- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.561
inşallah hepimizin göbüşleri bebişlerle dolar. benim bat ım 28 şubat ile 2 mart arası gibi olacak galiba, geçen ay 4 gün erken olmuştum bizimde daha ikinci denememiz... rabbim bu ay hepimize hayırlı haberler nasip etsin. 1 hafta önce test yapmıştın negatifti bu sabah yaptım çok az belli olan bi silik çizgi vardı. artık düşünüyorum acaba çok istediğimden mi silik çizgi varmış gibi gördüm. daha reglim olmadı ve olacakmış gibi değil, el ağrım çok var, gecede 2 kere tuvalete kalkıyorum 2-3 akşamdır, bir de dün gece uykudan acıktım diye uyandım. bu da olmaz normalde... rabbim inşallah hayırlı bir evlat nasip der hepimize...
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz herkesin en yakın zamanda inşallah
silkeletme nasıl oluyor?
sunshine deneyimli bu konuda
slm kuzular nasiliniz? sayfalari okumadan once sonucumu yazayim dedim.hoshimoto troidi teshisi koyuldu, cok ozur dilerim ama bir doktor icin boyle dusunucegim aklima gelmezdi.dr iyi derken gerizekali bir doktora denk geldim,sonuclarim bugun cikti ultrason falan baktirlar normal cikti,doktora bu guatrin ablamdada oldugunu ve vucudun ilaca alismasi icin bebegi olmadan once 1ay dikkat edin vucut ilaca alissin demislerdi benim ne kadar sure dikkat etmem gerek dedim,bana verdigi cevap aynen su: bunu dogum doktorunuza sorun,gebelik icin engel degil hiper oldugu icin sadece gerizekali cocuklar olur dedi,acayip sinirliyim o guzden oldugu gibi yazdim, nasil doktor anlayamadim yani, simdi bir ay dikkat edecegim sonra degerlerim kontrol altinda olduktan sonra nisan yada mayisda gelsin melegim insallah,
etmez olurmuyuz kızz hiçççç kocişim bana arabayı bile vermiyoriçindeki vahşiyi çıkarıyorsun ortaya çocukta sana benzicek diyo hahaha
valal günde 3 - 4 adet meyva tüketiyorum 2 - 3 bardak süt her sabah aç karna 5 kaşık pekmezz yoğurt peynirr.. de benim fasulyem tatlıyı çok seviyor patlayana kadar bıkmadan yerim
Günaydınnnasılsın elsincano
aferin :) ama tatlı olayını fazla abartma bence gebelik şekeri diye de birşey var bilyosun ...
bisoluk,sunshine06,tac_yaprak,bebeek,özser için uyduk imama,durduk halaya(aklıma gelmeyenler kusura bakmasın,uykum geldi)
Bizde halaaa ugrasiyoruz evrim....
onuda yeni duydum sormaa üzüldümmm tatlımsız aslaa
kızz komik olmaz mı. bende yeni deneyimleyecegimspermlere yardım söz konusu
canikom mik mik yapıyorsun arkasına eşin hemen ayaklarından tutuyor popon hafif havaya kalkacak şekilde seni sağa sola ileri geri sallıyor 15 - 20 sn kadarr
hehee öyle oldu vallaa...
cüşşş aynı senin gibi olur yani ç.ocuk deseydin öküzz yaa bu bazı doktorları falakaya yatırmak lazım yaniiii pislik herifffff
neyse inşallah meleğin ni san mayısta gelirrr
bende denicem ama kocacim sen delirdinmi derse ne cevab verecem ben :))))
canikom mik mik yapıyorsun arkasına eşin hemen ayaklarından tutuyor popon hafif havaya kalkacak şekilde seni sağa sola ileri geri sallıyor 15 - 20 sn kadarr
hehee öyle oldu vallaa...
cüşşş aynı senin gibi olur yani ç.ocuk deseydin öküzz yaa bu bazı doktorları falakaya yatırmak lazım yaniiii pislik herifffff
neyse inşallah meleğin ni san mayısta gelirrr
buradan biri daha sölemişti. kocasına silkeleme tekniğini sölemiş silkele demiş ama kocası saçma bulmuşeminim senin eşinde saçma bulur o yüzden sen kendin silkele.. belinin altından ellerin yardımıyla kalçanı kaldır ve salla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?