HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ohhh ne guzel :) afıyet olsnn yarasın yavruna
bende normalde yapamıorum bu gun ızın nedenıyle yapıorum ama olsun ıı degerlendırım dedm

bende yarın yaparım bulgur pılavı bak dedın aklma geldı sımdı :d

bebişim yesinler senin hamilelik takviminiiii

utandım kızzzzzzzzzzzzzzz

amin bebeğim seninkinede yarasın sende yee hemen çok faydalıymış bulgurrr...

bende aynı senin gibiyim.allahtan bugün yarım gün çalışacağımda oyüzden daha iyiyim.....

kızzz adam iyi olurmu öyle bi durumdaa fewkaladenin fewkindeyim evvlaaadım demen lazım

aboouuwww kaçılın ordan mik mik mik mik mik mikkkkkkk bugun günün cnaımmmm hemen dolduruyorsun bugun ve yarın çalışşşşşşşşşşşşşşşşş ayakalrını dikkkk havalaraa

daha geçmemiş dimi anca akşama bizim mik mik.. anacım bu sefer çağanı bakıcıdan almicammmm. okuldan geirgelmezz.......
bakıcıya da " evi temizlicem... kayınvalidemler geliyor yarın diiiim"

Evet kızlar bebek zekası annenin beslenmesine bağlıdır.kalsiyum ve protein yönünden ii beslenmek lazım.amerikada bi araştırmada bu durum netleşmiş...

Günaydınnnn Kızlar Nasılsınızz ?

Günaydın elifcimmm işte idare ediyoruz sen nasılsın kuzum ?

günaydın kızlar bulgur pilavımı ayy canım çekti turşuyla

kızz sorma akşam danalar gibi yedimmm akşam eve gidince yemek fikri işte sana

daha geçmemiş dimi anca akşama bizim mik mik.. anacım bu sefer çağanı bakıcıdan almicammmm. okuldan geirgelmezz.......
bakıcıya da " evi temizlicem... kayınvalidemler geliyor yarın diiiim"

alma tabisiiii hemen değerlendir şekerim bugunnnuuuuuuuuu

aa ekincim sana da günaydın ne haberler var sendennn[/QUOTE

iyidir şekerim coksaol valla ne olsun umutla bekiyoruzzz beklenmeyen adet tarihini.

Kadın’ ın biri günah çıkarma hücresine girmiş ve başlamış anlatmaya.
- Beni bağışlayın Peder, kitapta yazılı olan 7 günahtan birisini işledim. Kibir suçunu işledim. Günde 2 defa aynaya uzun uzun bakıp, kendi kendime ‘ Ben ne güzel kadınım’ diyorum. Bunun üzerine Peder, aradaki perdeyi açıp kadına yakından bakmış ve şöyle demiş :
- Hanımefendi, size çok iyi haberlerim var. Günahınız yok. Yanlışınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…