- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.461
günaydın kızlar bgün nasılsınız????
günaydın canikom benim iç güveysinden halliceyiz bizz... sen nasılsın kuşum
canımm tabi sağlıklıı kızz yeee ben yiyemiyorum hafta içi erken çıkıyoruz evden.. hafta sonu yicem bende... ama dün canım nasıl bulgur pilavı çekti yaptım eve gidince 1 tabak dolusu turşu 2 kade dolusuda yoğurt yedimmm kendime inanamadım
kocamada dedim bana ceviz al çocuk dedim bebeğimin zekasının gelişme dönemi dedim abouuww yandık şimdiden başladık isteklere diyo bende dedim bu daha bişi dğeil
ohhh ne guzel :) afıyet olsnn yarasın yavruna
bende normalde yapamıorum bu gun ızın nedenıyle yapıorum ama olsun ıı degerlendırım dedm
bende yarın yaparım bulgur pılavı bak dedın aklma geldı sımdı :d
bebişim yesinler senin hamilelik takviminiiii
ohhh ne guzel :) afıyet olsnn yarasın yavruna
bende normalde yapamıorum bu gun ızın nedenıyle yapıorum ama olsun ıı degerlendırım dedm
bende yarın yaparım bulgur pılavı bak dedın aklma geldı sımdı :d
bende aynı senin gibiyim.allahtan bugün yarım gün çalışacağımda oyüzden daha iyiyim.....
aboouuwww kaçılın ordan mik mik mik mik mik mikkkkkkk bugun günün cnaımmmm hemen dolduruyorsun bugun ve yarın çalışşşşşşşşşşşşşşşşş ayakalrını dikkkk havalaraa
utandım kızzzzzzzzzzzzzzz
Kızzz adam iyi olurmu öyle bi durumdaa fewkaladenin fewkindeyim evvlaaadım demen lazım
Günaydınnnn Kızlar Nasılsınızz ?
günaydın kızlar bulgur pilavımı ayy canım çekti turşuyla
daha geçmemiş dimi anca akşama bizim mik mik.. anacım bu sefer çağanı bakıcıdan almicammmm. okuldan geirgelmezz... ....
bakıcıya da " evi temizlicem... kayınvalidemler geliyor yarın diiiim"
iyidir şekerim coksaol valla ne olsun umutla bekiyoruzzz beklenmeyen adet tarihini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?