HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canımm... bende önümüzdeki haftaya gideyim ozaman heyecanlandım şimdiiiii cuma ya en geç giderim artıkk

evde jestler yapsan sole mum ısıgında oturmalr muzık dınlemeceler bı ıkı acaba bunlr ıcın erken kalkar mı hadı yemek neysede kalk 9 da falan demı

aaa
ama cok ıı yapmıssın baska doktora gıt aydınlatsın senı cnm sıkma canını ıns yarın cozulur asagıdan baktıgı halde mı goremedı duyamadı

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canımm... bende önümüzdeki haftaya gideyim ozaman heyecanlandım şimdiiiii cuma ya en geç giderim artıkk

cuma git ki kese oluşumu tam olsun :)) haftaya cuma yine yazışırz burdan doktordan gelnce:)) dikkat etmemz gerekiomuş bde kola cips hamburger fln yok.. çiftlik tavuğu dışında tavuk yemekte yok. günde süt ürünlernden(peynir,yoğurt,ayran,süt) toplamda 1lt tüketmemz gerekiomuşş.. kuru yemiş yicez cevizz flnn öleee.....

Ayy keşke üzerine görme olsa ama sancı neyin nesi bi de hamilelik testi negatif...

Slm kizlar

su sesiadetinmi gecikti. gecen ay benim de 5 gun gecikip adet olmustum. adet siyah gibi olmustu hafif parcacikli.. adet olmadan. sanah test yaptim negatifti. aksam adet oldum.. bende dusuk olmus olabilirmiyim diye.dusundum. ama ozaman test neden negatif olsun ki anlamadim...

evet haftaya cuma yazışırızz burda yine... kuzum sabah 2 bardak süt içtim akşam canım çektş 2 kase yopurt yedim... sabah aç karna 5 kaşık pekmez içtim portakal elma yedim iyi bakıyorum kendime sabah kahvaltımı işte yapıyorum ekmek peynir zeytin domates falan... özellikle cevizzz çok faydalıymış bebişşşş birde kerevizzz

Canım sağlık ocağında test yapyirayim diyorum sadece. Sonuca göre daha sonra kadın dogumcuya gideyim dedim ben ama

bence direk doktora git derim ama sen bilirsin...

Ayy yok canım yaa hamilelik testim negatif düşük yapıyor da olabilirsin dedi arkadaşım(

dusukde yapıor olsan cızgı cıft cıkar cunku hala kanında ve ıdrarında beta hcg hormonu yuksek oluyor zamanla dusuyor deger cnm bence su anda kıst falan varmı dıe dusun ve kontrol ettır

badem fındıkda yıyın kızlar
ben demın bır kavanoz kabuklarından ayıkladım hazırladım bademı kyıcem artık sureklı

selam kızlar batıma 6 gün var bugün test yaptım negatif çıktı ama iki gündür belimde ağrı var gebelik olabilir mi çok mu erken yaptım acaba hiç erken yapan var mı testi kızlar???

selam kızlar batıma 6 gün var bugün test yaptım negatif çıktı ama iki gündür belimde ağrı var gebelik olabilir mi çok mu erken yaptım acaba hiç erken yapan var mı testi kızlar???

adın gbıı heyecanlısın
erken cnm erken hamıle olabılırsın benımde belm kopuyordu resmen

ben bata 2 gun kala ogrendım bılgıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…