- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.481
beklemiyoruz evde yokuz gelemeyin... burda çok güzel totem oluşturuyoruz biz yalnız... kadının gücü işte böyle birşeyyy
selam kızlar batıma 6 gün var bugün test yaptım negatif çıktı ama iki gündür belimde ağrı var gebelik olabilir mi çok mu erken yaptım acaba hiç erken yapan var mı testi kızlar???
aynen öyle napalım birazda beyin güçünü çalıştırmak gerekir.gerci bu ayda yok sanırım bende ama olsun yinede umut fakirin ekmeğidir.
aynen öyle canım ben bu ay olmas diyordum kesinlikleeeeeeee.... Hatta dalga geçmiştik falan iş yerinde ama olmuşşşş
bende hamilemiyim diye düşünüyorumm, her ay böyle beklemek çok zormuş...
şekerim cok doğru dedin aslında en güzelide bu.süpriz olmuş cok daha harika..
bende hamilemiyim diye düşünüyorumm, her ay böyle beklemek çok zormuş...
günaydınn kızlarr nasılsınızz
bu topik bizim uğurumuz tatlım her ay 5 kişi hamile kalsa hemencik bitiririz sonrada kilolardan kurtulma topiği açarızzz
amanınnn nası bi çalışma bu üzerine tarihlerde yazılmış. amnn böylemi yapmalıyım bende. bugün geçecek elime ovulasyon testlerim bakalım.bence en sondaki tamamdır. olmuş yani
kızalr meraba hepinizi özledim yhaa ne zamandır giremiyodum :)) nasılsınız bakemmm
cok tesekkür ederiz kuzummm bizde iyiyiz insallahhgünaydın canım siz nasılsınız
iyiym canım bende insallah gelmez rengi solasıca kırmızılarda bebiş gelirgünaydınnnn
benim bugün batım heyecanla bekliyorum:))
sen nasılsın?
bizler de iyiyizz insallah kuzucumm azıcık heyecanlıyım yarın dr da ilk defa ögrenicem ne kadar iyi oldugumuzugünaydın canım bizler iyiyiz efenimm sizleri sormalı ?
böyle olunca grefiksel olarak görülebiliyor... güzel oluyor... aklında kalmıyor dün daha mı silikti. bugun daha mı koyu... sende yap canım böyle atma sakın..
ben
ben ilkini attım aklıma geldii sonra.... gidip çöpten aldım.. tarih ve adetin kaçıncı gün olduğunu yazdımmm
hadi örnek olsun size telif hakkını alırımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?