HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Herkeze iyi akşamlar kafayı yıyecem arkdaşlar yardımcı olun ne olur.3 aydır düzensiz adet görüyordum aralıkta 9 gün ocakda 5 gün gecıkmeli oldum 11 ocak da en son oldum bugun 16. Gün hiçbirşey yok hiç böyle olmamıştım 1 hafta geçtiğinde test yaptım negatifti kesinlikle yok dedim ama hastalanmadım bu pazartesi yine yaptım yine negatif bu sefer kesinlikle hamile dğilim dedim yarın için doktordan randevu aldım hormanlarlamı alakalı diye ama bugun gitmeden önce yine bir testyapıyım dedim hiçbir umudum yokken arkadaşlar 2. Çizgi silik di ve hiç bekletmedimde tahlili hemen 2. Çizgiyi silk bi şekilde gördüm kafayı yıyecem bu nasıl olur acaba tahlıl mı yanlış yada geç yumurtlamış olabilirmiyim yarını merakla bekliyorum böyle birşey başına gelmiş olan varmı ?inşaallah hamileyimdir.

canım belkı oncekı testler bozuktu belkı gec yumurtladın belkıde bu test bozuk en saglıklı yontemı su durumda kan testı bence busekılde dusunup durmaktansa bı an once gıt ve kan ver
ıns bebıs gelıordur

bence bastan tavrnı koy yoksa nasıl baslarsa ole gıder konuya acılen el at cnm

sinirlerim alt üst sorma hiç bişey diyince ben kötü oluyorum napiyim daha önce çok yaşadık bu durumu.kayınvalidemn yardımcısı var yemek zaten yapılıyo yorulma sen boşuna falan hergün ordayız gece yarılarına kadar uyumaya eve gidiyoruz geçen çarşamba taşındık o günden beri durum bu.

Slm kızlar baktım topik biraz olsun sakinleşmiş giriyim araya dedim bu topik kesinlikle uğurlu hiii ben diyim baksanıza hamileler topiği olucak yakında hamilelere yeni müjdesini alanlara öncelikle Allah'ım analı evlatlı sağlık versin onlara sonrada bizim olsun Bizde bağıra çağıra hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm diyelim hayırlısı inş.

İnsan oğlunun başına neler geliyor kaç gündür erkek olan nil haberini okuyorum öğle etkilendim ki ne desen boş anlamsız kalıyor hayat ne garip diyosun Allah'ım cümlemize ruh beden sağlığı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin kızlar Hikayesini okuyunca dedim bedeninle ruhunun uyum içerisince olması ne büyük bir nimetmiş bize sıradan geliyormuş ....
Allah'a emanet olun yavrular

kızlar listede benimde ismim vardı ama olmadı malesef dün adet oldum.
sanırım hiçte olmıcak.
haber vermek istedim.iyi akşamlar

canım niye öyle dyosun olurya allahtan ümit kesilmez bende 1 yıldr bekliyom hiç olmıycakmış gibi bi his yok öyle düşünme olumsuzluk olumsuzluhu getirir rabbim ol derse olur allah tıbben imkansız olan kişilere bile çocuk nasip ediyo allahtan ümidini hiç kesme canım

Kizlar bugun dr randevum vardi kalp atislari icin ama malesef goremedi vajinal ultrasondan bakalim dedi sonrada haftaua gel kucuk sanirim dedi ondan alamadim kalp atislarini dedi yaein baska bi dr randevu aldim hamis ligimi ogrendigimden beri surekli sikinti yasiyorum sinirlerim bozuldu artik (((

belirtilerin nelerdi varmıydı canım.hayırlı olsun bu arada Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin

çok doğru söylemişsin arkadaşım..sağlıklı olduğumuz için nekadar şükür etsek azdır....
inş dediğin gibi birgün bizlerde bağıra çağıra güzel haber veririz uğurlu gelir bu topik

Kizlar bir 3 saat sekerleme yaptim sayfalar yine ucmus :))
Off yaa evde uyumak cok guzel ise gitmek istemiyorum yarin.( Bu arada noldu sunshine kan sonucunu aldi mi ?

aldım bebeğim 165.8 çıktı değer 4 haftalık sayılır dedi...

meleklerim şimdilik çıkıyorum adam aç gelecek yemek yapim biraz.
gelebilirsem gelirim gelemezsem kimse konuşmasın sayfalar çok ilerliyo takip etmek zor oluyo

hepinizi seviyooore öpüldünüz saygılar

he kızzz o sayfaları okumak günlük 1 saat

canımmmmm tebrikk ederimmmmmmhayırlı olsunnnnn bende dün baktrdığımda 123 tü buğün braz daha artmıştrrr değerlermz çok yakınnn:)))) rabbim kucağımıza almayı nasip etsinnnnnnnnn

sağol tatlım ikimizinki hemen hemen aynı benimki senden az büyük galibaa

belirtilerin nelerdi varmıydı canım.hayırlı olsun bu arada Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin

canım baş dönmesi oldukça fazlaa... göğüslerime iğne batırsan patlıcaklar birde damarları belli oldu... sağ kasığımda da batma vardııııııı

sıkma canını olur böyle seyler geç dölllenme olmuştur.ilk zmanlar alamaması cok normal.haftaya gidince canavar gibi duyarsı inş.miniğin kalp atışlarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…