HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi canım iyi haberlerinizi bekliyoruz tatlıımmm... bende haftaya cuma gideceğim...

hadi canım iyi haberlerinizi bekliyoruz tatlıımmm... bende haftaya cuma gideceğim...
insallah iyi haberlerle gelicem canım bende aynı senin gibi gecen carsamba almıstım tahlil sonucumu aradan zaman gecsin dedim görmeden gelmiyim diye cuma adetin 10.günü olucak işte bakıcaz artık insallah görürüz:18:

Kızlar, adetime 3 gün var ama son bir haftadır kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var sizce hamile olabilirmiyim...
canımm olabilirsin tabiiki ama adet belirtisiyle hamilelik belirtileri de karısabiliyo bazen sen en güzeli 3 gün daha bekle test yap insallah hamilesindir

Gunaydinnn kizlarr. Hamile arkadaşlar size bi sorum olcak..adetimiz gecikmeden önce bel ağrısı hafif kaşık agrilariniz oldumu..adet belirtisi gibi..lütfen cvp verirmisinz

inşallah canım benim... 1 haftamız var ozaman aramızda seninle...

Gunaydinnn kizlarr. Hamile arkadaşlar size bi sorum olcak..adetimiz gecikmeden önce bel ağrısı hafif kaşık agrilariniz oldumu..adet belirtisi gibi..lütfen cvp verirmisinz

evet canım oldu tabiki... hafiften ağrı oldu ama daha çok sağ kasığımda batma gibi bir ağrı oldu

kızalr biraz ev işi yapiim okula gitmeden...... maluum yarın kayınvalidemler gelecek izmirden......ara ara gelir bakrım gelişmelere öpüldünüzzzzzzzzz

alın bu dilide size çıkarıyorummmm ve gidiyorum canikomlarrrrr

inşallah canım. ne kadar heyecanlısındır şimdi. amannn çok güzelll. oy oyy yerim ben o mercimeği.

Hosbulduk bebisiiiiiimmmmm nasilsinnn. beben nasillll.
yumurtlama testi koyu cikti.. adam hasta yatiyorrr. son bes senefe ilk defa grip olmusss da

ne gribi yahu. sizin çalışmanız lazım. boş geçirme tatlım. nane limon kaynat sen. bol c vitamini falan adamı ayağa kaldırcan artık başka çaren yok.1:

evet canım oldu tabiki... hafiften ağrı oldu ama daha çok sağ kasığımda batma gibi bir ağrı oldu[/QUOTE]

Saol canım ya. Bugün 23 gunum. 2 gündür bel ağrım oluyo ara ara..bazende hafif kaşık ağrısı. Aslında moralimi bozuyo adet belirtisi diye ..ama bilemeyiz tabi..canım hamilelerin duası kabul olurmuş.dualarinda bizlerede yer ver oluru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…