HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bu ay da olmadı sabah büyük bir hüsranla güne merhaba dedim. Burada hava kapalı ve yağmurlu. Tıpkı benim ruhum ve gözlerim gibi... Her ay bu hüsran ve gerisinde bekleyen umut... O umut olmasa zaten dayanılmaz ya. Şubat geride kaldı... Gözümü Marta çevirdim. bebişler bekletmeyin artık bizi

hamile bayanlar kendinize dikkat ediyorsunuz değil mi..aman diyim şu 3 ay sıkın dişinizi ve her adımınız dikkatli atın..bu bebişleri çok beklediniz ..

hamile bayanlar kendinize dikkat ediyorsunuz değil mi..aman diyim şu 3 ay sıkın dişinizi ve her adımınız dikkatli atın..bu bebişleri çok beklediniz ..

etmez olurmuyuz kızz hiçççç kocişim bana arabayı bile vermiyor içindeki vahşiyi çıkarıyorsun ortaya çocukta sana benzicek diyo hahaha

valal günde 3 - 4 adet meyva tüketiyorum 2 - 3 bardak süt her sabah aç karna 5 kaşık pekmezz yoğurt peynirr.. de benim fasulyem tatlıyı çok seviyor patlayana kadar bıkmadan yerim

ne gribi yahu. sizin çalışmanız lazım. boş geçirme tatlım. nane limon kaynat sen. bol c vitamini falan adamı ayağa kaldırcan artık başka çaren yok.1:
Kekik kaynattimballi....simdi dr ye gidecek. rapor alacakkkk. aksama iyi ol. dedim bende... yoksa dilimden kurtulamaz.. adam diyo" bu isi yaparken ruhumu teslim edecem ozzamanbu aksam" diyo.
hadi kolay gele sana şekerim... akşama mik mik var unutmaaa

Unuturmuyum aklimdan cikmiyokiiii

kızlar gunaydın ya 25 de olucaktım hala olmadım beklıyorum testte yapmadım hayal kırıklıgına ugramıyım dıye ama bugunde nezle oldum ılac ıcmem gerek dahada adet olmadım dıye korkup ıcemıyorum göguslerımın sıslıgı dısında adet belırtımde hamılelık belırtımde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…