- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.281
canım gözün aydın allahım kucagınada almayı nasip etsin
kızlar değerr 165.8 miş 4 haftalık hamileisn dediler...
haydin halaayaa kızzz artık rqhat raht çekebilirimmm
ucundan tutuyum kızzzz
ayyyy ne güzel her gün birimiz böyle heyecanla test sonucu beklesek hamile olmayan kalmayacak inşallah:)yüzüme bir gülümseme oturdu vallahi.bu topikte kimlerin heyecanını paylaştık böyle halka genişliyor.
ayyyy ne güzel her gün birimiz böyle heyecanla test sonucu beklesek hamile olmayan kalmayacak inşallah:)yüzüme bir gülümseme oturdu vallahi.bu topikte kimlerin heyecanını paylaştık böyle halka genişliyor.
Bu topikte hamile olmayan 1 kisi bile kalmiycak canim oyle ugurlu ki topigimizz sizin haberlerinizlede daha ne halaylar cekilecek:))))
inşşallah bende veririmiyimki hamileyim die yazarmıyımki
senin neyin eksik kız tabi ki yazacaksın.. o zaman halay çekmeyi bilmeyen ben senin için öğreneceğim :)))
Bu topikte hamile olmayan 1 kisi bile kalmiycak canim oyle ugurlu ki topigimizz sizin haberlerinizlede daha ne halaylar cekilecek:))))
bu naısl bir konuşmaaa böyle bu topikteki herkes hamile kalacak başkaaa yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkk unutmayın
o ne biçim laf öyle tabikide vericeksinnnn
Tabiiki sende hamile kalicaksin kuzum benim su kistten bi kurtulalim hele goruceksin haziranda sende buraya hamileyim diye yazicaksin bizde artik halay cekmekten yorgunluktan bayginlik geciricez :)))
agzın ne dıyor senın topıgımız annesı
bıgun gercekten anne olup yavrunu alcakasın tabıgı kucagına
Nesrincim neden olmasın bir şarkı var ya "BENİM HALA ÜMİDİM VAR" diye.Allahım nasip edecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?