- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.381
kız benimki bir garip 30 ocakta hastalanmıştım ben 5 gün sürüyorr ne ara hamiş kaldım anlamadımkliii
cnm ben buğün çıktım doktorumu seçtim ve gittim:) doktor keseyi görmeyi beklemioruz ztn değer daha çok küçük dedi ama ynede bakalım dedi.. ulturasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmışş bu bile bi belirti dedi keseyide 1 hafta sonra görebliriz ama haftaya cuma gel ki çarşamba göremezsek panik yapmayssın dedi yani sende haftaya cuma fln çıkablirsn dr.a cnm??
Ayy yok canım yaa hamilelik testim negatif düşük yapıyor da olabilirsin dedi arkadaşım
Ayy keşke üzerine görme olsa ama sancı neyin nesi bi de hamilelik testi negatif...
sinirlerim alt üst sorma hiç bişey diyince ben kötü oluyorum napiyim daha önce çok yaşadık bu durumu.kayınvalidemn yardımcısı var yemek zaten yapılıyo yorulma sen boşuna falan hergün ordayız gece yarılarına kadar uyumaya eve gidiyoruz geçen çarşamba taşındık o günden beri durum bu.
Ayy keşke üzerine görme olsa ama sancı neyin nesi bi de hamilelik testi negatif...
kızlar listede benimde ismim vardı ama olmadı malesef dün adet oldum.
sanırım hiçte olmıcak.
haber vermek istedim.iyi akşamlar
Kizlar bugun dr randevum vardi kalp atislari icin ama malesef goremedi vajinal ultrasondan bakalim dedi sonrada haftaua gel kucuk sanirim dedi ondan alamadim kalp atislarini dedi yaein baska bi dr randevu aldim hamis ligimi ogrendigimden beri surekli sikinti yasiyorum sinirlerim bozuldu artik(((
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canımm... bende önümüzdeki haftaya gideyim ozaman heyecanlandım şimdiiiiicuma ya en geç giderim artıkk
Canım sağlık ocağında test yapyirayim diyorum sadece. Sonuca göre daha sonra kadın dogumcuya gideyim dedim ben ama
Beta yaptirali 15gun oluyo ozaman140 di doktorun hesaplarina gore 5hafta 6 gun luk olmasi lazim dedi
cuma git ki kese oluşumu tam olsun :)) haftaya cuma yine yazışırz burdan doktordan gelnce:)) dikkat etmemz gerekiomuş bde kola cips hamburger fln yok.. çiftlik tavuğu dışında tavuk yemekte yok. günde süt ürünlernden(peynir,yoğurt,ayran,süt) toplamda 1lt tüketmemz gerekiomuşş.. kuru yemiş yicez cevizz flnn öleee.....
Canım sağlık ocağında test yapyirayim diyorum sadece. Sonuca göre daha sonra kadın dogumcuya gideyim dedim ben ama
Ayy yok canım yaa hamilelik testim negatif düşük yapıyor da olabilirsin dedi arkadaşım(
evet haftaya cuma yazışırızz burda yine... kuzum sabah 2 bardak süt içtim akşam canım çektş 2 kase yopurt yedim... sabah aç karna 5 kaşık pekmez içtim portakal elma yedim iyi bakıyorum kendime sabah kahvaltımı işte yapıyorum ekmek peynir zeytin domates falan... özellikle cevizzz çok faydalıymış bebişşşş birde kerevizzz
bence direk doktora git derim ama sen bilirsin...
selam kızlar batıma 6 gün var bugün test yaptım negatif çıktı ama iki gündür belimde ağrı var gebelik olabilir mi çok mu erken yaptım acaba hiç erken yapan var mı testi kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?