- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.581
evet, kendim yaparim artik....kocisime desem bunu delimisin dermi acaba :) denemekte zarar yok. bana baskasi poponu kaldir demisti, bir yastik altina al ve bir 15 dk öyle yat demisti. yaptim ama hala bir TIK yok canim :) 6 ay oldu denemelere baslayali ve ondan öncede korunmadim...baskalarinda hemen oluyor. derler ya ceketini atmayla hamile kaldi diye....ceketinide atsa, pantolonuda atsa olmadi simdiye kadar :) hayirlisi bakalim, allahim bilir dogru zamani :)
bende yarın sabah idrar testi yapıcam varsa çıkar demi ayın 24ünden bu yana.. gerçi adet gördüm ama emin olmak istiyorum üstüne görmemi yoksa gerçekten regl mi..:26: İnşallah burada güzel haberler veririm.. Rabbim sen kalbimizi bilirsin.. gönlümüze göre ver inşallaahh
baya baya belim kopuyor sanıyordum ters yattım tutuldu sandım basta ama gecmeyınce ıskıllenmıstım bende
ınsalllah sendede vardır cnm
ocak 24 dimi?? çıkar taby cnm yappp süpriz olur sanada inşallahhhh
evde jestler yapsan sole mum ısıgında oturmalr muzık dınlemeceler bı ıkı acaba bunlr ıcın erken kalkar mı hadı yemek neysede kalk 9 da falan demı
beebeek sen keseyi kaçıncı haftada gördn cnm???
goooooddd morniiiiinngggg :):)
internetim bağlandıı ooohhh
napıyosunuuzz kızlaar
goooooddd morniiiiinngggg :):)
internetim bağlandıı ooohhh
napıyosunuuzz kızlaar
Gormedim canim daha yarin gorucem insallah ben gecen carsamba adetten 1 gun sonra gittim keseyi goremedi daha kucuktur kanda bakalim haftaya gel dedi degerim 102 cikti simdi yarin gidicem adetin 10.gunu olucak insallah gorucem cok heyecanliyim:)))
yırttın kaynanana gitmekten hady gözün aydın cnmmmm bunu kutlamalıyız:)))
kızlaaar mutulu kutlu şen neşeli harika bir gün diliyorum hepinize :)
hemde kafama takılan şu bu ayın 28 gün olması batlarda değişiklik yapar mı kafam karıştı yaa
ayy dün patladım gece 3e kadar kavga ettik ayrılalım o zaman dedik bağırdık çağırdık ben hemen salya sümük allahım nolcak benim bu ezik ağlamalarım ya hazırda bekliyomuşum gibi hüngür şakır ağlamaya başlıyorum saniyesinde.her sferinde bi yandan ağlıyorum bi yandan ayrılalım beee çokda umrumda diye bağırıyorumm çok komiktii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?