HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Oluyo canimcim bende de midem havalaniyo gibi bir his oluyo dun gece cok hissettim bulantiyi hatta(ogurme falan yok ama:))

aynı aynıı ara arada kasıklarımda sancı yapıyor minik kuzucuğummm

gunaydın sekerim
vay arkadas ne cok yazısmıssınız oku oku bitiremedim

kız bıraktım ben onu saldım artık geçmişi okumayıııı gittiği yere kadar anam

hemmmeeen test yap derim ben sanaaa şekerim.. benimde göğüslerim çok şişti çünkü dokunamıyordummm

pembegri bence test yap hemen .sonuca görede ilacı alıp almamaya karar verirsin.umarı pozitiftir

Kızlar hepinize merhaba, benim bu sabah kırmızılar geldi, hayırlısı olsun artık, yeni bat 28 mart, bu sefer başka topikte silkelet sonra hamiş kal diye bi yazı biliyosunuzdur onu denicem bakalım sonuç güzel olur inşallah, hepinize sevgilerrr

bende silkelettim ve hamiş kaldım hehehe

acaba bugun doktoruma gıdıp kanda gebelıkmı yaptırsam

git yaptır şekerim kafan rahat eder ozaman

merhaba öcuk benim planda bu bol bol silkeletecegim martta hamile kalırız insallah

teyzen dogru demiş canım.6 haftalıktan önce gitmemeli aslında

slm kuzular nasiliniz? sayfalari okumadan once sonucumu yazayim dedim.hoshimoto troidi teshisi koyuldu, cok ozur dilerim ama bir doktor icin boyle dusunucegim aklima gelmezdi.dr iyi derken gerizekali bir doktora denk geldim,sonuclarim bugun cikti ultrason falan baktirlar normal cikti,doktora bu guatrin ablamdada oldugunu ve vucudun ilaca alismasi icin bebegi olmadan once 1ay dikkat edin vucut ilaca alissin demislerdi benim ne kadar sure dikkat etmem gerek dedim,bana verdigi cevap aynen su: bunu dogum doktorunuza sorun,gebelik icin engel degil hiper oldugu icin sadece gerizekali cocuklar olur dedi,acayip sinirliyim o guzden oldugu gibi yazdim, nasil doktor anlayamadim yani, simdi bir ay dikkat edecegim sonra degerlerim kontrol altinda olduktan sonra nisan yada mayisda gelsin melegim insallah ,

ufff yaaa cevaba gel saka gibi

doktorunu degistir canım.cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…