HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah hepimizin göbüşleri bebişlerle dolar. benim bat ım 28 şubat ile 2 mart arası gibi olacak galiba, geçen ay 4 gün erken olmuştum bizimde daha ikinci denememiz... rabbim bu ay hepimize hayırlı haberler nasip etsin. 1 hafta önce test yapmıştın negatifti bu sabah yaptım çok az belli olan bi silik çizgi vardı. artık düşünüyorum acaba çok istediğimden mi silik çizgi varmış gibi gördüm. daha reglim olmadı ve olacakmış gibi değil, el ağrım çok var, gecede 2 kere tuvalete kalkıyorum 2-3 akşamdır, bir de dün gece uykudan acıktım diye uyandım. bu da olmaz normalde... rabbim inşallah hayırlı bir evlat nasip der hepimize...

hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz herkesin en yakın zamanda inşallah

zaten biz siradaki hastayi bekliyorduk sen nerden ciktn edasiyla sonuclarimi aldi,simdi 1ay sonra kontrole gidecegim ama baska bir doktora giderim,bu aradada sogan kürüne devam bari icim butun pisliklerden temizlensin hahaa

canim sen yinede hergun test yap.. hamile isen gun gun belirginlesirrr

silkeletme nasıl oluyor?

canikom mik mik yapıyorsun arkasına eşin hemen ayaklarından tutuyor popon hafif havaya kalkacak şekilde seni sağa sola ileri geri sallıyor 15 - 20 sn kadarr

sunshine deneyimli bu konuda

hehee öyle oldu vallaa...

cüşşş aynı senin gibi olur yani ç.ocuk deseydin öküzz yaa bu bazı doktorları falakaya yatırmak lazım yaniiii pislik herifffff

neyse inşallah meleğin ni san mayısta gelirrr

aferin :) ama tatlı olayını fazla abartma bence gebelik şekeri diye de birşey var bilyosun ...

insallah canim benim,kadin dogum doktorum degerlerin dusmeden bebek yapma ,bebekte ciddi sorunlar olur demisti,bir ay icinde degerlerim normale donermis,insallah onumuzdeki ay full calismaa:) zaten adam sabah mik mik diye sarki tutturmus öldum gulmekten burda biri daha vardi adam mik mik diye pesimden ayrilmiyor bebek icin belki bu sefer tutar diyo diye,bizimkide ona döndü

bende denicem ama kocacim sen delirdinmi derse ne cevab verecem ben :))))

buradan biri daha sölemişti. kocasına silkeleme tekniğini sölemiş silkele demiş ama kocası saçma bulmuş eminim senin eşinde saçma bulur o yüzden sen kendin silkele.. belinin altından ellerin yardımıyla kalçanı kaldır ve salla

selam kızlaaaarrrr

bugün nasılsınız bakalım anne adayları ve aday adayı olma yolunda emin adımlarla ilerleyenler.

ovulasyon testlerim geldi ama ben hala adet olmadım nirelere gidem kendimi hangi dağa vuram

pislikk takvim çok güzel olmuş
may beybi hayırlı olsun takvimin darısı başıma

evet, kendim yaparim artik....kocisime desem bunu delimisin dermi acaba :) denemekte zarar yok. bana baskasi poponu kaldir demisti, bir yastik altina al ve bir 15 dk öyle yat demisti. yaptim ama hala bir TIK yok canim :) 6 ay oldu denemelere baslayali ve ondan öncede korunmadim...baskalarinda hemen oluyor. derler ya ceketini atmayla hamile kaldi diye....ceketinide atsa, pantolonuda atsa olmadi simdiye kadar :) hayirlisi bakalim, allahim bilir dogru zamani :)

Kızlar merabaaa sabah kalktığımda adetim tekrar gelmişti gitmekten vazgeçtim. Bugün karın sancim yok ama belimde bir nokta ağrıyor bugün de. Sabah gideceğim çünkü bunu bir kez daha yaşadım.. Ağrılar sancılar sonra da parça dusurmustum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…