcim.Allah kızınla eşinle bir ömür mutlu etsin.

valla bizimki de ilk görüste ask degil ben onun bana asık olmasına asık oldum ama simdi de onsuz bi hayat düsünemiyorum valla düsünüyorum da nasıl kanmısım ben bu ucuz numaraya

aynısı bana olan sevgisini bana olan nezaketine aşık oldum herzaman derim senin gül yüzüne kabak kafana hayran olmadık herhalde bey efendi diyorum adam çıldırıyorrr

sunshine cım sonuç çkmadımı daha çok m.ettim değerini???bnde doktora gtcem de brzdan ondan:)) alttan muayene olmam inşallahh çok canım acıo yaaaaaaaaaaaa

canım alttan muayaneyı kabul etme sakın haftaya bıdaha gıdersın sakın aklına kurt salma duurp dururken

CANIM SEN KAC YASINDAYDIN YASAMA ENERJINI KISKANIYORUM VALLA :d

26lık bir çıtırım ben şekerim :13:

kız mümkün olduğunca alttan etirme muayene... yok gıcık pislikler hala çıkmadı birazdaha beklicem valla kalkar gider başlarına yıkarım onların ben o polikliniği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…