HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bana kalırsa insan beklemeyi kestiği anda hamile kalıyo.. düşünmüyo belirti aramıyo buda psikolojik olarak rahat olunduğu için daha da kolaylaştırıyo.. bende kendi kendime yapardım öle ayaklarımı kaldırıp yatmalar bacaklarım havada spor yapar gibi açıp kapamalar bide yakı var tabi onuda dene bakalım.. beline yapıştırıyomuşsun ama tam ne zaman yapışcak bilemiyorum. Rabbim meleğini sana göndersinn tabii bizleredee inşallaahhh

bende yarın sabah idrar testi yapıcam varsa çıkar demi ayın 24ünden bu yana.. gerçi adet gördüm ama emin olmak istiyorum üstüne görmemi yoksa gerçekten regl mi..:26: İnşallah burada güzel haberler veririm.. Rabbim sen kalbimizi bilirsin.. gönlümüze göre ver inşallaahh

ocak 24 dimi?? çıkar taby cnm yappp süpriz olur sanada inşallahhhh

selam kızlar...artık eskisi kadar giremiyorum malum okullar açıldı.yavrular kapıda bekliyor:)

baya baya belim kopuyor sanıyordum ters yattım tutuldu sandım basta ama gecmeyınce ıskıllenmıstım bende
ınsalllah sendede vardır cnm

hayırlısı canım vardır bir sebebi bu geçmeyen ağrının:) bugün hala devam ediyor bir de sol kasığımda kramp gibi oluyor bazen bat 4 mart ??

evde jestler yapsan sole mum ısıgında oturmalr muzık dınlemeceler bı ıkı acaba bunlr ıcın erken kalkar mı hadı yemek neysede kalk 9 da falan demı

ayy dün patladım gece 3e kadar kavga ettik ayrılalım o zaman dedik bağırdık çağırdık ben hemen salya sümük allahım nolcak benim bu ezik ağlamalarım ya hazırda bekliyomuşum gibi hüngür şakır ağlamaya başlıyorum saniyesinde.her sferinde bi yandan ağlıyorum bi yandan ayrılalım beee çokda umrumda diye bağırıyorumm çok komiktii

beebeek sen keseyi kaçıncı haftada gördn cnm???

Gormedim canim daha yarin gorucem insallah ben gecen carsamba adetten 1 gun sonra gittim keseyi goremedi daha kucuktur kanda bakalim haftaya gel dedi degerim 102 cikti simdi yarin gidicem adetin 10.gunu olucak insallah gorucem cok heyecanliyim:)))

kızlaaar mutulu kutlu şen neşeli harika bir gün diliyorum hepinize :)
hemde kafama takılan şu bu ayın 28 gün olması batlarda değişiklik yapar mı kafam karıştı yaa

Gormedim canim daha yarin gorucem insallah ben gecen carsamba adetten 1 gun sonra gittim keseyi goremedi daha kucuktur kanda bakalim haftaya gel dedi degerim 102 cikti simdi yarin gidicem adetin 10.gunu olucak insallah gorucem cok heyecanliyim:)))

benide haftaya cuma çağırdı.. kişinn değerlerine görede değişio demekki bnm 3 gün önce yaptrdığım kan testinde 123 çıktı. keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar endişeler olucak gbi duruo... sen ne alemdesn akışına mı bıraktın panikmisin:))??

Ayyy kuzum benim....kıyamam sanaa...hassassın bu ara demek ki..barıştınız mı şimdi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…