HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hemen doktor tuyolarından verbakım cevız badem fındık cepte baska ne dedı ne yapın ne yapmayın dedı

Canım büyük geçmiş olsun... Üzüldüm çok.. kıyamam yaa... demekki sağlıklı değilmiş cnım..inşallah Rabbim sana nasip eder bekletmeden meleğini

çok teşekkür ederim canım bende çok üzüldüm ağladım zırladım ama geçti. rabbim sabrını verdi inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğimi de verir

meleklerim şimdilik çıkıyorum adam aç gelecek yemek yapim biraz.
gelebilirsem gelirim gelemezsem kimse konuşmasın sayfalar çok ilerliyo takip etmek zor oluyo

hepinizi seviyooore öpüldünüz saygılar

hemen doktor tuyolarından verbakım cevız badem fındık cepte baska ne dedı ne yapın ne yapmayın dedı

cnm mide bulantısı daha çok psikolojik oluyor ama çok hissedersen soda ve gazoz iç faydası olur dedi.. bitki ve karışımlı çaylardan uzak dur dedi.. ayakta fazla durma çok yürüme ve yat dinlen dedi.. asla ağır kaldırmak yok sinirlenmek yok dedi.. sinirlenince kan basıçlı olarak plesantaya gidiyor ve Allah korusun bebek kordondan düşüyor dedi... bi de 3 ay ilişki yasak dedi... bi de nur topu gibi 4.5 cm kistim varmış zararı yok dedi ama bazen ağrı yapıyor olsun buna da şükür

çok teşekkür ederim canım bende çok üzüldüm ağladım zırladım ama geçti. rabbim sabrını verdi inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğimi de verir

kıyamam ya... aferin sana çok güçlüymüşsün.. Rabbim sana en iyisini versin inşallah canım benim

gazozda asıt var ama ya :S
bıde dusuk rıskı mı varmıs neden 3 ay ılıskı yasak bızde sımdılık bısıyok dedı kondomla haftada ıkıye musade var

ay erıse gıtse kıst de neden olmus kı ay :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…