- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.501
cok tesekkür ederiz kuzummm bizde iyiyiz insallahh
iyiym canım bende insallah gelmez rengi solasıca kırmızılarda bebiş gelir
bizler de iyiyizz insallah kuzucumm azıcık heyecanlıyım yarın dr da ilk defa ögrenicem ne kadar iyi oldugumuzu
cok degişik tarifsiz güzel bi duygu canım allah en kısa zamanda size yasatsın insallah bu duyguyugünaydınnnn nasıl gidiyo bebeişler birlikte yaşaamak..bi mucizeyi içinde taşımak
insallah iyi haberlerle gelicem canım bende aynı senin gibi gecen carsamba almıstım tahlil sonucumu aradan zaman gecsin dedim görmeden gelmiyim diye cuma adetin 10.günü olucak işte bakıcaz artık insallah görürüz:18:hadi canım iyi haberlerinizi bekliyoruz tatlıımmm... bende haftaya cuma gideceğim...
canımm olabilirsin tabiiki ama adet belirtisiyle hamilelik belirtileri de karısabiliyo bazen sen en güzeli 3 gün daha bekle test yap insallah hamilesindirKızlar, adetime 3 gün var ama son bir haftadır kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var sizce hamile olabilirmiyim...
cok tesekkür ederiz kuzummm bizde iyiyiz insallahh
iyiym canım bende insallah gelmez rengi solasıca kırmızılarda bebiş gelir
bizler de iyiyizz insallah kuzucumm azıcık heyecanlıyım yarın dr da ilk defa ögrenicem ne kadar iyi oldugumuzu
Kızlar, adetime 3 gün var ama son bir haftadır kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var sizce hamile olabilirmiyim...
insallah iyi haberlerle gelicem canım bende aynı senin gibi gecen carsamba almıstım tahlil sonucumu aradan zaman gecsin dedim görmeden gelmiyim diye cuma adetin 10.günü olucak işte bakıcaz artık insallah görürüz:18:
Gunaydinnn kizlarr. Hamile arkadaşlar size bi sorum olcak..adetimiz gecikmeden önce bel ağrısı hafif kaşık agrilariniz oldumu..adet belirtisi gibi..lütfen cvp verirmisinz
insallah iyi haberlerle gelicem canım bende aynı senin gibi gecen carsamba almıstım tahlil sonucumu aradan zaman gecsin dedim görmeden gelmiyim diye cuma adetin 10.günü olucak işte bakıcaz artık insallah görürüz:18:
Hosbulduk bebisiiiiiimmmmm nasilsinnn. beben nasillll.
yumurtlama testi koyu cikti.. adam hasta yatiyorrr. son bes senefe ilk defa grip olmusss da
kızalr biraz ev işi yapiim okula gitmeden...... maluum yarın kayınvalidemler gelecek izmirden......ara ara gelir bakrım gelişmelere öpüldünüzzzzzzzzz
alın bu dilide size çıkarıyorummmm ve gidiyorum canikomlarrrrr
Günaydın kızçelerrrnasılsınız bakem napıyonuz iyimisiniz ??
günaydın bebeammm iyiyizz guzuuuu sen napannn ?
iyiyiz şekerim sen nasılsın. sana da günaydın. sen ne yapıyosun bakalım
günaydın canımm
hihii :) Canlarınızı yirim ayoliyim bende çok şükür.. gelmiş bilgisayarım biraz işlere baktım ve hemencik buraya geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?