HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla benimkide öyleydi ilk 3 ay burnumdan geldi acaba yanlış kararmı verdim evlenerek diye düşünüyordum hergünüm kavgayla geçiyordu şimdi çok şükür düzeldi önceden o bağırırken sesimi çıkaramazdım şimdi ben bağırırken o ses çıkaramıyo zamanı var demekki herşeyin

desteğin için teşekkür ederim tatlım... daha 8 aylık evliyim diyelim.. imzamda yazıyor zaten.. hiç kendimde değilim valla.. şurda vakit geçiriyorum güleyim diye ama yok yani..

bebeğim üzme kendini bunda da vardır bir hayır de.
bak benim hödük dün akşam aradı 8,30da hazır ol yemeğe götürcem seni dedi sürpriz yapacak diye giyindim süslendim saçıma fön çektim makyajımı yaptım gayet şıktım geldi aldı arabayla ama sonra ne oldu biliyormusun meğersem yemeğe götürcem dediği arkadaşına mangal partisine götürcekmiş bi gittim herkes orda bütün arkadaşları. millet dumandan etkilenmemek için günlük kıyafetleriyle ben yine bülent ersoy gibi takıp takıştırmışım bi canlı kürküm eksik üstümde hiçbir özel günümüzü başbaşa geçirmedik zaten ne benim doğum günüm ne onun doğum günü nede sevgililer günü.

gecenlerde haberlerde istanbuldaki takı fuarını seyrediyoruz adamın biri sevgilisine 2.000 lira bütçe ayırmış evlilik teklifi etmek için tek taş bakıyor döndüm sen ne alcan bana bak elalem 2.000 lira bütçe ayırıyo dedim. ne dese beğenirsiniz kaymaklı yoğurt
hee al valla onada razıyım dedim. dün gece eli boş gelince hani benim yoğurdum dedim onu bile unutmuş hödük hee sahi yoğurt alcaktım dimi unuttum dedi. yoğurdu bile unutuyo adam daha ne diyim ben
yemekten sonra acil işi çıktı biyere gitmesi gerekti gidince bende mesaj attım yoğurdumu unuttun bari kuru incir al unutup gelme sakın dedim. incirlerime kavuştuğumda saat gece 12.15 di sinirden kudurdum ama ona belli etmedim döndüm arkamı yattım çarpışma oldu ama silkeletmedim aptal gibi

yani hiiiiiiç seninkine yüklenme adamların hepsi aynı doğum gününde çok sevdiği tiramisuyu yaptım daha tadına bakmadan bu olmamış dedi yemedi bile.

wuuhuuuuuuuu çok süper anlatmışsın

inşallah bu ay bende deneyeceğim bunları

kıslar benim ADI BATasıca canı çıkasıca bugün 4 saat gecikti ayyyyy inşallah gelmez buay

inşallahhhh:18:

ay inşallah canım yaa dün gece elimde patlayan yemeği o kadar hararetle yazdımki görmemişim en başta senin mesajın olduğunu kusura bakma

yok canım astagfurullah
oluyor ıste arada he he dıyıp gecıyoruz aynı hıslerı aynı duyguları yasamıyoruz ve bosuna zıtlasıyoruz o kadar ıste
ya bu deveyı guducen ya bı dıyardan gocucen hesabı

yok canım astagfurullah
oluyor ıste arada he he dıyıp gecıyoruz aynı hıslerı aynı duyguları yasamıyoruz ve bosuna zıtlasıyoruz o kadar ıste
ya bu deveyı guducen ya bı dıyardan gocucen hesabı

aynen valla benimkinin burcu aslan yükseleni terazi benimde burcum terazi yükselenim aslan. sözde birbirimizi dengelicez hep dengeleyen benim valla alttan aldığı yok hiç benimkinin. ama allahtan siniri saman alevi gibi parlayıp geçiyo huyunu öğrendim artık sinirliyken hiç yaklaşmıyorum ağzımı açmıyorum siniri geçince kendisi geliyo kuyruğunu kıstırıp.
hangi evlilikte olmuyorki bu tarz kavgalar önemli olan orta yolu bulmak. eskiden olsam hani şu bekarkenki halim asla alttan almazdım cadı ve sinirliydim annemler dahil herkes seni alan yandı derdi ama evlilik insanı olgunlaştırıyormuş farkettim

hiç gecikme yapmıyosa yarında gelmesse tamamdır bu iş.. pis kırmızılar 9 ay boyunca hiiiiççç gelmez inşAllaahhh

inşallah gelmezzzz inşallah bu sefer tamamdır yaaa sol karın boşluğum aşırı derece ağrıyo hani dalağı şişince insanın nasıl zorlaşır nefes alması öyle bi ağrı işte. bide ayıptır söylemesi aşağı mahalle fena kaşınıyo kaç gündür
ne olur ne olmaz diye günlük pedi çıkaramıyorum pişik oldu heralde

kesinlikle öyle eger ıkı tarafta zıtlasıyorsa ıkınızde kaybedıyorsunuz asla bır taraf kazanmıyor

kesinlikle öyle eger ıkı tarafta zıtlasıyorsa ıkınızde kaybedıyorsunuz asla bır taraf kazanmıyor

insan yeri geliyo anne babasına katlanamıyo evde tabiki bi yabancıyla aynı evi paylaşmak zor ne kadar tanıyor olsakta hiç bilmediğimiz yönlerini evlendikten sonra görüyoruz.

nesnes ben geçen ay yapmıştım biraz kabarmıştı ama hamile değildim ki.. aceba böle süt gibi kahve gibimi kabarıp köpürmesi gerekiyyooo ??

kolayı açınca asitlenip nasıl üstü kaparıyosa oda öyle kabaracakmış köpük köpük yani....

bana kabaran bişey yok bu ara

Kıslar ben geldiiiiiim yeni topicimiz hayırlı olsun bol bol kaynatılmış bol bol hamiş haberlerimiz gelmiş maşallah hamile olan arkadaslar allh saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin dönmeme çok az kaldı batıma 9 gün belirti aramıyorum hiç kendimde ama çok fazla akıntım var ve bel ağrım ağrı degılde birisi alttan birisi üstten beni çekiyomuşta belim kopacakmış gibi ama göğüslerde hassasiyet değil ama sızlama oluyo hep sanki damarlardan kan gecince acıyomuş gibi garip bişe artık dokuz gün sonra belli olur noldugu

hadi yapta paylas bakalım haberlerını :)

eskiden kilo almak için o kadar uğraştımki afedersin köpek b.ku kilo aldırıyo deseler onu bile yiyecek kadar takıntılıydım.

şimdide tam tersi köpek b.kuyla gebelik öğrenilir deseler onuda yapacam ama yok anam yok benden bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…