HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benimki hani gazoz koyarsında milyon baloncuk oluşurya ondan çıktı.. du akşam bi da bakıım

on yüz bin milyon baloncuk diyosun hadi bakalım inşallahh

nedir bu karbonat testti acaba?

bi rivayete göre idrarını temiz bir kaba topluıyorsun üzerine 1 tatlı kaşığı karbonat döküyorsun kabarır köpüklenirse hamilesin ama kabarmaz lop diye dibe çökerse değilsin demekmiş

Milliyette köşe yazan bir avukat.Çeşitli sorunları olan kişiler yazıyor ve fikir alıyor.Gerçekten beterin beteri var.Köşesini takip etmenizi tavsiye ederim.
EVLİYİM AMA ASLINDA EVLİ DEĞİLİM | Cengiz Hortoğlu | Milliyet.com.tr

Aşağıdakide bugünkü yazısı.

“29 yaşında genç bir kadınım. Eşimle 4 yıl önce evlendik. 3 yaşında bir oğlumuz var.

Evliliğimizin ilk yıllarında her şey yolundaydı. Ancak uzun bir süredir evliliğimiz sadece evlenme cüzdanında kaldı.

Eşim, eve geldiğinde yemeğini yerken bile bilgisayar oyunları oynuyor.

Sabah uyandığında da güne yine oyunla başlıyor.

Öyle ki bir akşam olsun birlikte televizyon izleyemiyoruz veya konuşamıyoruz. Akşamları yatak odasına bile gelmiyor.

Alt katta kanepede uyuyor. Evli gibi görünüyoruz, ama aslında evli değiliz.

Evlilik demek sadece aynı evi paylaşmak demek değilse, bizim birlikteliğimiz evlilik değil. Olsa olsa aynı evi paylaşan iki pansiyoneriz.

Çocuğuna da zaman ayırmıyor. Sürekli ya cep telefonuyla ya da bilgisayarda oyun oynama peşinde…

Bunu onunla konuşmaya kalktığımda, ‘Aç değil açıkta değilsin, daha ne istiyorsun,’ diye bağırıyor.

Kendimi son derece yalnız ve kötü hissediyorum. Derdimi anlatabileceğim kimsem yok. Adeta bunalımdayım.

Ailem yurtdışında yaşıyor. Bir arkadaşımın önerisiyle size yazmaya karar verdim. Artık boşanmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Ne yapmalıyım?”

Değerli okurum, eşinizin bilgisayar oyunu bağımlılığı gerçekten de aile hayatınızı sarsacak boyutlarda…

Evlilik, sevmek, sevilmek, özlemek, özlenmek, saygı görmek, anlamak, anlaşılmak ve yaşamı her yönüyle paylaşmak demektir.

Oysa anladığım kadarıyla sizin aranızda giderek artan bir uzaklaşma söz konusu…

Evlilikte en önemli sorunlardan birisi eşlerin hiç de farkına varmadan birbirlerinden uzaklaşmalarıdır. Bu durum, her şey yolunda olsa da evliliği için için yanan bir ateş gibi bitirir.

Eşinize kendinizi dinletemediğiniz çok açık. Bir kez daha konuşmayı deneyin, yine konuşamazsanız, ona bir mektup yazarak, bu yaşadıklarınızın sizi ne kadar üzdüğünü, evliliğinizi tehlikeye soktuğunu anlatın.

Eşinize derdinizi yine de anlatamazsanız birlikte bir uzmandan yardım almayı önerin.

Ancak, bu sorunu bu şekilde çözemez ve artık bu duruma dayanamazsanız, elbette boşanma davası açma hakkınız doğar.

Eşlerden birinin uzun süreli ilgisizliği, eşine saygı duymaması, onu yok sayması, çocuğuyla ilgilenmemesi evlilik birliğini temelinden sarsar.

Ancak çocuğunuz çok küçük. Boşanma kararı ciddi bir karardır. Bu nedenle enine boyuna düşünmeden dava açmayın.

Değerli okurlarım, bana güvenerek yaşadığınız sorunları benimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.

Her şeyin hayalleriniz gibi olması dileğimle…

Cengiz Hortoğlu

bende ilk zamanlar çok şiddetli kavga edince yada eşim beni sinirden dinlemeyince mesaj atıyordum. mecburen okuyup bana dönüyordu konuşamayınca mesajla halletmeye çalışıyorduk ve çoğu zaman hallediyorduk

ben bugün yaşmaya denemeyi düşünüyorum
hadi yap bakalım köpürecekmi :)

nesnes ben geçen ay yapmıştım biraz kabarmıştı ama hamile değildim ki.. aceba böle süt gibi kahve gibimi kabarıp köpürmesi gerekiyyooo ??

yokkız köpürecek hatta taşacak

hoşgeldin kız

Bende geldim nasilsiniz bugun valla kizlar karbonati meraktan bende denedim ama kabarmadi Haberiniz olsun sizin icin test ediyim dedim ama fos cikti

Bende geldim nasilsiniz bugun valla kizlar karbonati meraktan bende denedim ama kabarmadi Haberiniz olsun sizin icin test ediyim dedim ama fos cikti

birde şu varmışşş kadınlar klübünde bir sayfada yazıyordu. şeffaf plastik pardağa idrarını yapıp 4-5 saat bekliyorsun idrarın üstü kaymak bağlar gibi olursa hamilesin

Birlikte calısmalara basladıgımız arkadasım gecen ay hamıle kalmıstı demın aradı bebısının kalbı atmaya baslamıs kalp atısını duymus
hersey yolundaymıs mutlu oldum rabbım bize de nasıp etsın ınsallah

hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın....

cumanız mübarek olsun kızlaaaaaaarrr:)) yine '' bir soru bin cevap'' köşesine daha hoş geldinz
sorum şu ki benm bat 6sıydı fakat ben adet gördüm malesefff buna rağmen umutlarımız hiç bitmezz ya hani acaba diorum üstüne mi gördüm çnkü şuan göğüslerm çok hassaslaştı..
birde o günden beri hep kabızlık çekiorum ki ben her adet döneminde afedersinz ishal gbi olurdum ama hep kabızlıkla geçti:26::26: ne dersiniz olabilir mi??? umutlanmakta istemiorum ki ztn kırmızılardan snra hiç aklıma gelmemişti.. bde ben çörekotu karışımından kullanıorum oda yapmış olabilirmi?? bu kürden snra kabız olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…