- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.401
hosbulduk anam nasılsın :)
iim kıss ayaktaaa uyyuuuyyyooorrruummmm
hoşgeldin esracııımmmm
Valla canım bilmiyorum ki erken gebelikse belki de çıkmadı. Ama eğer düşükse de üzülme erken dusukte bebek dogsa da sakat olma ihtimali yuksekmis..
arkadaşlar yeniyim aranızda konu açamadım burdan sorayım dedim.mart 3 de regl olmam gerek.ama bugün çok az.yani çamaşırımda bile yok sadece wc kağıdı ile temizlerken farkettim çok açık kırmızı gibi lekelenmem oldu.ama ben yinede dayanamayıp test yaptım.evde elimin altında vardı hazır.ikinci çizgi çok az belirgin çıktı.sizce hamilemiyimdir acabaa???
arkadaşlar yeniyim aranızda konu açamadım burdan sorayım dedim.mart 3 de regl olmam gerek.ama bugün çok az.yani çamaşırımda bile yok sadece wc kağıdı ile temizlerken farkettim çok açık kırmızı gibi lekelenmem oldu.ama ben yinede dayanamayıp test yaptım.evde elimin altında vardı hazır.ikinci çizgi çok az belirgin çıktı.sizce hamilemiyimdir acabaa???
adın gbıı heyecanlısın
erken cnm erken hamıle olabılırsın benımde belm kopuyordu resmen
ben bata 2 gun kala ogrendım bılgıne
Bal Tarçın Çörek otu yumurtaları çoğaltıyodu peki İncir kürü naapıyodu kızlar?
oda yumurta çatlatmaya yarıyorrr
kız ebda dun geceki konuşmalarımıza çok gülmüş kızlar... anacım bi de bana sorun ... adam hastaaa. çağan uyumaz.... deliriyodumm
bugun adam iyice hasta oldu.. hemen kekkik bal kaynattım parol verdim yarında rapor alacak inş yarına iyileşir.......yarında iyileşmezse kayınvalidemler geliyor öbür gunee
Bal Tarçın Çörek otu yumurtaları çoğaltıyodu peki İncir kürü naapıyodu kızlar?
oda yumurta çatlatmaya yarıyorrr
canım sen esraya bakma.onun fazla mik mikten başı döndü.incir kürü yumurta rezervlerini arttırıyor.btç yle aynı hizmet yani.eğer taze orta boy 3 tane gevrek havucu 20 dk kaynatıp,incir kürüyle birleştirirsen yumurtanı çatlatabilirsin de patladabilirsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?