- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.361
sıkma canını olur böyle seyler geç dölllenme olmuştur.ilk zmanlar alamaması cok normal.haftaya gidince canavar gibi duyarsı inş.miniğin kalp atışlarını..
Beta yaptirali 15gun oluyo ozaman140 di doktorun hesaplarina gore 5hafta 6 gun luk olmasi lazim dedi
İnan takmayi cok isterim amaelde degil hep kotuyu dusunmeye basliyorum basindan beri hep stres hep sorun oldu korkuyotum artik
İnan takmayi cok isterim amaelde degil hep kotuyu dusunmeye basliyorum basindan beri hep stres hep sorun oldu korkuyotum artik
Kızlar çok dertliyim çoook( adetim 3. Gün kesildi gibi çok azaldı ve yumurtlama testim belirgin çıktı yarın kadın dogumcuya gideceğim ((
sitres yapma canım bebeğine zarar verirsin şuanda çok minikklerr görememiş olabilirr bence biraz zaman tanı... ben hala görmedim sadece sonucumu buluyorum 15 gün sonra gitcem bi test daha yaptır bir yükselme varmı ona baktır bence başakcım rahat ol gerilirsen oda gerilirrrr
Kızlar çok dertliyim çoook( adetim 3. Gün kesildi gibi çok azaldı ve yumurtlama testim belirgin çıktı yarın kadın dogumcuya gideceğim ((
fazla uçmuş bence bebişin daha ufak olduğu için duyamamış doktorun başka doktora git alttan muayene mümkün olduğunca ettirtme... benim deper 165.8 bana 4 aylık sayılır dediler seninki 5 yoktur
tatlım sende daha keseyi göremedn dimi???? ne dedi doktorla grüştün mü???
tatlım sende daha keseyi göremedn dimi???? ne dedi doktorla grüştün mü???
vaaaaaaaaaayyyy 4 aylık yaptınn kendiniiii hady bakalım bişi kalmadı şurda 5 ay kalmışşş:)))
Gitmesem ya kötü birşey duymaktan korkuyorum7 gün sürerdi ilk 4-5 gün de bayağı yoğun gelirdi
Canım normalde 7 gün sürerdi adetim 4 gün gecikmeli pazartesi adetim oldu ama dün ve bugün felaket sancim oldu. Bugün çok az geliyor nomalinden. Pedimde beyaz pis kokulu pıhtı vardı yumurtlama testi yaptım belirgin. Normal değil bunlar. Kadın dogumcu arkadaşıma sordum doktora git dedi..
git git ihmal etme sakınn belki minnak fln kaçmıştır içine:)))
yok canım teyzem dediki 15 gün en fazla bekle yada 1 hafta daha bekle şimdi değerindende belli ufacıktır o göremiyorum der alttan bakmak ister falan seninde canını sıkar biraz beklee dedi bende bekliyorum o sıradada gideceğim doktorumu seçiyorum hastanemi belirledim sıra doktorumdaa
sen naptın bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?