- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.341
normalde ben battan sonraki sabah yani cuma sabahı yapmak istiyordum,ama dayanamyacağım galiba belki bu akşam yaparım:))
dua edin nolurrr
0 Olsa iyi -100 falan
Herkeze iyi akşamlar kafayı yıyecem arkdaşlar yardımcı olun ne olur.3 aydır düzensiz adet görüyordum aralıkta 9 gün ocakda 5 gün gecıkmeli oldum 11 ocak da en son oldum bugun 16. Gün hiçbirşey yok hiç böyle olmamıştım 1 hafta geçtiğinde test yaptım negatifti kesinlikle yok dedim ama hastalanmadım bu pazartesi yine yaptım yine negatif bu sefer kesinlikle hamile dğilim dedim yarın için doktordan randevu aldım hormanlarlamı alakalı diye ama bugun gitmeden önce yine bir testyapıyım dedim hiçbir umudum yokken arkadaşlar 2. Çizgi silik di ve hiç bekletmedimde tahlili hemen 2. Çizgiyi silk bi şekilde gördüm kafayı yıyecem bu nasıl olur acaba tahlıl mı yanlış yada geç yumurtlamış olabilirmiyim yarını merakla bekliyorum böyle birşey başına gelmiş olan varmı ?inşaallah hamileyimdir.
bence yarın sabah ılk ıdrarınla yap :)
ay hadı ınsallahhh bende merak ettım sımdı
kızlar değerr 165.8 miş 4 haftalık hamileisn dediler...
yarın sabah değilde bu akşam yapsam sonuç sağlıklı olmaz mı??
bence bastan tavrnı koy yoksa nasıl baslarsa ole gıder konuya acılen el at cnm
kızlar listede benimde ismim vardı ama olmadı malesef dün adet oldum.
sanırım hiçte olmıcak.
haber vermek istedim.iyi akşamlar
anam kız kalp krizi geçirteceklerdi banaa 4 haftalıkmış yavrucuğum... niye düşük dedim dediki daha yeni büyüdükç.e artık haftaya yaptırın 2 - 3 katı artar dedi...
evet canım teyzemde dedi o miniciktir daha gitme haftaya falan git dedi...
Slm kızlar baktım topik biraz olsun sakinleşmiş giriyim araya dedimbu topik kesinlikle uğurlu hiii ben diyim baksanıza hamileler topiği olucak yakında hamilelere yeni müjdesini alanlara öncelikle Allah'ım analı evlatlı sağlık versin onlara sonrada bizim olsun Bizde bağıra çağıra hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm diyelim hayırlısı inş.
İnsan oğlunun başına neler geliyor kaç gündür erkek olan nil haberini okuyorum öğle etkilendim ki ne desen boş anlamsız kalıyor hayat ne garip diyosun Allah'ım cümlemize ruh beden sağlığı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin kızlarHikayesini okuyunca dedim bedeninle ruhunun uyum içerisince olması ne büyük bir nimetmiş bize sıradan geliyormuş ....
Allah'a emanet olun yavrular
Kizlar bir 3 saat sekerleme yaptim sayfalar yine ucmus :))
Off yaa evde uyumak cok guzel ise gitmek istemiyorum yarin.( Bu arada noldu sunshine kan sonucunu aldi mi ?
meleklerim şimdilik çıkıyorum adam aç gelecek yemek yapim biraz.
gelebilirsem gelirim gelemezsem kimse konuşmasın sayfalar çok ilerliyo takip etmek zor oluyo
hepinizi seviyooore öpüldünüzsaygılar
canımmmmm tebrikk ederimmmmmmhayırlı olsunnnnn bende dün baktrdığımda 123 tü buğün braz daha artmıştrrr değerlermz çok yakınnn:)))) rabbim kucağımıza almayı nasip etsinnnnnnnnn
belirtilerin nelerdi varmıydı canım.hayırlı olsun bu arada Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin
Banacevap vercek kimse yok sanirimmmmm kustum sizeeee
Kizlar bugun dr randevum vardi kalp atislari icin ama malesef goremedi vajinal ultrasondan bakalim dedi sonrada haftaua gel kucuk sanirim dedi ondan alamadim kalp atislarini dedi yaein baska bi dr randevu aldim hamis ligimi ogrendigimden beri surekli sikinti yasiyorum sinirlerim bozuldu artik(((
başakkk kızz değerin kaç senin ne kadarlıkmışş kücük sıpoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?