HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bebeeemm bende sana bakınıyodum sigarayı anında bıraktın dimi dedigim gibi ilahi bir güç geldi

kesinle dediğin gbi oldu ilahi gücü çok hissettim hiç ama hiç cnm istemio artkkkk:)) doktora gdeym geleym konuşurz yneee bana dua edin de alttan fln bakmasın yaa uffff neseöptümmm kıslarrr hepiziiiii:)))))

aynısı bana olan sevgisini bana olan nezaketine aşık oldum herzaman derim senin gül yüzüne kabak kafana hayran olmadık herhalde bey efendi diyorum adam çıldırıyorrr
ayy cok güldüm yaa kendimi sende gördüm bende diyorum hep iyki beni kandırmıssın da evlenmişsin yoksa evde kalırdın vallaahalbuki benim kocişim dünyanın en iyi kocasıdır nasıl anlayıslı temiz kalpli sevgi dolu ayy yerim ben onuuu nasıl özledimm havada kaparlardı ama işte havalanmasın diye son olarak beni bulabilirmiş gibi davranıyorum

kesinle dediğin gbi oldu ilahi gücü çok hissettim hiç ama hiç cnm istemio artkkkk:)) doktora gdeym geleym konuşurz yneee bana dua edin de alttan fln bakmasın yaa uffff neseöptümmm kıslarrr hepiziiiii:)))))
tamam kuzum bekliyoruz güzel haberlerle gel insallah bebecigi göremezsen de üzülme daha cok küçük annesi azcık zamana ihtiyacı var

bebekcim adam izin dönüşü şoke olmustur şirkete melek gelmiş diye ne yapsın.hala aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
canımm ya cok tesekkür ederimyok ben ayrıldım evlendikten 4 ay sonra falan aynı departmanda calısamıyodu evliler esimin departmanı degişicekti ee vardiyalı calısıyoduk zaten ben ordan emekli olmucagıma emindim adamın rahatını bozmuyım yerinden edip dedim ve cıktım

way way way demekkı testın hassasıyetı cokmus normalde cıkmaz dıorlar bak bendede kac gun oncededn cıktı sendede testlerı artık dahha ıı urettıolar herhalde

yenıden bı tey tey tey yapalım

anam kız kalp krizi geçirteceklerdi banaa 4 haftalıkmış yavrucuğum... niye düşük dedim dediki daha yeni büyüdükç.e artık haftaya yaptırın 2 - 3 katı artar dedi...

ohh cok sükür canımm küçücük bi kuzucukmuşş oo sen dra direk haftaya git simdi gitsen göremezsin hiç gidip kafanı karıstırma bence

evet canım teyzemde dedi o miniciktir daha gitme haftaya falan git dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…