HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hergün havuç yesek olmuyo mu? Bide BTÇ kürüne yardımcı ne var?

Son düzenleme:
Günde 1 tane incir yesek olur mu?

Hergün havuç yesek olmuyo mu? Bide BTÇ kürüne yardımcı ne var?

canım,herhalde 1 tane incir ,1 tane havuç yemek yeterli olsaydı adamlar tutup da 8-9 inciri 15 dk suda kaynatın,3 havucu da 20 dk ayrı kaynatın,suları birleştirin için demezlerdi.psikopat mı bu adamlar bize eziye etsinler?demek ki aynı derecede etkili değil ki bu kadar teferruata girmişler.yani bence ibrahim saraçoğlu gayet bilinçli gözüküyor,şizofren bir hali yok.

alemsin sen ya yorumlarına bitiyorum :)))

akşam tam biz giriyoruz nete muhabbet bitiyorr gündüz de evde yokum.. geçmişi okuyaarak geçiyor zamanımız... allahtan bi ozser ebda varda akşamları sizlerle konuşabiliyorum...

Son düzenleme:
akşam tam biz giriyoruz nete muhabbet bitiyorr gündüz de evde yokum.. geçmişi okuyaarak geçiyor zamanımız... allahtan bi ozser ebda varda akşamları sizlerle konuşabiliyorum...

forum zaten sabahçı,akşamcı diye 2 ye ayrılıyor.sabahçılar işteyken giriyor,biz de işten gelince.sabah iyi kaynatıyorlar valla.sen de bziimle idare edeceksin canım ,mecbur :98:

inşşş hamişsindir.haber ver.merak ettim.

bende ovl. testı yapıyorum 2 gün önce silik gibi sonraki iki gün koyu gibiii. ama benim ovulasyon günüm değil diye tahmin ediyorum. soğan kürü yapıyorum adet düzene girsin diye.. son siklus 37 idi... ama normalde 30-31 gün.. ovulasyona göre yumurtlama bugunse adetin 14. günündeyim ... böylece siklus 28 olur ... yanlış mı acaba test... çünkü geçen ay 37. gün adet oldumm hamileleik beklediğimden midir. yoksa düşük mü oldu diyrum ama sabahı test yapmıştım negatiftii hamile değildim yanii

Son düzenleme:
Kuru sen de kullandin mi ki canım? Ayy nerden yaptım şu ovulasyon testini..

canım durumunu çok merak ettim.yarın sonucu öğrenince haber ver mutlaka.sen ya çok erken yumurtluyorsun,çünkü bir arkadaşım reglin 6.günü nasılsa yumurtlama olmaz diye korunmamıştı,hamiş kaldı.doktor o ay erken yumurtladığını söylemiş,çok şaşırmıştı,3 çocuğu var,istemyordu.ya da sen zaten hamişsin gerçekten düşük,yerleşme o tarz bişeyler yaşıyorsun.bazılarında ovülasyon testi pozitif çıkarken,gebelik testinde görünmüyor.baksana bir arkadaş 16.günüm test yeni silik çift çizgi çıktı yazmış.umarım güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…