HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tatlım ya cumartesi pazar yoktum eşimle ufak kaçamak yaptık pazartsi girdim bidhada giremedim misafirim falan geldi derken anca girebildim. sizler naptınız var mı hamiş haberleri

ooo evrim hanım hoş geldiniz.yokluğunuzda doğuran doğuranaaa.sizi de bekleriz.

ooo evrim hanım hoş geldiniz.yokluğunuzda doğuran doğuranaaa.sizi de bekleriz.

hoş bulduk canlarım var mı güzel haberler darısı basıma dicem ama diğer aya kaldık galiba yarın hastahaneye gitçem dünden kahverengi akıntılarım geldi sonra kırmızı siyah derken adet oldum sandım ama şuan hepsi geriye gitti sanırım benim halanın yani adetin gelme isteği yok

bisoluk,sunshine06,tac_yaprak,bebeek,özser için uyduk imama,durduk halaya (aklıma gelmeyenler kusura bakmasın,uykum geldi)

baya baya belim kopuyor sanıyordum ters yattım tutuldu sandım basta ama gecmeyınce ıskıllenmıstım bende
ınsalllah sendede vardır cnm

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anam al benden de okadar akşam erkenden uyudum gece 4 ten bu yana ayaktayım 2 gündürr deli olcam uyku tutmuyo bazen oluyo uyuyojm...

özoo hafif hafif kasık sancın varmı bebişimm

gunaydın cnm
valla bazen cıddı cıddı kasık agrım var ben henuz kımse bılmeıdıgı ıcın hamıle gıbı yasayamıorum ee yoruluncada bazen kımıldamayacak kadar agrı gırıo bacak bacak ustune falan atamıorum
bıde dun basım dondu garıbıme gıttı guldum

hehee kızım benimkini duymayan kalmadııı herkes yaymış yalaka çok bizim burada... neysem sorun o değil de bazen banada öyle giriyor kıramppp sabah sabah ağrım vardııı az yürüdüm ayakta durdum iyi geldi...

bende annemı kandırdım cumartesı gelcek cam sılmeye dıe goturcem gostercem hastanede
aklını yıcek bı ara gunde 3 kere arıordu oldunmu ne oldu dıe
en sn benım kısırım ben olmuyor cocugum dememle azaltı aranmaları

benım su anda mıdem nasıl kaynıor anlatamam bugun bıtermı ya butun gun dısarılardayım

vallaa çok fenaaa neyse bebeğimiz sağlıklı bir şekilde doğsunda hepimizin bu çektiklerimiz anı olarak kalır...

kız sende az değilsin haa kısırımm mı dedinn hahaha

vallaa çok fenaaa neyse bebeğimiz sağlıklı bir şekilde doğsunda hepimizin bu çektiklerimiz anı olarak kalır...

kız sende az değilsin haa kısırımm mı dedinn hahaha

ıyıde 0 da gnde 3 kere arıor annemlerle oturuyor abmler
bı abım arıo yokmu bırsey dıe bı esı bı annem
arada yegenımın ıngalarını dınletıor kuzen ıstıormus canı sıkılıormus falan
ama yeter dedım bu baskılara dayanamadım

amın amın cnm kesınlıkle ole
sımdı yumurta haslıorum ıı ımıs saglıklı ımıs ya

canımm tabi sağlıklıı kızz yeee ben yiyemiyorum hafta içi erken çıkıyoruz evden.. hafta sonu yicem bende... ama dün canım nasıl bulgur pilavı çekti yaptım eve gidince 1 tabak dolusu turşu 2 kade dolusuda yoğurt yedimmm kendime inanamadım

kocamada dedim bana ceviz al çocuk dedim bebeğimin zekasının gelişme dönemi dedim abouuww yandık şimdiden başladık isteklere diyo bende dedim bu daha bişi dğeil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…