- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Canım erkekler hep öyle der...ama yemez!!!aynen bu konuyu sakinken konuş ama....kız ben neler yaşadım...ohoooo bu o kadar basit geliyorki bana... amaaann herşey gelip geçiyor be canım... sen Allah'a dua et hep aile huzuru için...ama her evlilikte var bilmiyorum kaç yıllık evlisin ama ilk zamanlar olur bu... biz nerdeyse 4 yıllık evli olcaz.. eskiden bana kök söktürürdü burnumda getirirdi kaç kere boşancak olduk... ama zaman geçti ve şimdi ben bi çığrıyom kaçıyo herifherşeyin zamanı var canım sıkma canını
desteğin için teşekkür ederim tatlım... daha 8 aylık evliyim diyelim.. imzamda yazıyor zaten.. hiç kendimde değilim valla.. şurda vakit geçiriyorum güleyim diye ama yok yani..
Kızlar bu ay ne yaptığımı anlatıyorum size lütfen dikkatle okuyun:
öncelikle eşime keçiboynuzu kürü yaptım spermi hızlandırıyor ve sayısını çoğaltıyor..yarım litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 7-8 adet keçiboynuzunu ikiye üçe bölerek atın 3 dk. kaynatın ve ateşten indirin 20 dk. bekletin demlensin..sonra süzün ve aç karnına sabah ve yatarken de eşiniz iki kez olmak üzere içecek!!!
incir kürünü anlatıyorum: ben adetimin 2. günü başladım.. 1 litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 15 adet inciri ikiye bölüp atın..(incirin üzerinde pudra varsa yıkamanız lazım) 20 dk. kaynatın.. ateşten indirin ve ılıyana kadar bekletin..sonraz süzün ve cam bir şişeye koyun. 3 e bölün her yemekten 15 dk. önce için...ben ilk 10 günden sonra ymurtanın çatlamasını da sağlamak için ilk 10 dk. kaynadıktan sonra 2-3 adet gevrek havucu ikiye üçe bölerek kaynayan incirin içine attım. toplam 20 dk. o şekilde kaynattım..çatlamasını kolaylaştırıyor...21 gün uygulanacak!!
ymurtlama testlerinden aldım internetten.. tam 15. gün benden bir damla kahve leke gelmiş.. saraçoğlu sitesine mail attım bana bu günü değerlendirin diye döndü.. ben de değerlendirdim testte de zaten çift çizgi çıkmıştı.. sonra aynı gün akşam tekrar test yaptım silik çizgi çıktı demekki o gün çatlamıştı.. çift ve silik çizgi çıkan iki gün boyunca ilişki oldu.. sabaha kadar yattım. sabah ezanında uyandım abdest aldım ve belime eczaneden aldığım yakılardan vurdum...sıcak yumurtanın kolay çatlamasına ve spermin kolaylıkla içine girmesine ve rahme tutunmaya yardımcı oluyormuş kayınvalidem ve anneme göre... özellike düşüklerden sonra kasık ve bellerine yapıştırıp hemen ertesi ay hamile kalmış annem de kayınvalidem de eskiler öyle yaparmış hep
bir de destek olsun diye bal tarçın çörek otu yedim arada.... ,
manevi olarak da bol bol yasin beş vakit namazdan sonra dua, cuma günleri ezan ve sela arası dua,meryem suresi okudum... Ve rabbim bana verdi meleğimi inşallah darısı sizlere kızlaarr
kıslar benim ADI BATasıca canı çıkasıca bugün 4 saat gecikti ayyyyy inşallah gelmez buay
kıslar benim ADI BATasıca canı çıkasıca bugün 4 saat gecikti ayyyyy inşallah gelmez buay
İnşallah gelmesss
demin sordum bende ama gormedın galıba varmı haber dıye
ay ınsallah 9 ay kadar gelmez kendılerı
inşallahhhh:18:
ay inşallah canım yaa dün gece elimde patlayan yemeği o kadar hararetle yazdımki görmemişim en başta senin mesajın olduğunu kusura bakma
yok canım astagfurullah
oluyor ıste arada he he dıyıp gecıyoruz aynı hıslerı aynı duyguları yasamıyoruz ve bosuna zıtlasıyoruz o kadar ıste
ya bu deveyı guducen ya bı dıyardan gocucen hesabı
hiç gecikme yapmıyosa yarında gelmesse tamamdır bu iş..pis kırmızılar 9 ay boyunca hiiiiççç gelmez inşAllaahhh
aynen valla benimkinin burcu aslan yükseleni terazi benimde burcum terazi yükselenim aslan. sözde birbirimizi dengelicez hep dengeleyen benim valla alttan aldığı yok hiç benimkinin. ama allahtan siniri saman alevi gibi parlayıp geçiyo huyunu öğrendim artık sinirliyken hiç yaklaşmıyorum ağzımı açmıyorum siniri geçince kendisi geliyo kuyruğunu kıstırıp.
hangi evlilikte olmuyorki bu tarz kavgalar önemli olan orta yolu bulmak. eskiden olsam hani şu bekarkenki halim asla alttan almazdım cadı ve sinirliydim annemler dahil herkes seni alan yandı derdi ama evlilik insanı olgunlaştırıyormuş farkettim
karbonat testi yapan oldumu
kesinlikle öyle eger ıkı tarafta zıtlasıyorsa ıkınızde kaybedıyorsunuz asla bır taraf kazanmıyor
karbonat testi yapan oldumu
ben bugün yaşmaya denemeyi düşünüyorum
nesnes ben geçen ay yapmıştımbiraz kabarmıştı ama hamile değildim ki.. aceba böle süt gibi kahve gibimi kabarıp köpürmesi gerekiyyooo ??
hadi yapta paylas bakalım haberlerını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?