- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.601
benide haftaya cuma çağırdı.. kişinn değerlerine görede değişio demekki bnm 3 gün önce yaptrdığım kan testinde 123 çıktı. keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar endişeler olucak gbi duruo... sen ne alemdesn akışına mı bıraktın panikmisin:))??
Akisina birakmis gorunumlu panigim ben:)))gec dollenme diye tahmin ediyorum benimki dr rahim duvari kalinlasmis hazirlik yapiyo 1inde yumurtlasan bile goremememiz normal demisti ben ovulasyonda 5.de gormustum ciftcizgiyi yani en erken 5inde dollendi kucuklugunu ona verdim:)))artik matematik dehasi olucam zaten hesap kitaptan su kucugumu bi gorsem icim rahatlicak:))seninle ve sunshinela ayni zamanda tahlili alip ayni zamanda dra gidiyo olucaz yani ozserde cmtesi gidicek umarim hicsorunsuz doneriz drlardan:))
Ayyy kuzum benim....kıyamam sanaa...hassassın bu ara demek ki..barıştınız mı şimdi peki?
aminn cnm inşallahhh:))) dua edelim brbirimize de kese fotolarıylaa dönelim inşallahhhhhh
Akisina birakmis gorunumlu panigim ben:)))gec dollenme diye tahmin ediyorum benimki dr rahim duvari kalinlasmis hazirlik yapiyo 1inde yumurtlasan bile goremememiz normal demisti ben ovulasyonda 5.de gormustum ciftcizgiyi yani en erken 5inde dollendi kucuklugunu ona verdim:)))artik matematik dehasi olucam zaten hesap kitaptan su kucugumu bi gorsem icim rahatlicak:))seninle ve sunshinela ayni zamanda tahlili alip ayni zamanda dra gidiyo olucaz yani ozserde cmtesi gidicek umarim hicsorunsuz doneriz drlardan:))
canım barıştıkda işte ne kadar sürer bilmiyorum sustuğum sürece iyiyiz.aile şirketi lanet bi olay ama !! teksitille uğraşıyolar ailece yaz sezonu katalogları geliyo her akşam 1 haftadır o yüzden onlardayız model seçiyolar işte bende yakına hergün orda oturmak içinmi taşındık falan diye girdim olaya keyfimdenmi gidiyorum model seçiyoruz görmüyomusun ben iş koliğim ben çalışmasam sen böyle rahat nasıl olcaksın falan filan 1 hafta idare bile edemiyosun çocuk istiyoruz yapıp istediklerini karşılayamadıktan sonra yapsan nolur vs dedi işte çok iş hastası özetle.ne biliym haklımı bilmiyorum.1 hafta öncesine kadar normaldi tamam şimdii gerçekten model seçiyolar o yüzden hergün ordayız ben sonrada böyle olcak diye korkuyorum ne bliym ya.
iyiyim canımm cok tesekkür ederimtatlimm nasilsin? isallah dördünüzdende güzel haberler gelmeye devam eder :) benim sonuçlar bugun cikti,tedavim basladi 557yada558. sayfada yazdim
slm kuzular nasiliniz? sayfalari okumadan once sonucumu yazayim dedim.hoshimoto troidi teshisi koyuldu, cok ozur dilerim ama bir doktor icin boyle dusunucegim aklima gelmezdi.dr iyi derken gerizekali bir doktora denk geldim,sonuclarim bugun cikti ultrason falan baktirlar normal cikti,doktora bu guatrin ablamdada oldugunu ve vucudun ilaca alismasi icin bebegi olmadan once 1ay dikkat edin vucut ilaca alissin demislerdi benim ne kadar sure dikkat etmem gerek dedim,bana verdigi cevap aynen su: bunu dogum doktorunuza sorun,gebelik icin engel degil hiper oldugu icin sadece gerizekali cocuklar olur dedi,acayip sinirliyim o guzden oldugu gibi yazdim, nasil doktor anlayamadim yani, simdi bir ay dikkat edecegim sonra degerlerim kontrol altinda olduktan sonra nisan yada mayisda gelsin melegim insallah,
Gunaydinnn kizlarr. Hamile arkadaşlar size bi sorum olcak..adetimiz gecikmeden önce bel ağrısı hafif kaşık agrilariniz oldumu..adet belirtisi gibi..lütfen cvp verirmisinz
Canım durumun zor tabi ama Allah'tan aynı çatı altında değilsiniz. Yinede akşamdan akşama evine gidiyosun. benim eşimde bazen der keşke annemle karşılıklı otursak diye ama mümkün değil öle bişey ilerde olurmu bilemem tabisi... sen bi değerlendir bakalım işleri bittikten sonrada gelip gitmeyi geç vakte kadar oturmayı sürdürecek mi ona göre yine konuşursun.. İnşallah halledilir..
canım benimde adetim ya 4 mart ya 5 canım yani az kaldı 3 gündür belim ağrıyor ve sol kasığımda ağrı batma gibi oluyor bilemiyorum bekliyoruz neler olacak dün test yaptım sanırım erkendi negatif çıktı.. senin adetine kaç gün var ?
selam kızlar batım 5 mart bel ağrım bughün çok fena ya...kasıklarımda ağrıyor.
tatlimm nasilsin? isallah dördünüzdende güzel haberler gelmeye devam eder :) benim sonuçlar bugun cikti,tedavim basladi 557yada558. sayfada yazdim
az kaldı canım. 5 marta kadar dayanabilirsen bence sonucu görebilirsin. takma kafana rahat ol.umutlandırmak istemem ama benim içimde bi his sen hamilesin diyor.
canım bat aynı belirtilerde aynı bakalım hayırlısı test yaptın mı hiç cnm?
hayır yapmadım çünkü ben aşılama oldum ayın 18inde 11. günüm bu benim.kullandığım iğnelerde testi yanıltabilir.Ama aldıgım hormonlardanmı neden bilmiyorum belim çok ağrıyor.kasık batmalarım vardı 2 taraflı ama artık geçti.Kasıklarıma giren sancılar var şimdi.Akıntım var.Acayip sivilcelendim.sürekli ağlama modundayım.ama kullandığım iğneler zaten gebe kadınların idrarından yapılan iğneler dolayısıyla hamile olmasamda yan etkileri bunlar.Allah hepinizi bu aşamaya getirmeden bebiş sahibi yapsın inşallah.Hakkımızda hayırlısı inşallah.Allahın takdiri o ol desin yeter ki.
kızlar benim ovulasyon testlerim geldi. veeee ilk denememi yaptım. şimdi kopkpkoyu bir kırmızı çizgi çıktı dememi bekliyorsunuz. ama hayır. beli belirsiz yok gibi sayabilirsiniz. incecik bir çizgi. şimdi bugün mü mik mik yapsam yarınmı daha iyi olur.amann ya ne diyorum ya. bilenler bi yardımcı olsun anacım.
canımm bugün yumurtlamıyosun demekki ama dün olmadıysa mik mik bugün olsun bence yumurtlama günlerine de yakınsan hergün yap testi koyu cizgileri yakaladınmı üst üste mik mik olsun ince cizgilerde gün asırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?