HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

arkadaşlar yeniyim aranızda konu açamadım burdan sorayım dedim.mart 3 de regl olmam gerek.ama bugün çok az.yani çamaşırımda bile yok sadece wc kağıdı ile temizlerken farkettim çok açık kırmızı gibi lekelenmem oldu.ama ben yinede dayanamayıp test yaptım.evde elimin altında vardı hazır.ikinci çizgi çok az belirgin çıktı.sizce hamilemiyimdir acabaa???

evet cnm hamılesın buyuk olasılıkla gozun aydın

çizgi 5-10 dk içinde çıktıysa hamilesindir.... aynısı bana oldu dün kanamam oldu çok az bugünde oldu test yaptım çizgi çıktı yarın kan testi yapcam ama benm ki pembe ddeğil kırmızı geldi....

adın gbıı heyecanlısın
erken cnm erken hamıle olabılırsın benımde belm kopuyordu resmen

ben bata 2 gun kala ogrendım bılgıne

EVET TATLIM YA HEYECANLIYIM SABIRSIZIM GERÇEKTEN :d:d NAPİM ELİMDE DEĞİL Kİ :)
BEN İLK BAŞTA BİR DÜŞÜK YAPTIM O YÜZDEN BÖYLE OLUYOR İŞTE BU SEFER HAYIRLISIYLA İSTİYORUM :)
OZAMAN BELİRTİ OLMA İHTİMALİ VAR YANİ BİRANDA ÇIKTI DÜN ÖĞLEN BAŞLADI TAM ORTASI NASIL AĞRIYOR :) ÖYLE İŞTE CANIM

hamilesindir canım büyük ihtimalle.. bazen adet öncesi lekelenme olabiliyomuşşş

ilk dk. bişi yoktu wc den çıkınca koydum bi kenara.biraz beklesin die.5-20 dk.arası diodu.20 dk .beklim dedim dayanamadım 5 dk. sonra gittim baktım hafif silik çıkmışş marım hamileyimdir :))))

Bal Tarçın Çörek otu yumurtaları çoğaltıyodu peki İncir kürü naapıyodu kızlar?

kız ebda dun geceki konuşmalarımıza çok gülmüş kızlar... anacım bi de bana sorun ... adam hastaaa. çağan uyumaz.... deliriyodumm

bugun adam iyice hasta oldu.. hemen kekkik bal kaynattım parol verdim yarında rapor alacak inş yarına iyileşir.......yarında iyileşmezse kayınvalidemler geliyor öbür gunee

kayınvaliden aranızda yatmıyor herhalde canım.gelirse gelsin.hem değişik bir fantaaaaaziii olur işte.sessiz sessiz çalışırsın,heyecanlı olur,bakarsın afrodizyak etkisi neyin yapar.sen kayınvalideli geceyi de değerlendir.

Bal Tarçın Çörek otu yumurtaları çoğaltıyodu peki İncir kürü naapıyodu kızlar?

oda yumurta çatlatmaya yarıyorrr

canım sen esraya bakma.onun fazla mik mikten başı döndü.incir kürü yumurta rezervlerini arttırıyor.btç yle aynı hizmet yani.eğer taze orta boy 3 tane gevrek havucu 20 dk kaynatıp,incir kürüyle birleştirirsen yumurtanı çatlatabilirsin de patladabilirsin de

anam hamiş yakaladım.... bence pozitiffffffffffff.

kız çatlatma değilmiydi incirrr.. soğan kürü yumurta çoğaltıyorrr... aaaa başım mı döndüü aaa başım döndüyse hamilemiyim:26:aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…