- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.421
canım sen esraya bakma.onun fazla mik mikten başı döndü.incir kürü yumurta rezervlerini arttırıyor.btç yle aynı hizmet yani.eğer taze orta boy 3 tane gevrek havucu 20 dk kaynatıp,incir kürüyle birleştirirsen yumurtanı çatlatabilirsin de patladabilirsin de
aaa
ama cok ıı yapmıssın baska doktora gıt aydınlatsın senı cnm sıkma canını ıns yarın cozulur asagıdan baktıgı halde mı goremedı duyamadı
Ozser deme öyle kist falan yaa
Ozser deme öyle kist falan yaa( gerçi bal tarcin c.o. Karışımı yedim iki gün. Kist yapmış midir ki?
Günde 1 tane incir yesek olur mu?
Hergün havuç yesek olmuyo mu? Bide BTÇ kürüne yardımcı ne var?
canım,herhalde 1 tane incir ,1 tane havuç yemek yeterli olsaydı adamlar tutup da 8-9 inciri 15 dk suda kaynatın,3 havucu da 20 dk ayrı kaynatın,suları birleştirin için demezlerdi.psikopat mı bu adamlar bize eziye etsinler?demek ki aynı derecede etkili değil ki bu kadar teferruata girmişler.yani bence ibrahim saraçoğlu gayet bilinçli gözüküyor,şizofren bir hali yok.
akşam tam biz giriyoruz nete muhabbet bitiyorr gündüz de evde yokum.. geçmişi okuyaarak geçiyor zamanımız... allahtan bi ozser ebda varda akşamları sizlerle konuşabiliyorum...
Herkeze iyi akşamlar kafayı yıyecem arkdaşlar yardımcı olun ne olur.3 aydır düzensiz adet görüyordum aralıkta 9 gün ocakda 5 gün gecıkmeli oldum 11 ocak da en son oldum bugun 16. Gün hiçbirşey yok hiç böyle olmamıştım 1 hafta geçtiğinde test yaptım negatifti kesinlikle yok dedim ama hastalanmadım bu pazartesi yine yaptım yine negatif bu sefer kesinlikle hamile dğilim dedim yarın için doktordan randevu aldım hormanlarlamı alakalı diye ama bugun gitmeden önce yine bir testyapıyım dedim hiçbir umudum yokken arkadaşlar 2. Çizgi silik di ve hiç bekletmedimde tahlili hemen 2. Çizgiyi silk bi şekilde gördüm kafayı yıyecem bu nasıl olur acaba tahlıl mı yanlış yada geç yumurtlamış olabilirmiyim yarını merakla bekliyorum böyle birşey başına gelmiş olan varmı ?inşaallah hamileyimdir.
Bir yerde okumuştum kist yapıyormuş yan etki olarak. Benim yumurta varsa da zamanı değil hem yeni başladım.. Yarın erkenden gideyim ogreneyim en iyisi.. Dua edin kötü birşey çıkmasın
Bir yerde okumuştum kist yapıyormuş yan etki olarak. Benim yumurta varsa da zamanı değil hem yeni başladım.. Yarın erkenden gideyim ogreneyim en iyisi.. Dua edin kötü birşey çıkmasın(
Kuru sen de kullandin mi ki canım? Ayy nerden yaptım şu ovulasyon testini..
kızalr meraba hepinizi özledim yhaa ne zamandır giremiyodum :)) nasılsınız bakemmm
Yada belki kendimize dert ettiğimizden psikolojik oluyor.. Benim test nasıl koyu çıktı profilimden baksana canım ovulasyon testi konusuna attım resmini..
Yada belki kendimize dert ettiğimizden psikolojik oluyor.. Benim test nasıl koyu çıktı profilimden baksana canım ovulasyon testi konusuna attım resmini..
kız nerelerdesin kaç gündürr
Kuru sen de kullandin mi ki canım? Ayy nerden yaptım şu ovulasyon testini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?