- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.321
ooyyy ne güzel bi dua olmuş görmemiştim amiiiiiiinnnnnnnn
mayısta kalsam şubatta doğar kışın büyütür yazın salarım çayırlara süt kuzumuolur olur mantıklı kabul ediyorum mayısa kadar beklerim
İnşallah herkes şanslı olur ve duyar meleğinin pıtpıtlarını hepinize dua edicem... doktora gitmeden yasin okumuştum orda da hep ayetel kürsiyi okudum..Rabbim nasip etti.. Tamamına erdirir inş... herkesin evladını bağışlasın Rabbim
Canım büyük geçmiş olsun... Üzüldüm çok.. kıyamam yaa... demekki sağlıklı değilmiş cnım..inşallah Rabbim sana nasip eder bekletmeden meleğini
görürsün canım görürsün inşallah... ben de korkuyordum ama meğer pıt pıtları başlamış bilebol bol ceviz fındık badem yemek gerekliymiş bu 3 ay :))
Canım büyük geçmiş olsun... Üzüldüm çok.. kıyamam yaa... demekki sağlıklı değilmiş cnım..inşallah Rabbim sana nasip eder bekletmeden meleğini
kış cocugu etcen hee dırenclı olur bebe
heee bide ruslar gibi kara yatırdımmı tamamdır anası gibi marazlı olmasın bebekim babası gibi sağlam olsun elleme
yenı reglı günü 24 nesrinim eklersın canım benım
meleklerim şimdilik çıkıyorum adam aç gelecek yemek yapim biraz.
gelebilirsem gelirim gelemezsem kimse konuşmasın sayfalar çok ilerliyo takip etmek zor oluyo
hepinizi seviyooore öpüldünüzsaygılar
hemen doktor tuyolarından verbakım cevız badem fındık cepte baska ne dedı ne yapın ne yapmayın dedı
çok teşekkür ederim canım bende çok üzüldüm ağladım zırladım ama geçti. rabbim sabrını verdi inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğimi de verir
kız ne yapacan ben ne yapsam akşama
Nesrincim neden olmasın bir şarkı var ya "BENİM HALA ÜMİDİM VAR" diye.Allahım nasip edecek inşallah.
cnm mide bulantısı daha çok psikolojik oluyor ama çok hissedersen soda ve gazoz iç faydası olur dedi.. bitki ve karışımlı çaylardan uzak dur dedi.. ayakta fazla durma çok yürüme ve yat dinlen dedi.. asla ağır kaldırmak yok sinirlenmek yok dedi.. sinirlenince kan basıçlı olarak plesantaya gidiyor ve Allah korusun bebek kordondan düşüyor dedi...bi de 3 ay ilişki yasak dedi... bi de nur topu gibi 4.5 cm kistim varmış zararı yok dedi ama bazen ağrı yapıyor olsun buna da şükür
kıyamam ya... aferin sana çok güçlüymüşsün.. Rabbim sana en iyisini versin inşallah canım benim
biz taşındık ya şimdi kayınvalidemin karşısına hergün ordayız isyan edicem az kaldıkara bahtım kör talihim yaa.
makarna yap hi,hiih
:)) ben kaç gündür bu şarkıyı söylüyorummm
hiç bir belirtisi olmasa da....( psikolojik olduğunu düşündüğüm hafif bir bel ağrısı dışında)
batım yarın....
düzeltimm canım
oo ne zaman test yapcan hayırlısı ıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?