- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.301
hergün şok üstüne şok yaşıyorum Allah beni büyük bir sınava aldı sanırım
kızlar bildiğiniz gibi patoloji sonucumu almıştım doktor bu raporla alakalı bi açıklama yapmadı bana dış gebelik dedi sadece ama ben bikaç akşamdır farklı prof.lara mail atıyorum az önce kontrol ettim 2 tanesinden cevap gelmiş pataloji raporumu göndermiştim kendilerine ve gelen cevap şu:
Kadın Hastalıkları ve Doğum / Gebelik
siz dış gebelik değilsiniz gelişmemiş iç gebelik bozulmuş gebe en az 3 ay gebe kalma düşük sebeplerini araştır
27/02/2013
ben düşük mü yapmışım anlamadımki.
yok arkadaş yaaa ben çocuk falan istemiyorum bu ne böyle her Allah ın günü bişey öğreniyorum
Kızlaaaarrr bebeğimin bugün kalp atışlarını gördüm ve duydum çok sağlıklıymış :)) darısı isteyenlere inşallah!!!
Kızlaaaarrr bebeğimin bugün kalp atışlarını gördüm ve duydum çok sağlıklıymış :)) darısı isteyenlere inşallah!!!
canım sen nıye kendını baska baska doktorlarda uzuyorsun madem doktoruna guvendın devam et sen degılmısın kı onun sozuyle yavrundan gecen
bak cnm benden sana solemesı normalde her kurtajda doktorlar 3 ay demek zorunda ama kımısı demıor
saglıklı seklı bu ama bence uzme o guzel canınıbunlarla sen pazartesı gıtmıcekmıydın doktora
ay cok guzelll
Allahım bızlereede nasıp et
kızlar bildiğiniz gibi patoloji sonucumu almıştım doktor bu raporla alakalı bi açıklama yapmadı bana dış gebelik dedi sadece ama ben bikaç akşamdır farklı prof.lara mail atıyorum az önce kontrol ettim 2 tanesinden cevap gelmiş pataloji raporumu göndermiştim kendilerine ve gelen cevap şu:
siz dış gebelik değilsiniz gelişmemiş iç gebelik bozulmuş gebe en az 3 ay gebe kalma düşük sebeplerini araştır
27/02/2013
yok arkadaş yaaa ben çocuk falan istemiyorum bu ne böyle her Allah ın günü bişey öğreniyorum
27/02/2013
aayyy ne güzel yaa maşallah rabbim nazardan saklasıninşallah kucağına aldığın günleride görürsün çok sevindim senin adınaaa
ya p.tesi gideceğim evet ama ben şüphelendiğimden değil sadece pataloji sonucunu açıklamadı diye meraklandım sadece elime verdi kağıdı bi açıklama yapmamıştı sebebini öğrenebileceğimizi söylemişti patalojide ama söylemedi bende meraktan araştırdım adamın başına ne gelirse meraktan gelirmiş4
rüyalarım gerçek oldu galiba :26:
ama ben zaten mayıs konusunda kararlıydım yaa mayısta hamile kalacaktım dün akşam karar verdim iyiki vermişim mayısa kadar gelmiyorum buraya hepiniz allah a emanet olun
şakka ya şakasizsiz olmaz
Ay inşallah canlarım.. çok farklı bir duygu yaaa hamile olduğumu yeni anladım ...yarın da birkaç test yaptırmam gerekicekmiş aç karnına sabahtan onları yaptırcam..6+1 olmuş bebeğim.. hemen büyümüş hızlıca :) nazar değmesin ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... başta cimcimesultan'a!!!
Maşallah sana arkadaşım, hayırlı huzurlu sağlıklı evladın olsun inşallah... Bu mutluluk paha biçilemez di mi?
Canımcım dr. demedi mi embriyo tüplerde, rahimde değil diye. Ben dedi diye hatırlıyorum, rahim harici nerde olursa olsun dış gebelik sayılıyo. Çok fazla deşme bence artık. Bırak akışına be güzelim, kendini yiyip bitiriyon. Bundan 1 sene önce gebelik mi düşünüyodun. Geçen seneki bu zamanlarını düşün
canım ben seni hamile biliyordum ne oldu sorunmu oldu
Ay inşallah canlarım.. çok farklı bir duygu yaaa hamile olduğumu yeni anladım ...yarın da birkaç test yaptırmam gerekicekmiş aç karnına sabahtan onları yaptırcam..6+1 olmuş bebeğim.. hemen büyümüş hızlıca :) nazar değmesin ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... başta cimcimesultan'a!!!
kız sen gelcen tabı cımcıme teyzesız mı kalsın yavrucaklar
sen doktoruna sor canım canınıda sıkma
ama bak benden tavsıye ben 3 ay kndı ırademle korundum dusukten sonra ıyıkıde ole olmus onun acısı gecmeden bır yavru psıkolojı darman duman cok zor olurdu sımdı yenı yavrumun aruzusu ıcındeyım ama o zamna kı farklı ıdı yanı nasıl anlatım sen anla
ooyyy teyzeleri kurban olur onlara
benimde ilk gebeliğimde olması üzdü beni tabiki yeri ayrı ama olsun ikincisi daha sağlıklı olacak biliyorum cuma akşamı rüyamda gördüm mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim
super ıste ozamana kadar kendın ıcın bırseyler yap
kendın ıcın ye ıc gez sonra bebegın ıcın yapıcan herseyı unutma sekerım
canım cok guzel yaa
erkenden de kalp atsını duydun buda guzel bısey herkes senın kadar sanslı olmuyor ya
ayy rabbım nasıp etsın tum ısteyenlere
geçen sene bu zamanlarda evli bile değildimamaaaan umursamıyorum artık zaten dün akşam karar almıştım mayısa kadar korunurum diye. yarından itibaren kendime meşgale bulmam lazım yoksa kafayı yicem
öyleydim canım 5 haftalıkken sonlandırıldı malesef. geçen hafta salı kürtaj oldum dış gebelikmiş. benim bebeğim anası gibi aceleciymiş rahme gitmek zor gelmiş müsait biyerde kalmış sol tüpte
Canim cok sevindim yaa ne kadar guzel duygulardir bunlar eminim ki saglikla kucagina al insallah bende cuma gidicem insallah gorurum kucugumu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?