- Konu Sahibi cimcimesultan
-
kolayı açınca asitlenip nasıl üstü kaparıyosa oda öyle kabaracakmış köpük köpük yani....
bana kabaran bişey yok bu ara
kolayı açınca asitlenip nasıl üstü kaparıyosa oda öyle kabaracakmış köpük köpük yani....
bana kabaran bişey yok bu ara
benimki hani gazoz koyarsında milyon baloncuk oluşurya ondan çıktı.. du akşam bi da bakıım
nedir bu karbonat testti acaba?
on yüz bin milyon baloncuk diyosun hadi bakalım inşallahh
bi rivayete göre idrarını temiz bir kaba topluıyorsun üzerine 1 tatlı kaşığı karbonat döküyorsun kabarır köpüklenirse hamilesin ama kabarmaz lop diye dibe çökerse değilsin demekmiş
hadi yap bakalım köpürecekmi :)ben bugün yaşmaya denemeyi düşünüyorum
nesnes ben geçen ay yapmıştımbiraz kabarmıştı ama hamile değildim ki.. aceba böle süt gibi kahve gibimi kabarıp köpürmesi gerekiyyooo ??
Kıslar ben geldiiiiiim yeni topicimiz hayırlı olsun bol bol kaynatılmış bol bol hamiş haberlerimiz gelmiş maşallah hamile olan arkadaslar allh saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin dönmeme çok az kaldı batıma 9 gün belirti aramıyorum hiç kendimde ama çok fazla akıntım var ve bel ağrım ağrı degılde birisi alttan birisi üstten beni çekiyomuşta belim kopacakmış gibi ama göğüslerde hassasiyet değil ama sızlama oluyo hep sanki damarlardan kan gecince acıyomuş gibi garip bişe artık dokuz gün sonra belli olur noldugu
hadi yap bakalım köpürecekmi :)
buğday arpa karbonat yaş maya derken bu kadar malzemeyle zorlasak pasta yaparız ama bi çocuk yapamadık hala
aaa çamaşır suyunu unttunnn
hadi yap bakalım köpürecekmi :)
yokkız köpürecek hatta taşacak
hoşgeldin kız
yok unutmadım onunla bulaşıkları yıkıcaz yemeğe karıştıramayız
Hoşbuldum cnmmmmm mapıyosunuz makaraya baglamışsınız:)
temizlik ürünü hee dimi
he kız mutfaktaki ürünlerle gebelik testi yapıyoz en son işimiz bu kaldıydı.haa birde temizlik malzemeleriyle kaynat ek pişir usulu
Bende geldim nasilsiniz bugun valla kizlar karbonati meraktan bende denedim ama kabarmadi Haberiniz olsun sizin icin test ediyim dedim ama fos cikti
Bende geldim nasilsiniz bugun valla kizlar karbonati meraktan bende denedim ama kabarmadi Haberiniz olsun sizin icin test ediyim dedim ama fos cikti
Bir hamile olarak denedigine göre konu kapanmıstır
Baska testlere artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?