- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.541
Oluyo canimcim bende de midem havalaniyo gibi bir his oluyo dun gece cok hissettim bulantiyi hatta(ogurme falan yok ama:))
gunaydın sekerim
vay arkadas ne cok yazısmıssınız oku oku bitiremedim
kızlar gunaydın ya 25 de olucaktım hala olmadım beklıyorum testte yapmadım hayal kırıklıgına ugramıyım dıye ama bugunde nezle oldum ılac ıcmem gerek dahada adet olmadım dıye korkup ıcemıyorum göguslerımın sıslıgı dısında adet belırtımde hamılelık belırtımde yok
kızlar gunaydın ya 25 de olucaktım hala olmadım beklıyorum testte yapmadım hayal kırıklıgına ugramıyım dıye ama bugunde nezle oldum ılac ıcmem gerek dahada adet olmadım dıye korkup ıcemıyorum göguslerımın sıslıgı dısında adet belırtımde hamılelık belırtımde yok
hemmmeeen test yap derim ben sanaaa şekerim.. benimde göğüslerim çok şişti çünkü dokunamıyordummm
Kızlar hepinize merhaba, benim bu sabah kırmızılargeldi, hayırlısı olsun artık, yeni bat 28 mart, bu sefer başka topikte silkelet sonra hamiş kal diye bi yazı biliyosunuzdur onu denicem bakalım sonuç güzel olur inşallah, hepinize sevgilerrr
acaba bugun doktoruma gıdıp kanda gebelıkmı yaptırsam
Kızlar hepinize merhaba, benim bu sabah kırmızılargeldi, hayırlısı olsun artık, yeni bat 28 mart, bu sefer başka topikte silkelet sonra hamiş kal diye bi yazı biliyosunuzdur onu denicem bakalım sonuç güzel olur inşallah, hepinize sevgilerrr
bende silkelettim ve hamiş kaldım hehehe
Hayırlı olsunnnn canımmm, Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alll, o topikte biraz okudumda ne kadar çok öyle hamile kalan varr denicem bende bu ayyy
unuturmuyum ayoll ilk size yazacam zaten...
teyzem deidki sakın gidip muayene olma kaç haftalıksa ona göre gidersin 5 haftadan önce gitme bebek küçükse göremiyorlar seni ikna edip alttan falan bakarlar düşük tehlikesi oluyor onda dedi.. sonucunu al bana söyle ben buradaki bizim doktorlarla görüşürüm dedi nediyorsunuz sizzz
merhaba öcuk benim planda bu bol bol silkeletecegimmartta hamile kalırız insallah
git yaptır şekerim kafan rahat eder ozaman[/QU
kızlar sımdı gıdıyorum yaptırıp gelıyorum bekleyın benı
git yaptır şekerim kafan rahat eder ozaman
sunshine deneyimli bu konuda
iliskiden sonra bacaklar yukarı koca seni sallıyor sagsola
hahaha alemsiniz yaaa...cok komik görünür amaaaaa..... :))))))))
slm kuzular nasiliniz? sayfalari okumadan once sonucumu yazayim dedim.hoshimoto troidi teshisi koyuldu, cok ozur dilerim ama bir doktor icin boyle dusunucegim aklima gelmezdi.dr iyi derken gerizekali bir doktora denk geldim,sonuclarim bugun cikti ultrason falan baktirlar normal cikti,doktora bu guatrin ablamdada oldugunu ve vucudun ilaca alismasi icin bebegi olmadan once 1ay dikkat edin vucut ilaca alissin demislerdi benim ne kadar sure dikkat etmem gerek dedim,bana verdigi cevap aynen su: bunu dogum doktorunuza sorun,gebelik icin engel degil hiper oldugu icin sadece gerizekali cocuklar olur dedi,acayip sinirliyim o guzden oldugu gibi yazdim, nasil doktor anlayamadim yani, simdi bir ay dikkat edecegim sonra degerlerim kontrol altinda olduktan sonra nisan yada mayisda gelsin melegim insallah,
kızz komik olmaz mı. bende yeni deneyimleyecegimspermlere yardım söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?