- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.241
hiç gülücegim yoktu valla yaaa bizde aynı yerde calısıyoduk ben işe basladıgımda esimde yıllık izindeydi geldi beni de işe yeni baslayan insana yardımcı olalım ayagıyla kandırdı ne kadar cana yakın yardımsever bi insan diye düsündüm ve etkilenme oldu megerse o onun kandirma politikasıymıs benden baska işe yeni baslayan kimseye yardımcı oldugunu görmedim cünkü daha sonra
bence cıkabılır sen yarın yap bakalım bızede haber ver
saat 15 oldu sekerımara sen ara
ne güzel pek bir romantik demekki seni içten içe beğenmiş:)Allahım hep yüzünüzü güldürsün.
hiç gülücegim yoktu valla yaaa bizde aynı yerde calısıyoduk ben işe basladıgımda esimde yıllık izindeydi geldi beni de işe yeni baslayan insana yardımcı olalım ayagıyla kandırdı ne kadar cana yakın yardımsever bi insan diye düsündüm ve etkilenme oldu megerse o onun kandirma politikasıymıs benden baska işe yeni baslayan kimseye yardımcı oldugunu görmedim cünkü daha sonra
eğer yarın sabah idrar testinde çıkmazsave kırmızılar da gelmezse cumartesi kan testi yaptırırım
aradım gül hanım diye açtılar telefonu hahahahahameşhur oldum
amin cnaım cümlemiziiiii
ahahaha kandırıkcı pislerrkomedi bizim hikaye ben hiç sevmiyordum benim keltoş yaa öğğ iğğğ diyordum şimdi çok seksşi geliyo
valla gözlerini oyardım tabii benden sonrada yardımseverlige devam etse yardım eden ellerini koparırdım hayatı boyunca bi daha yemegi bile benim yardımımla yemeye muhtac yasardıheh iyi bari. benden sonrada diyeceksin die çokk korktum
aşkın anlamını konusabiliriz.
evlililğin,eşlerimizin bizler için ne ifade ettiğini bazen onlara haksızlık yapıp yapmadıgımızı yada onların bize.
müzik zevklerimizden,okudugumuz kitaplardan hatta izlediğimiz dizilerden konusabiliriz.
valla gözlerini oyardım tabii benden sonrada yardımseverlige devam etse yardım eden ellerini koparırdım hayatı boyunca bi daha yemegi bile benim yardımımla yemeye muhtac yasardı
kesınlıkle ole yap cnm ama ıns gelmez
aradım gül hanım diye açtılar telefonu hahahahahameşhur oldum
amin cnaım cümlemiziiiii
ahahaha kandırıkcı pislerrkomedi bizim hikaye ben hiç sevmiyordum benim keltoş yaa öğğ iğğğ diyordum şimdi çok seksşi geliyo
şimdide kelini öpüp seviyorum
aşkın anlamı benim için kızım demek. gerisi boşşş.
evlilik benim için çok önemli. ben geç evlendim. çünkü gerçekten benim yarım olacak kişi olmalı. öylesine olmamalı die düşündüm hep. ve öyle beklemediğim bi zamanda olduki. kısmet işte ah hey gidi günler.
eşime bazen değil çoğunluka haksızlık yapıyorum. ne yapayım ondan başka kime nazım geçsin.
dizi izlemeyi bırakalı 2 yıl oldu cicim. tam olarak bir bölümü izlemek açısından. öyle 10-15 dk izleyebildiğim diziler vardır evett. bazen de çok uzatıyorlar sıkılıyorum zaten. bu ara ihanet dizisine takılıyorum.
valla bizimki de ilk görüste ask degil ben onun bana asık olmasına asık oldum ama simdi de onsuz bi hayat düsünemiyorum valla düsünüyorum da nasıl kanmısım ben bu ucuz numaraya
bebeeemm bende sana bakınıyodum sigarayı anında bıraktın dimi dedigim gibi ilahi bir güç geldisunshine cım sonuç çkmadımı daha çok m.ettim değerini???bnde doktora gtcem de brzdan ondan:)) alttan muayene olmam inşallahh çok canım acıo yaaaaaaaaaaaa
sunshine cım sonuç çkmadımı daha çok m.ettim değerini???bnde doktora gtcem de brzdan ondan:)) alttan muayene olmam inşallahh çok canım acıo yaaaaaaaaaaaa
heh iyi bari. benden sonrada diyeceksin die çokk korktum
CANIM SEN KAC YASINDAYDIN YASAMA ENERJINI KISKANIYORUM VALLA :d
sunshine cım sonuç çkmadımı daha çok m.ettim değerini???bnde doktora gtcem de brzdan ondan:)) alttan muayene olmam inşallahh çok canım acıo yaaaaaaaaaaaa
26lık bir çıtırım ben şekerim:13:
kız mümkün olduğunca alttan etirme muayene... yok gıcık pislikler hala çıkmadı birazdaha beklicem valla kalkar gider başlarına yıkarım onların ben o polikliniği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?