HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

selam kızlar batıma 6 gün var bugün test yaptım negatif çıktı ama iki gündür belimde ağrı var gebelik olabilir mi çok mu erken yaptım acaba hiç erken yapan var mı testi kızlar???

heyecanlı heyecanlııııı:))
benim batım bugün
testi dün yaptım negatif(
ben üzülebilirim de senin için erken bebekk

desene bugun bana yol göründüüüü. olacak bu işşş..

saçımı yapma derdi olmasa.. yok düzleştir yok maşala.... yoksa iş gibi gelmicek deee

kız ben soğan kürü yapıyorum 5 günde 500 gr vermişimmm.. zayıflatma etkisi var sanırım ..şu an önceki hamileliğimden de daha zayıf hale geldimm n 52,8 kiloya düşmüşüm... geçen sene okul biterken 58 dimmm... bu birinci sınıflar beni eritti ... üstüne de bebek çalışmalarııı

Son düzenleme:
amanınnn nası bi çalışma bu üzerine tarihlerde yazılmış. amnn böylemi yapmalıyım bende. bugün geçecek elime ovulasyon testlerim bakalım.bence en sondaki tamamdır. olmuş yani

böyle olunca grefiksel olarak görülebiliyor... güzel oluyor... aklında kalmıyor dün daha mı silikti. bugun daha mı koyu... sende yap canım böyle atma sakın..
ben
ben ilkini attım aklıma geldii sonra.... gidip çöpten aldım.. tarih ve adetin kaçıncı gün olduğunu yazdımmm

hadi örnek olsun size telif hakkını alırımmmmmmmm

günaydın canım siz nasılsınız
cok tesekkür ederiz kuzummm bizde iyiyiz insallahh
günaydınnnn
benim bugün batım heyecanla bekliyorum:))
sen nasılsın?
iyiym canım bende insallah gelmez rengi solasıca kırmızılarda bebiş gelir
günaydın canım bizler iyiyiz efenimm sizleri sormalı ?
bizler de iyiyizz insallah kuzucumm azıcık heyecanlıyım yarın dr da ilk defa ögrenicem ne kadar iyi oldugumuzu

he alabilirsin şekerim olur.
iyi fikir bende yapıcam öyle . elime bi geçsinde. aslında benim adetlerim düzenlidir de. ne bilim işte erken ya da geç mi yumurtluyorum bi bakayım dedim. adet düzenli olsa da yumurtlama şaşarmı bilmiyorum çünkü. bakalım bugünler benim ovulasyon günlerim olmalı. yapayım yazacağım. sizden de yorum almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…